Şimdi Ara

'Caner Erkinin anasına bacısına küfür etmek.' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
4.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeşim orada oğuzhan çökse bir sıkıntı olmaz yada bir başkası.

Caner yaptığı açıklamalardan zaten kara listeye alınmış birisi. Gidip orada nispet yapar gibi diz çökmesini direk art niyettir. Vodafone park ta niye diz çökmüyor bu adam ya da tt arenada.

Alex deplasmanda gol attığında adam sadece elini kaldırıyordu abartı sevinmiyordu bile. Deplasman ahlaki diye birşey vardır. Sen tribünü tahrik edersen olacaklara da katlanırsın. Bukadar basit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantorun

Caner yaptığı açıklamalardan zaten kara listeye alınmış birisi. Gidip orada nispet yapar gibi diz çökmesini direk art niyettir. Vodafone park ta niye diz çökmüyor bu adam ya da tt arenada.

Alex deplasmanda gol attığında adam sadece elini kaldırıyordu abartı sevinmiyordu bile. Deplasman ahlaki diye birşey vardır. Sen tribünü tahrik edersen olacaklara da katlanırsın. Bukadar basit

yaw adamın çokta umrunda türkiyenin en iyi takımına gelmiş ve en büyük taraftarı karşısında tabiki diz çökecek.

lens de çökecek gökhan gönülde sırayla alışın bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8B4F802DB -- 24 Eylül 2017; 17:7:20 >
  • Dün akşam gördük en iyi takımı

Neyse daha uzatmıyorum konuya girenler bilsin istedim sadece, gereksiz polemiklere girmiyorum. Hoşcakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C69126619 -- 24 Eylül 2017; 17:14:7 >
  • Caner yediği kaba pisledi. İki kuruş piyasa etmezken Fenerbahçe sahip çıktı ve şans verdi ona.

Taraftar durdu arkasında o da yeteneğini göstereceği pozisyonu buldu yürüdü oradan. Beşiktaş, Galatasaray taraftarı ana bacı girerken yine bizim taraftar durdu arkasında ama o kalkıp ana bacı yapanlara diz çöken oldu.

Ben az bile yapıldığına inanıyorum. Bizim ülkemizde bir kulüp oyuncusu yönetimden istediği teklifi alamayıp başka yere gidince nedense kulüp ve taraftarına düşman kesiliyor.

Sözleşmeyi ona taraftar öneremez. Yeterince olay da oldu zaten, sitem edildi hatta gitti diye üzüldük falan ama bu olay kulübe düşman kesilmeyi gerektirmiyor. Kişisel meseleri kulüple bağdaştırmamak lazım.

Seni var eden bir camia karşısında saygılı olacaksın. Adamlık, duruş ve karakter meselesi bunlar o yüzden çok şaşırmıyorum. Yetenek on üstü on olsa nolur eksik olan bunlar olduktan sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Q7 ye yapilan her faulden sonra rakibine pozisyon durumuyla karışık gibi yapıp kasıtlı tekme atmadığı bir pozisyon görmedim

Avrupa standartlarında hakemlerimiz olsa bu haliyle q7 kırmızı rekoru kirardi

• Ne koyduk be

Acısı çıkmamış daha

Devam

• "Caner Erkinin anasına bacısına küfür etmek."

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARTALIZMA

"Caner Erkinin anasına bacısına küfür etmek."

.

Rıza'nın kapıcı olan babasına vurgu yapılan ve hala manasını çözemediğim bir garipliktir
    Yine de Almanyada oynanan bir kupa maçında bütün Fenerbahçeli anneleri f...şe ilan eden o rezil pankart kadar şerefsizce değil
    Sorun pankart üzerinden seviye ise mariana çukuru tribüne pankart diye astığınız o rezillik kadar çukur olamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emekli65 -- 25 Eylül 2017; 12:22:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: emekli65

quote:

.

Rıza'nın kapıcı olan babasına vurgu yapılan ve hala manasını çözemediğim bir garipliktir
    Yine de Almanyada oynanan bir kupa maçında bütün Fenerbahçeli anneleri f...şe ilan eden o rezil pankart kadar şerefsizce değil
    Sorun pankart üzerinden seviye ise mariana çukuru tribüne pankart diye astığınız o rezillik kadar çukur olamaz

Birader kendin diyosun.. rızasının kapıcı olan babasına diye...

fakat manasını çözemeyip gariplik diyorsun.... garip olan sensin.

• quote:

quote:

quote:

.

Bana garip geliyor çünkü ekmek parasını kapıcılık yaparak kazanan şerefli bir insanın mesleği üzerinden evladının aşağılanmasını hala anlayamıyorum

Bana garip geliyor çünkü Rıza'nın babasının kapıcılık mesleğini küçümseyen o insanların pek çoğunun babası ya işçi ya memur ya düşük gelirli

Bana garip geliyor çünkü Rıza'nın kapıcı babasını küçümseyenler sanki asilzade evladı

Dedim ya o pankarttaki mantık ve manayı hala anlayamıyorum fakat sen bir şeye cevap vermemişsin

Sadece pankart olsun diye bütün fenerbahçeli anneleri f...şe ilan etmek mi daha büyük şerefsizliktir yoksa rıza efendi iki ekmek bir süt diye pankart asmak mı

Kaldı ki bütün Fenerbahçeli anneleri o nahoş sıfatla adlandıran şerefsizlerin hiç Fenerbahçeli kardeşi yok mu? Varsa bir insan kendi anasına nasıl böyle hitap eder.

Dediğim gibi bir insanın alın terini küçümsemek ahlaksızlıktır ama o bir kitlenin annelerinin tamamına birden o sıfatı pankartla layık görmek şerefsizlikten de büyük ahlaksızlıktır.

• quote:

quote:

quote:

quote:

.

Bana garip geliyor çünkü ekmek parasını kapıcılık yaparak kazanan şerefli bir insanın mesleği üzerinden evladının aşağılanmasını hala anlayamıyorum

Bana garip geliyor çünkü Rıza'nın babasının kapıcılık mesleğini küçümseyen o insanların pek çoğunun babası ya işçi ya memur ya düşük gelirli

Bana garip geliyor çünkü Rıza'nın kapıcı babasını küçümseyenler sanki asilzade evladı

Dedim ya o pankarttaki mantık ve manayı hala anlayamıyorum fakat sen bir şeye cevap vermemişsin

Sadece pankart olsun diye bütün fenerbahçeli anneleri f...şe ilan etmek mi daha büyük şerefsizliktir yoksa rıza efendi iki ekmek bir süt diye pankart asmak mı

Kaldı ki bütün Fenerbahçeli anneleri o nahoş sıfatla adlandıran şerefsizlerin hiç Fenerbahçeli kardeşi yok mu? Varsa bir insan kendi anasına nasıl böyle hitap eder.

Dediğim gibi bir insanın alın terini küçümsemek ahlaksızlıktır ama o bir kitlenin annelerinin tamamına birden o sıfatı pankartla layık görmek şerefsizlikten de büyük ahlaksızlıktır.

O dediğin olayı bilmiyorum. Doğruysa aynen terbiyesizlik, şerefsizlik. Ayıptır günahtır.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4F3

quote:

Orijinalden alıntı: hakantorun

yaw adamın çokta umrunda türkiyenin en iyi takımına gelmiş ve en büyük taraftarı karşısında tabiki diz çökecek.

lens de çökecek gökhan gönülde sırayla alışın bunlara

ne tinermiş be kardeşim :DD:D:

• BJK kullanıcısına yanıt
    Salak değilsin. Onu kenara bıraktım. Kesin görmek istemiyorsun.

Senin karına küfreden bir grubun önünde niye diz çökersin onu bir açıkla ben de ona göre cevap vereyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Salak değilsin. Onu kenara bıraktım. Kesin görmek istemiyorsun.

Senin karına küfreden bir grubun önünde niye diz çökersin onu bir açıkla ben de ona göre cevap vereyim.

Kardeşim onu yapanları ne diye tüm BJK taraftarlarına mal ediyorsun ki? Mesela ben öyle bir şey yapmadım, benim gibi bir soru BJK'li vardır. Bunu tüm camiaya mal edemezsin. Her takımda böyle fanatik taraftarlar olabiliyor.
    Staddaki taraftar bir grup. Oraya gelenleri baz alırım ben. Oraya gelen grubun önünde de diz çökmem. Ben senin önünde niye diz çöküyor demiyorum ama şunu sen de çok iyi biliyorsun ki onun karısına küfredenler, o berkay tezahuratını yapanlarla bizim stada gelenler aynı kişiler. %90 oranda.

Burada tartışacağımız şey sayısı mayısı değil. Böyle bir gruba diz çökmek. Caner i ben oldum olası sevmem. Hala sevmiyorum. Bu bambaşka bir mevzu. Ama olay taraftarı kışkırtmaksa Caner in yaptığı bas bayağı rakibi kışkırtmaktır. Açıklama da öyle.

Ee sen seni bağrına basıp savunanlara öyle bir açıklama ve böyle bir hareket yaparsan tepki alırsın. Yapılan doğrudur yanlıştır demiyorum ama durup dururken kimse Caner e küfretmez. Caner e karşı öyle bir kin yok. Gökhan a küfretmedik farklı gösterdik tepkiyi ona mı edecez?
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Valla Caner'in yaptığı hareket kendisini bağlar. Ona bakarsan İsmail size gitti, daha 2 ay önce size küfrediyordu, hem de açık açık, ne oldu?

Diz çöker, takla atar, amuda kalkar, bunlar kendisini bağlar, fb taraftarına bir hareket yapıyorsa amenna ama diz çökmesi bu küfürler için neden değil. Zaten küfredeceklerdi bahanesi oldu sadece.
    Tekrar söylüyorum,

Amacı tahrik etmekti etti. Bizimkiler tepkisini küfrederek gösterdi bu ayrı bir durum.

Onların Caner e ettiği küfür de Caner i bağlar. Sizlik bir durum yok zaten.
  • Bizdeyken hiç sevmezdim hak ettiğinide almıştı zaten arda bunu pataklamıştı bi güzel, arkadasın biri yazmış trübinlere oynayan bi tip diye aynen öyleydi gs taraftarı sevmezdi pek bunu.

• Siyah-beyazlı formayla ilk defa eski takımı Fenerbahçe'ye kaşı sahaya çıkan ve sarı-lacivertli tribünden büyük tepki gören Caner Erkin'le ilgili eski futbolcu Ali Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Takımdan nasıl ayrıldığınız çok önemli" diyen Güneş, Caner Erkin'i eleştirdi.

Ali Güneş'in Tivibu Spor'da yaptığı açıklamalar şöyle;

"Fenerbahçe taraftarı beni Kadıköy'de alkışlamıştı. Takımdan nasıl ayrıldığın, nasıl bir izlenim bıraktığın çok önemli. Bunu Gökhan'ı ya da Caner'i kötülemek amacıyla söylemiyorum. Burada futbolcuların yaptığı açıklamalara dikkat etmesi gerekiyor. Örneğin Balic'in bir açıklaması vardı; 'Kefen giyerim Galatasaray forması giymem' diye. Ondan sonra zaten tepkiler çoğaldı. Biz profesyonel futbolcularız, ekmeğimiz buradan yiyoruz. Bu tür açıklamalar yapmamamız gerekiyor. Sonuçta hayat şartları ne tarafa getiriyorsa o tarafa gidiyoruz. Zaten o yüzden bunun ismi profesyonellik. Caner'in belki gidiş şekli, geldikten sonra yaptığı açıklamaları, tribünlerin çağırdığında diz üstüne çökmesi belki biraz ateşlemiş olabilir. Tabii ki Mahmut abinin söylediklerini desteklemek doğru olmaz. Ben ondan sonra Caner'in açıklamalarını çok doğru bilmiyorum. Ben büyüklerime bu konuda çok fazla cevap da vermem. Sonuçta o herkesin kendi düşüncesi."

Merak ettiğim acaba Caner o eğilme hareketini daha önce hiç başka maçlarda yapmış mı? Direkt tahrik başka bir şey değil. Hiç popilist bir söylem değil bu dediğim, Fenerbahçe seyircisi alkışı hak edeni alkışlamayı da biliyor yeri gelince. Nice takımlar oyuncular bizi yendikten sonra alkışla ayrılmıştır o statdan. Mahmut Uslu gibi yöneticileri ve edilen küfürleri savunmuyorum. Ama kimsede sütten çıkmış akkaşık sanmasın kendini.

• Caner fenerbahcede oynarken besiktas standina geldiginde stad hoparlorunden berkay sarkılari caliyordu.

Oyle tarftar degil bak. Stadın resmi hoparlrunden vodafon parkta berkay sarkısi caldirdi besiktas yonetimi.

Mahmut uslu ya laf etmeye gram hakkı yok besiktasın. Yani durum o kadar kotu. Mahmut uslu gibi birine dahi laf edecek haklari yok.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.