Şimdi Ara

candoğan hocam; yeni ev kuracağım, buzdolabı konusunda çok kararsızım yardımlarınızı bekliyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben yaklaşık olarak 1 aydır buzdolabı arıyorum, forumları okudum beyaz eşya mağzaları ile konuştum, ilk başta arçelik 5276
    http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/7240320180.htm?productCode=7240320180&LANGUAGE=tr-TR
    almayı düşünüyordum ancak fiyat performans olarak iyi bir tercih olmadığını düşünüyorum şu anda, mecburi doğu hizmetim nedeni ile servis ağıda geniş bir ürün istiyorum

bana 2000 tl civarında inox, 500 litre civarı no frost buzbolabı konusunda yardımcı olursanız çok sevineceğim.
    samsung 63-ebpn iyi bir tercih midir ?

http://www.beyazesyamerkezi.com/index.php?p=show&pid=3892&k_id=0&ref=akakce&v=1.67

başka onerisi olan arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aberran -- 15 Nisan 2010; 22:43:22 >

• Arçelik'in avantajı 70cm genişlikle tüm mutfaklara uyması. Ancak özellik, kalite ve performansına göre oldukça pahalı.

Linkteki Samsung ise kaliteli ve yüksek performanslı bir dolaptır, ancak standart ölçülerden daha geniştir. Sürekli taşınma durumunuz olacaksa biraz daha düşünmekte veya beklemekte fayda var.
  • merhaba öncelikle candoğan beyin önerilerini okuyorum.Bende bulaşık makinası,buzdolabı,set üstü ocak ve midi fırınımı değitireceğim.buzdolabı olarak inox kombi model samsung sanıyorum kodu rlzpbn olabilir(emin değilim kodundan),bulaşık makinasınıda sanıyorum bosch veya siemens alacağım.Parmak izi yapmayan gri tonlar hoşuma gidiyor.Çok yüksek fiyatlı olmayan kısa programı olan çok bulaşık alan bir model olsun istiyorum.Fırın lüxell ve simfer modelleri fena görünmüyor.Ayrıca fiyat bakımındanda cazip.Set üstü ocakta bir türlü kara veremedim.Döküm ızgaralı bir model ve diğer eşyalarımla uyumlu olsun istiyorum.Şimdiye kadar en çok set üstü ocaklardan hep çektim.Devamlı bozuldular veya emayeleri döküldü.Şuanda arçelik set üstü ocağımın beyaz emayesi döküldü ve bir gözü çalışmıyor.bana yardımcı olursanız sevineceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.