Aslında benimde aklımda olan Hasan Ali ama Caner hak ediyorsa o giysin tabi.
siyahları karıştırdın anlaşılan ben black raven senin cevap vermek istediğin ise @Black Infinity bi daha olmasın alırım tişörtünü
oha bende yanlış yapmışım la balck değilmiş blankmış yanlış kişiyi çağırdık fail içinde fail sanki failception
Sorun değil, zaten nickimi değiştirmeyi düşünüyorum.
değiştir bencede burası ikimize dar
siz şimdi son maçta da sol tarafta caner kagıt üzerinde bek göründügü için sanki hasan ali nin hakkı yeniyormuş göründügünden konuyu tartışıyorsunuz ancak, caner kendi sahasında zayıf bir rakibe karşı oynandıgı için hoca caner in çizgide top taşıyabilecek en ideal oldugunu düşündügü için fırsat veriyor.
caner hasan ali den daha iyi sol bek oldugu için degil. caner zaten bek degil asla da olamaz. şunu tartışabilirsiniz veya denenip gözlem yapılabilir. caner yerine hasan kendi sahasında oynarken sol önde daha iyi bir seçim olabilirmi acaba?
burda kesinlikle hasan ın önü kesilme durumu yok bence caner rakip hafif kaldıgı için önde oynadı , tıpkı gökhan gibi. stoperler ve orta saha kapandı kenarlarla oynarken.
burda yapılan asıl tercih formsuz sow yerine sol tarafta sol kanat olarak mevcutlar içinde en dogru seçim olarak caner oynamıştır.
zaten ersun hoca nın en büyük deneme yanılması sow u sol kenarda oynatıp sol kanat meziyetleri beklemek(hemde önlü arkalı) .
aslında en başından itibaren dirençsiz f.bahçe de zayıf diye , sadece öne dogru oynadıgı üstelik bireysel oalrak oynadıgı için stoch tercih edilmeyip yollanmıştır. hem geriye hem öne oynarım hocam ben askerim dedigi için caner den faydalanılmaktadır. stoch, sow haliyle asker degildir.
şimdi diyeceksinizki ee komutan da lazım kardeşim, bi dönem vardı , gönderildi, komutan kenarda olmaz , ortada olup sahanın geneline hakim olur pek koşmaz , arkadaşları açıgını kapatır vss. güçlü takımlar için geçerli artık o iş . onlar bile tercih etmiyor tümden oynuyorlar.
bence de caner oynamalı ama şöyle bir olay var hasan ali defansda daha iyi ileride yok caner ise tam tersi ileride iyi defans yok
aslında ikisi oynamalı ama ona göre bir sistem tabi nasıl olur bilemem tabi
Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.
Canerin 2 maçlık performansına göre caner ama bana göre devşirme sol bek yerine hakiki sol bek olan hasan ali daha verimli olur
Kadromuz çok geniş 3 tane sol bekimiz var.
Ama Gökhan'ın dışında adam gibi bir sağ bekimiz yok
quote:
Orijinalden alıntı: Naturalsh
quote:
Orijinalden alıntı: Blank Infinity
quote:
Orijinalden alıntı: centerboys
quote:
Evet, hangisi oynamalı ? Ayrıca Kadlec ne olacak o kadar para verildi ama tribünde oturuyor.
Canerin 2 maçlık performansına göre caner ama bana göre devşirme sol bek yerine hakiki sol bek olan hasan ali daha verimli olur
Veysel Sarı var yedek olarak alabiliriz ama hiç birisi bir GG değil.
Hiçbiri, düzgün bir solbek alınmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: oldboi
quote:
Orijinalden alıntı: Derek Hale
quote:
Orijinalden alıntı: oldboi
Orta sahaya kırmızı halı döşememişsin.
Konuya gelirsekte ülkedeki tüm sol bekler bi yana hak bi yana.
Geçen sene ilk yarıda yediğimiz gollerin %75'ini HAK'ın kademe hatalarından yedik. İstersen geçen sene o maçları bir izle... Hatta geçen seneye de gerek yok. Konyaspor maçında 3.golde HAsan Ali'nin nerede olduğuna bak demek istediğimi anlarsın.
Türkiyede adam gibi sol bek yok ki. Olanların içinde de en iyisi hak. Kadleci aldık adam Zieglerden daha kötü çıktı.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Naturalsh
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: centerboys
quote:
Veysel Sarı var yedek olarak alabiliriz ama hiç birisi bir GG değil.
GG gibi olması önemli değil zaten burada Gökhan'a iyi bir alternatif olması önemli.Yarın öbür gün Gökhan sakatlansa yerine kim oynayacak Topuz mu? Bekir'in de tam anlamıyla bir sağ bek olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Yönetimin en baştan bu mevkiye bir takviye yapması lazımdı ama nerde...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme