Şimdi Ara

Caner mi Hasan Ali mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RıdvanAkgün

caner bek değil defansif oynayamıyor ofans adamı al sow un yerine sow ile emenike yi cift santrafor oynat sağa da kuyt cokmu zor ya

Caner mi Hasan Ali mi ?

Şu Kadroyu kurmak cok mu zor 4-1-3-2

Orta saha ikilisi Raul-Salih yerine Alper-Holmen olursa bu kadro çok iyi iş yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.

Canerin 2 maçlık performansına göre caner ama bana göre devşirme sol bek yerine hakiki sol bek olan hasan ali daha verimli olur

hocam devşirme sol bek diyorsunuz da caner cskada sol bek olarak oynuyordu bence hasan aliden iyi şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

quote:

Orijinalden alıntı: Blank Infinity

Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.

Canerin 2 maçlık performansına göre caner ama bana göre devşirme sol bek yerine hakiki sol bek olan hasan ali daha verimli olur

hocam devşirme sol bek diyorsunuz da caner cskada sol bek olarak oynuyordu bence hasan aliden iyi şu anda

Canerin asıl mevkisi sol açık diye biliyorum sol bek oynayabilir tabi ama gerçek bir sol bek gibi kademe yapamaz defans özelliği daha zayıf ama dediğim gibi son 1-2 maçlık performansı gayet gzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hasan Ali'nin ne kötulugunu gordunuz bu sene oynadigi maclarda? Caner şu anlık iyi gibi orası ayri. Kadlec'i niye aldik anlamiyorum

• Aslında benimde aklımda olan Hasan Ali ama Caner hak ediyorsa o giysin tabi.
  • quote:

caner bek değil defansif oynayamıyor ofans adamı al sow un yerine sow ile emenike yi cift santrafor oynat sağa da kuyt cokmu zor ya

Caner mi Hasan Ali mi ?

Kadroya bak

• quote:

Caner mi Hasan Ali mi ?

gerçekten çok kaliteli yerliler var. özellikle caneri bizimkiler sattığında baya sövmüştüm.tekniği çok iyi. rahat adam geçiyo. ve fenerde ortasahada bolluk var.ve kaliteli oyuncular.şimdi forvet de çok iyi durumda.fener toparlanır ve bjk ile yarışa girer bence.

• Tabikide hasan ali. caneri günahım kadar sevmiyorum bir insan bu kadar kişiliksiz antipatik olamaz tff yerinde olsam lisansını iptal ederim utanç kaynağı türk futbolu için
  • HAK kesinlikle.
  • Orta sahaya kırmızı halı döşememişsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Orta sahaya kırmızı halı döşememişsin.

Konuya gelirsekte ülkedeki tüm sol bekler bi yana hak bi yana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derek Hale

quote:

Orijinalden alıntı: oldboi

Orta sahaya kırmızı halı döşememişsin.

Konuya gelirsekte ülkedeki tüm sol bekler bi yana hak bi yana.

Geçen sene ilk yarıda yediğimiz gollerin %75'ini HAK'ın kademe hatalarından yedik. İstersen geçen sene o maçları bir izle... Hatta geçen seneye de gerek yok. Konyaspor maçında 3.golde HAsan Ali'nin nerede olduğuna bak demek istediğimi anlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cruiser33

Tabikide hasan ali. caneri günahım kadar sevmiyorum bir insan bu kadar kişiliksiz antipatik olamaz tff yerinde olsam lisansını iptal ederim utanç kaynağı türk futbolu için

Adam naptıda bu kadar kuyruk acısı çekercesine hakaret etmişin

• Kadıköyde anadolu maçlarında Caner diğer maçlar hak.

• Net bir şekilde Caner çok iyi oturttu hoca onu sol bek'e son maçlarda harika oynadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Aslında benimde aklımda olan Hasan Ali ama Caner hak ediyorsa o giysin tabi.

siyahları karıştırdın anlaşılan ben black raven senin cevap vermek istediğin ise @Black Infinity bi daha olmasın alırım tişörtünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

siyahları karıştırdın anlaşılan ben black raven senin cevap vermek istediğin ise @Black Infinity bi daha olmasın alırım tişörtünü

oha bende yanlış yapmışım la balck değilmiş blankmış yanlış kişiyi çağırdık
    fail içinde fail sanki failception

• quote:

quote:

quote:

oha bende yanlış yapmışım la balck değilmiş blankmış yanlış kişiyi çağırdık
    fail içinde fail sanki failception

Sorun değil, zaten nickimi değiştirmeyi düşünüyorum.

• Ben solbek Hak sol açık Caner olması taraftarıyım.Sağ kanatta Emenike'nin performasıda iyidi böyle devam ederlerse bence ideal kadro bu olmalı.
     Caner mi Hasan Ali mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Ben solbek Hak sol açık Caner olması taraftarıyım.Sağ kanatta Emenike'nin performasıda iyidi böyle devam ederlerse bence ideal kadro bu olmalı.
     Caner mi Hasan Ali mi ?

Kuyt ?????
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.