Şimdi Ara

cancel yapılmış accountu geri getirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, 1 hafta önce accountumu cancel yaptım. Fakat bu hafta tekrar açtırmak istediğimde payment kısmında kredi kartı tipini seçtikten sonra "payment method blocked" başlıklı bir mesaj çıkıyor.

Account hackli yada banned değil. Sadece cancel account yapılmış durumda accoun status kısmında da closed yazıyor.

Bununla ilgili tecrübesi yada bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

Support kısmına mesaj attım fakat cevap gelmedi henüz.

• valla bende acc mi cancelladım fakat ben prepaid card ile ödeme yapıyorudm.
    cancelladığımda en son ödemeniz bitene kadar oynayabilirsiniz dedi.
    fakat son prepaidin süresi bitince acc min durumu frozen de girdiğimde... ilginçtir.
    yani ödeme yapsam devam edebilicem; e ne diye cancelladık o zmn.
  • ben cancel yaptım ama geri almak istediğim ödeme girişimi kabul etmiyor.kredi kartımı girmek istediğimde peyment bloklu diyor vi billing supporta yönlendiriyor direk.
  • bende artık game card ile oynuorum kredi kartı işi kasıyor beni
  • Valla ödeme yapınca kabul ediyor diye biliyorum.Demeyin öyle daha yeni cancel ettim gitti mi gül gibi hunter.Ben onu wotlkde açacaktım.Ağlayacam valla.
  • bende yaklaşık bir hafta önce dondurdum 80 lvl e kasacagım zaman açarım diye Account Status: Frozen gayet normal senin kart la ilgili bir sorunun olmasın dostum. hatalı filan girdin diyemi kapattılar
  • Account'u cancel yaparsan açamazsın. Payment kısmından ödemeyi iptal etmen gerekiyor daha sonra açtırmak için. sen genede webform doldurup yollamayı dene o zaman açarlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kredi kartınla alakalı bir sorun var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lirva

Account'u cancel yaparsan açamazsın. Payment kısmından ödemeyi iptal etmen gerekiyor daha sonra açtırmak için. sen genede webform doldurup yollamayı dene o zaman açarlar

Aynen öyle sen sayfanın aşağısından cancel accaunt yapmış'sın ve silmişsin accaunt'u, halbuki yapman gereken change payphment method'dan cancel payp. subcribtion olacaktı.
  • Arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım. Yazmadığım çizmediğim yer kalmadı.
    En sonunda
    WoWpaymentsupportEU@blizzard.com
    Bu adrese mail attım. 4 gün sonra acountumu geri aldım. Yalnız kötü haber şu: Artık kredi kartını hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Tekrar mail attığımda : kalıcı olarak sizin ve bizim güvenliğimiz için kredi kartı girişiniz kaldırıldı lütfen zorlamayın artık dediler. Sadece prepaid ile ödeme yapabilirsin diyorlar ve kredi kartı ödemesi ile yapılabilen işlemleri de unut. (migration, isim değiştirme falan..).Kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eudimonia

Arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım. Yazmadığım çizmediğim yer kalmadı.
    En sonunda
    Bu adrese mail attım. 4 gün sonra acountumu geri aldım. Yalnız kötü haber şu: Artık kredi kartını hiçbir şekilde kabul etmiyorlar. Tekrar mail attığımda : kalıcı olarak sizin ve bizim güvenliğimiz için kredi kartı girişiniz kaldırıldı lütfen zorlamayın artık dediler. Sadece prepaid ile ödeme yapabilirsin diyorlar ve kredi kartı ödemesi ile yapılabilen işlemleri de unut. (migration, isim değiştirme falan..).Kolay gelsin.

kredi kartını kabul etmemesi biraz saçma bişi deil mi? accountu geri alıosun ama bitarafı sakat bırakılmış şekilde.

• quote:

Orjinalden alıntı: bayneo

quote:

En sonunda

kredi kartını kabul etmemesi biraz saçma bişi deil mi? accountu geri alıosun ama bitarafı sakat bırakılmış şekilde.

Hello,

Thank you for contacting us about the credit card restriction on your account. It is as a direct result of the recent issue on your account that the credit card payment option has been permanently restricted. As mentioned previously this will not be removed and it will affect Paid Character Transfers as well as all other services.

It's with regret we take this kind of action, however it is done to protect both ourselves as well as the account holder and the credit card holder in case of further similar issues.

This payment option will not be reinstated and we ask that you please do not reply to this email or send any further request regarding this particular issue.

Thank you for your understanding.

Regards,

Tek yaptığım cancel account yapmak başka bir sebebi yok bu yazının

• "recent issue" dediği nedir, ne oldu bu accountla daha önce? sebep olarak onu göstermişler de..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -bLazE-

"recent issue" dediği nedir, ne oldu bu accountla daha önce? sebep olarak onu göstermişler de..

recent issue dediği sanırım cancel account yapmak. başka bir şey olamaz çünkü accountum şu anda açık. ama sadece pre-paid cart ile ödeme kabul ediyorlar. pve-pvp migrate açıldı diye sevinemiyorum bile çünkü migrate yapamıyorum.
  • Başka kartla yapabilirsin belki?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Başka kartla yapabilirsin belki?

Başka kart derken?
    Kartla(Kredi kartı) ödemeye girerken visa/mastercard falan neyse işaretledikten sonra
    """It seems that you are not allowed to use this payment method. Please contact our Account and Billing team viawww.wow-europe.com/en/support/""""
    bu çıkıyor. yok yani bunu kapattılarmı prepaid. başka yolu yok.
  • ben 3 senedir oynuyorum, ve 3 senedir her ay ödeme yaptıktan sonra cancel sub yapıp süresi geldiğinde tekrar girip yattığı gibi cancellıyorum. bugüne kadar da hiçbir problem yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redeemer -- 2 Ekim 2008; 12:01:09 >
  • evt bende aynen arkadaşın dediği gibi yapıyorum ama ödemeyi cancel yapıyrm acc ye değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: redeemer

ben 3 senedir oynuyorum, ve 3 senedir her ay ödeme yaptıktan sonra cancel sub yapıp süresi geldiğinde tekrar girip yattığı gibi cancellıyorum. bugüne kadar da hiçbir problem yaşamadım.

Sen paid subscription'u cancel ediyorsundur. Onu bazı aylar bende yapıyordum eskiden.
    Ama bak ben ne demişim? """Cancel account"""
    Birde bunu dene istersen.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: bayneo

quote:

En sonunda

Hello,

Thank you for contacting us about the credit card restriction on your account. It is as a direct result of the recent issue on your account that the credit card payment option has been permanently restricted. As mentioned previously this will not be removed and it will affect Paid Character Transfers as well as all other services.

It's with regret we take this kind of action, however it is done to protect both ourselves as well as the account holder and the credit card holder in case of further similar issues.

This payment option will not be reinstated and we ask that you please do not reply to this email or send any further request regarding this particular issue.

Thank you for your understanding.

Regards,

Tek yaptığım cancel account yapmak başka bir sebebi yok bu yazının

Benim de başıma 2 gün önce bu olay geldi kendi kendine kredi kartımı kapatmış blizz şimdide kredi kartı ile ödeme TAMAMEN kapalı.Şimdi bu hiç açılmayacak mı? Migrate yapamayacakmıyım şimdi offf?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.