Şimdi Ara

Cane Corsa Sahiplenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 12, yeni bi köpek alıcam Cane Corsa sizce almalımıyım, Cane Corsa almayı planlıyorum ,bi oda kadar bahçemiz var olmadı evde beslerim evlerde beslenebildiğini duydum .Benim okulda olduğum ve sporda olduğum zaman abimler bakabilir köpeğe ben kendime onun için programda yaparım onu gezdiririm oynarım eğitim veririm onunla sanki öz evladımmış gibi ilgilenebilirim kendime güveniyorum ilk köpeğim olacak sizce Cane Corsa almalımıyım çünkü o köpekleri çok seviyorum. saldırgan büyütmeyeceğim çok ta şımartmayacağım çünkü arkadaşımda Prese Caneria var ve Şımartıldığında seni korumayacağını söyledi, köpeklerle ilgili bilgim var çünkü arkadaşım besliyo bende onla gezdirirken bana anlatıyor mesela mutlu olunca kuyruk sallamak dik dik bakınca agresifleşmesi, Cane Corsa köpek türü hakkında'da bilgim var araştırdım köpeği sorumsuz büyütmeyeceğim köpek büyüten tanıdıklar var zaten onlardan'da yardım alırız mama anlamında eğitimi anlamında felan .Sonuçta oda bi can ona elimden geldiğinden de daha fazla bakmaya çalışırım sizce Cane Corsa Bana Uygunmu? lütfen bilgisi olmayan konuşmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Yksl -- 15 Temmuz 2020; 1:57:16 >

• O köpek seni severken öldürür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha önce sahiplendinmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Yksl

daha önce sahiplendinmi
    Hayır ama yanından geçtim o bile yetti traktör gibi ses çıkarıyor havlamadan hırlamadan sadece nefes alması bile ürkütücü.

Sahibiyle biraz konuştum eve almıyorlarmış kuyruğunu çok hızlı sallıyarak herşeyi kırdığı için
    300metrekare Bahçede klübe yapmışlar orda takılıyor günde 1 kerede dışarı çıkarıyorlar sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 18 Temmuz 2020; 13:24:53 >
  • tamamda o köpeği nasıl eğittiğine bağlı benim arkadaşımda prese canaria var yakın cinsler ama o köpek çok uysal yabancılara karşı değil tabikide sadece yanından geçenlere sahibine bişey yapçaklarmı diiye bakıyo ama önüne gelene hırlamıyo bence disiplinli ve sorunlu yetiştirirsen bişey olmaz
  • quote:

tamamda o köpeği nasıl eğittiğine bağlı benim arkadaşımda prese canaria var yakın cinsler ama o köpek çok uysal yabancılara karşı değil tabikide sadece yanından geçenlere sahibine bişey yapçaklarmı diiye bakıyo ama önüne gelene hırlamıyo bence disiplinli ve sorunlu yetiştirirsen bişey olmaz
    O kadar biliyorsan sormasaydın evlat sahiplen birtane gör kendin

• onu demiyom en sonda bilgisi olan biri yassın dedim Hayır ama yanından geçtim o bile yetti diyosun
  • quote:

onu demiyom en sonda bilgisi olan biri yassın dedim Hayır ama yanından geçtim o bile yetti diyosun
    Yazdığın şeylere bakınca sana uyan köpek türü golden,labrador belki en fazla alman kurdu.
    Cane corsa öyle bir köpek değil

12yaşında korumaya ihtiyacın olduğunu veya büyük bir tarla ve bahçeye sahip olduğunu sanmıyorum öyle olsa belirtirdin.
    12yaşında öyle bir köpeğe disiplin ve eğitimde veremezsin

Direk bilgi istiyorsan forumda sormak yerine google'a bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 19 Temmuz 2020; 10:52:14 >
  • googleye yazıyom prese canaria çıkıyo googlede çok fazla yok hem ben o köpekleri araştırdığımda hem evde beslene biliyorumuş hemde çok zekilermiş ondan dolayı ilgimi çektiler renkleri felanda çok hoşuma gitti
    ama yinede saol dediklerini dikkate alıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren Yksl -- 20 Temmuz 2020; 21:22:23 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.