Şimdi Ara

candogan bey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • WD8704DJF model samsung combo camasir makinesi almak istiyorum. forumu baya gezdim fakat cok genis oldugu icin tam olarak aradigimi bulamadim.bende uye olup yazmaya karar verdim. combo makine olmasi dezavantajmidir? zamanim kisitli oldugu icin camasir asma derdinden kurtulmak istiyoru. ve evde yer sorunu da oldugu icin ayri almak pek mantikli gelmedi. verdigim paranin karsiligini alirmiyim? eger bu urun iyi degilse onerebileceginiz bisey varmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Foruma uye olmussunuz arama yaptiriniz, azicik caba, ozel konu açarak ayagina adam çağırmak hangi adaba uyar.

• Pc bozuldu telefondan internete giriyorum ve yazilar kucuk oldugu icin ozellikle arama butonunu aradigim halde goremedim ve bu mesqji yazdiktan sonra farkettim sizde biraz kibar olsaniz nasil olur???

• Ya böyle forum başlıkları açarken isim/soyisim yazıp başka birşey yazmayınca insanın aklına birşey mi oldu Allah korusun gibi şeyler geliyor. Geçen yıl beyaz eşya alırken kendisinin ve diğer değerli yorumcuların yazdıklarından yararlanmış birisi olarak lütfen dikkatli başlıklar yazalım :)
  • ustam size söyle cevap vereyim...

forumda genellikle kombo maiknaları önermiyorlar mümkünse ayrı ayrı alınmasında fayda var

kurutma sırasında da camasırların delinme olasılıgı oldukca fazla bu en cok karsılasılan sorun... delinirmi bilmem ama camasırların cabuk yıpranacagı bir gercek...

bende bu sebeple kurutmalı modellerden vazgectim...

ayrıca gecenlerde bi kombo modelin kurutma için 56 litre su tükettigini ögrendim cok garip ama gercekmiş...

bende samsung WF0804W8E model bir makina almayı düsünüyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Demirdöküm Neva Hakkında Bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.