quote:Orijinalden alıntı: catdreamsanaam görmedi mehmetciim :)aannnnaaammmm çok saol canım benim bitanem benim ya tam bir süpriz oldu benim için ya çok teşekkür ederim hayatım bitanesin sen yaa... :)
quote:Orijinalden alıntı: crazyboy1aannnnaaammmm çok saol canım benim bitanem benim ya tam bir süpriz oldu benim için ya çok teşekkür ederim hayatım bitanesin sen yaa... :)Alıntıları Göster
pasta çok leziz gözüküyor çok tatlı bir pasta bu yaaa... quote:Orijinalden alıntı: catdreams doğum günün kutlu olsun.. iyi ki varsııınnnnnnn:))))) hepsini yiyesim geldiii...
quote:Orijinalden alıntı: crazyboy1pasta çok leziz gözüküyor çok tatlı bir pasta bu yaaa... quote:Orijinalden alıntı: catdreams doğum günün kutlu olsun.. iyi ki varsııınnnnnnn:))))) hepsini yiyesim geldiii... hepsi senin olsuuunn:)
olmaz canım yarısı senin yarısı benim canım... quote:Orijinalden alıntı: Mozolé^^Mirach Mozolé^^Mirach kardeşim çok teşekkür ederim çok saol...
quote:Orijinalden alıntı: catdreamshepsi senin olsuuunn:)Alıntıları Göster ekki doğdun bro pastan en büyük hediyen benim zaten bilion
quote:Orijinalden alıntı: demircibu ekki doğdun bro pastan/> en büyük hediyen benim zaten bilion biliyorum abicim... çok teşekkür ederim burhan abim çok saol
quote:Orijinalden alıntı: crazyboy1quote:Orijinalden alıntı: demircibu ekki doğdun bro pastan/> en büyük hediyen benim zaten bilion biliyorum abicim... çok teşekkür ederim burhan abim çok saol Alıntıları Göster hediyende buydu yarın getircekdim ama sölim dedimmm
quote:Orijinalden alıntı: demircibu hediyende buydu yarın getircekdim ama sölim dedimmm vooovv teşekkür ederim....
quote:Orijinalden alıntı: crazyboy1quote:Orijinalden alıntı: demircibu hediyende buydu yarın getircekdim ama sölim dedimmm vooovv teşekkür ederim.... Alıntıları Göster Kutlu olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Evil Dead Kutlu olsun. çok saol evil çok teşekkür ederim dostum... quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. Mutlu yıllar... çok saol yasmincim çok teşekkür ederim...
quote:Orijinalden alıntı: crazyboy1quote:Orijinalden alıntı: Evil Dead Kutlu olsun. çok saol evil çok teşekkür ederim dostum... quote:Orijinalden alıntı: Yasmin. Mutlu yıllar... çok saol yasmincim çok teşekkür ederim... Alıntıları Göster doğumgünün kutlu olsun crazyboy1 , sağlıklı seneler diliyorum
quote:Orijinalden alıntı: Mister Nodoğumgünün kutlu olsun crazyboy1 , sağlıklı seneler diliyorumAlıntıları Göster tanımıyorum ama mutlu yıllaraaaaaa
quote:Orijinalden alıntı: chakratanımıyorum ama mutlu yıllaraaaaaa Alıntıları Göster doğum günün kutlu olsun mehmet
quote:Orijinalden alıntı: ESRCdoğum günün kutlu olsun mehmet Alıntıları Göster Bu kim la? doğum günün kutlu olsun bakalım, iyi günlerde kullan yeni yaşını
quote:Orijinalden alıntı: Mister No doğumgünün kutlu olsun crazyboy1 , sağlıklı seneler diliyorum teşekkür ederim mister çok saol ciciş... :) quote:Orijinalden alıntı: *nameless* doğum günün kutlu olsun mehmet çok teşekkür ederim nameless çok saol... :) quote:Orijinalden alıntı: chakra tanımıyorum ama mutlu yıllaraaaaaa teşekkür ederim chakra düşünmen yeter çok saol gerçekten çok düşüncelisin... :)