Şimdi Ara

Canavar geldi: EVGA GeForce GTX 1080 Ti FTW3 ilk izlenimler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunların Founders edition'dan farkı ne oluyor?
    hangisi daha performanslı olur?

• bence test yapılırken en önemlileri

SLİ olduğunda fark nasıl oluyor? Yani SLI a değer mi? Performans artışı ne civarda.
    Kartın max o.c değerleri nedir. Yani stabil en üst düzey frekans hızı nedir. En azıdan en iyi 1080 ti hangisi daha rahat görebilmek adına. Tabi her kartın o.c yeteneği farklı ama olsun merak işte.
    Güç tüketimi sli - solo da fark ne kadar.
    Sizce gerçekten F/p olarak değerlendirdiğinizde konumu nedir ?
    980ti - 1080 - 1080ti ile kıyasmalar ve test sonuçları.
  • farklı işlemciler ile deneyin 7700k ve 1800x :)

• Keşke bilgisayara takıp deneseymişsiniz :D

• sangreal_1905 kullanıcısına yanıt
    Bu karta normal plastik dayanmaz hocam Galaxin hof serisi efsane.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 1 oynayin

• patren kullanıcısına yanıt
    rx 480 sp le 4k da rahat oynuyorum

• para tuzagı!!! valla rx 480 sp o.ç li almadan önce 1080p kartı 2k da oynatmaz diyeni çok gördüm nerdeyse gidip gtx 1080 alıcakdım 3000 tl ye iyikide almammışım 1250 tlye rx 480 aldım 4k da full ultra ayarlarda 40 inç tv le rahat rahat kasmadan keyifce oynuyorum tüm üst seviye oyunları gta5 btf1 vs re yii.. almayın gencçler paranıza yazık!!!! 14 yaşından beri oyun oynarım yaşım 33..

• Tek rx480 4k ultrada rahat rahat bf1 ve gta5 mi oynatıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibicibi

bunların Founders edition'dan farkı ne oluyor?
    hangisi daha performanslı olur?

PCB tasarımı faz dağılımı, soğutma tasarımı farklıdır.. Founder edition bir çeşit modifiye ediliyor.. custom kartlar genelde çok daha üstün frekans değerlerine ulaşıyor..
  • bir oyun denemesi iyi olurdu . kutu açılımı güzelde oyunda da görseydik.

• bir EVGA hayranı ve kullancısı olarak bu para verilmez ya halen EVGA 960 kullanıyorum bırakın 4k filimleri 8k filimleri bile en ufak kasmadan oynatıyor
    4k oyunları hiç söylememe gerek bile yok en ufak kasma takılma yok yok hele hele video render da üstüne yok EVGA 960 tek geçerim

• quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

Tek rx480 4k ultrada rahat rahat bf1 ve gta5 mi oynatıyor ?

evet sprint gayet akıcı
  • Bf1 4k ultrada multide rx480 60 kareyi yakalayabiliyormu herhango bir haritada veya 4k ultra gta5 60 kare yakalayabiliyormu ayarlari kismadan ? Yakaliyorsa ben 1080ti yi bosuna almisim...

• quote:

Orijinalden alıntı: H.E.B Sup

Bf1 4k ultrada multide rx480 60 kareyi yakalayabiliyormu herhango bir haritada veya 4k ultra gta5 60 kare yakalayabiliyormu ayarlari kismadan ? Yakaliyorsa ben 1080ti yi bosuna almisim...

60 deyil tabi ama 30- 35 fps arası oyunu ultrada rahat rahat görsellige baka baka hiç takılmadan hic kasmadan bitirdim 60 olmasımı gerekiyor..sırf 60 fps görücem diye 3000 tlde verilmezki..rx 480 sp o.ç li gta5 de bile 25-35 fps herşeyi ful açık..rahat rahat oynatıyor 4k da göesel şölen yapıyor 60-65 dereceyi geçmiyor.. yani 60 fps olmuşda ne olmuş saçmalık 27 lerde bile kasma takılma olmazken saten 30 dan aşşagı düşmedi kolay kolay herşeyi ultrada olmasına ragmen.. köşe yumşatmayı en aşşagıya alırsan 45 rhat gösteriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowtattoo -- 17 Mayıs 2017; 0:20:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Gamers Nexus kanalının yaptığı incelemeye göre kartın PCB ve backplate kısımlarına ACX'ten başına gelen olaylardan sonra ICX ile over-engineering uygulanmış. Soğuması gerekmeyen (diğer bir değişle neredeyse hiç ısınmayan) parçaların denk geldiği yerlere bile Thermal Pad koyulmuş durumda. Soğutucu blok yaprak tasarımı iyileştirilmiş ve sıcaklıklar ciddi derecede düşük gözüküyor. Bu arada kartı Amazon'dan satın aldım, gelince sıcaklık incelemesini sizinle paylaşırım.

https://www.youtube.com/watch?v=4UURdOEMrCA&t=289s

amazondan sc2 mi ftw3 mü aldınız.. bene sipariş verdim.. halen stoklarda olmadığı için gönderim olmadı.. sizde durum nedir..

• ankaland kullanıcısına yanıt
    Ben FTW3 aldım, fakat Kanada(Amazon.ca) üzerinden aldım arkadaşım yanında getirecek çünkü. Şu an için 15 haziranda kargo çıkacak olarak gözüküyor.
  • Lundy kullanıcısına yanıt
    Ftw3 Elite Gaming modeli ile aralarındaki tek fark, farklı renk seçenekleri gibi duruyor sadece. Zaten 20$ fark var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • techniquest35 kullanıcısına yanıt
    Anakarta takınca kartın o kısmını göremiyoruz ki halbuki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lundy

Ben FTW3 aldım, fakat Kanada(Amazon.ca) üzerinden aldım arkadaşım yanında getirecek çünkü. Şu an için 15 haziranda kargo çıkacak olarak gözüküyor.

hayırlı olsun güle güle kullanın..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.