Şimdi Ara

Şükürler Olsun Fenerbahçeliyiz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aziz Yıldırım: “Paralel yapı 50 bin kişiyle ihtilal yapacaktı."

Şekip Mosturoğlu: "Yapılanmayı biliyorduk, dile getirdik, hatta bizim ‘Son kale Fenerbahçe’ dememizin sebebi buydu."

Şekip Mosturoğlu: “İllegal yapının ele geçiremediği tek yapı Fenerbahçe Spor Kulübü’ydü."

Serhat Ulueren, Aziz Yıldırım'dan özür diledi.

https://mobile.twitter.com/HaaydiFener/status/756970195655286784

Adnan Aybaba: “Fenerbahçe'ye karşı yapılmış bir bitirme operasyonudur."

Aziz Yıldırım: “Ne şikesi memleket elden gidiyor!"

Aziz Yıldırım: "Tek suçumuz Atatürkçü olmak"

3 TEMMUZ GÜNÜ BU PAYLAŞIMI ATANLARI ASLA UNUTMAYIN... İŞBİRLİÇİKLERİ UNUTMAYIN.

Mehmet Ali Birand: "3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe bize 20 yıl fark atardı."
    [simage]
    https://pbs.twimg.com/media/CmZH3L9WYAAUyhQ.jpg[/simage]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Ne şikesi kardeşim memleket elden gidiyor"
    -Aziz Yıldırım

• quote:

Orijinalden alıntı: abc123xyz

quote:

Orijinalden alıntı: Oliver Wood

Ya herşey bi yana şu laflara sinir oluyorum " Kumpas Gs'ye olsaydı 10 yıl düzelmezdi , şöyle olsaydı GS batardı , böyle olsaydı Gs ayağa kalkamazdı "

Ya bi siz güçlüsünüz Gs çok güçsüz abi Galatasaray diyoruz ya bu kadar küçük görmeyin saygı duyun.

Mehmet Ali Birand: "3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe bize 20 yıl fark atardı." gülüp geçiyorum

Galatasaray tabi ki de güçsüz bir takım. Şu son 20 yıllık süreci saymazsak Beşiktaş seviyesinde bir takımdı. Sonradan cemaat ile birlikte yükseldi. Kaç kere sizi bataklıktan çıkardılar? Bedava stat, 3 Temmuz olaylarında Bjk ve Fb'yi bitirip Gs'yi rakipsiz bırakma olayları falan... Şimdi tekrar düştünüz ama bir yerlerden yardım eli geleceği de çok açık. Hayır o kadar güçsüz bir takımsınız ki Soma için maç düzenleyip sonra toplanan yardım parasını çalan bir yönetiminiz var. Çok da konuşmaya gerek yok o yüzden.

Helal olsun kardeşim. Yaşları küçük oldugu icin bilmiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

quote:

Ya herşey bi yana şu laflara sinir oluyorum " Kumpas Gs'ye olsaydı 10 yıl düzelmezdi , şöyle olsaydı GS batardı , böyle olsaydı Gs ayağa kalkamazdı "

Ya bi siz güçlüsünüz Gs çok güçsüz abi Galatasaray diyoruz ya bu kadar küçük görmeyin saygı duyun.

Mehmet Ali Birand: "3 Temmuz olmasaydı Fenerbahçe bize 20 yıl fark atardı." gülüp geçiyorum

Galatasaray tabi ki de güçsüz bir takım. Şu son 20 yıllık süreci saymazsak Beşiktaş seviyesinde bir takımdı. Sonradan cemaat ile birlikte yükseldi. Kaç kere sizi bataklıktan çıkardılar? Bedava stat, 3 Temmuz olaylarında Bjk ve Fb'yi bitirip Gs'yi rakipsiz bırakma olayları falan... Şimdi tekrar düştünüz ama bir yerlerden yardım eli geleceği de çok açık. Hayır o kadar güçsüz bir takımsınız ki Soma için maç düzenleyip sonra toplanan yardım parasını çalan bir yönetiminiz var. Çok da konuşmaya gerek yok o yüzden.

Cevap vermek yerine yorum sildirmişler bir de.

• Serhat Ulueren'e helal olsun diyorum. Ufacık bir mantıklı cümleye bile helal çektirecek beyinsizler çok etrafta.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

quote:

Cevap vermek yerine yorum sildirmişler bir de.

Yorumu yemin ediyorum ben silmedim mesajını şimdi gördüm.

Son 20 yılı saymassak GS Beşiktaş seviyesindeydi diyorsun ya zaten 20 sene içinde Ligimizin güçleri belli olmaya başladı Ama GS-FB-BJK hep büyük takımlardı bu ayrı bi konu.
    Diyorsunuzki Stadı bedava aldınız siz fikret ormanın arena açılış maçındaki konuşmasını biliyormusunuz 10 cümleden 8i sayın,sevgili cumhurbaşkanımız lafı geçiyordu kendide itiraf etti zaten o olmasaydı iş zora gelirdi diye neyse.
    Soma olayı Ünal Aysal döneminde oldu para çalınmadı Ünal aysal o karakterde bi insanda değil sadece ücret yardım hesaplarına yatmamıştı şuan ne durumda bilmiyorum.

Ayrıca Ünal aysalın Soma faciasından bir kare . Parayı çalıcak adam işi gücü bırakıp oraya gidicek birde maç düzenlicek ama birde paranın üstüne yatıcak saçmalayın.

• Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    O paralar yardım için toplandı. Ünal Aysal çaldı demiyorum zaten ama birilerinin ceplerine girdi. O paralar yerlerine ulaşmadı çünkü. Ulaşsaydı bu konuda açıklama gelirdi. Öylece kaldı. Zaten Gs'nin kendisinden para çalan bir dünya yöneticisi varken çok da şaşırtıcı bir durum değil.

Ve Fikret Orman ayrı bir konu zaten. Stadın üzerine malum kişilerin resimlerini astıktan sonra hala onu savunan Bjklilerin aklından şüphe ederim. O resimlerden ve malum konuşmadan sonra hala stadı bedava yaptırdığını sanan Beşiktaşlılara ise sadece gülerim. Hayır sponsorluk ayağıyla bir dünya para hediye edilmiş, hala devletten yardım almadık diyorlar pes.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Afiyet olsun hamza
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu adamı cumhuriyetci laik tam bağımsız türkiyeci adam yaptınız ya sizin gibiler oldukça daha çok sogusler kulubu. lan adam rte ile arami bozamazsiniz dedi ne ataturku ne cumhuriyeti.

• Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    hem atatürkçü olupp hemde hükümeti destekleyemez mi?

eğer desteklemezse atatürk ülkede rte kadar sevilen birisi olmamıştır.
  • Fyodor Dostoevsky F kullanıcısına yanıt
    Bu ülkede hükümet ile kötü olabilen var mı peki? Muhalefette adam bırakmıyorlar. Herkes gibi Aziz de arasını iyi tutuyor. Tuhaf olan ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fyodor Dostoevsky

şu adamı cumhuriyetci laik tam bağımsız türkiyeci adam yaptınız ya sizin gibiler oldukça daha çok sogusler kulubu. lan adam rte ile arami bozamazsiniz dedi ne ataturku ne cumhuriyeti.

Kurduğu Fenerbahçe Koleji'nde her fırsatta laik ve Atatürkçü gençler yetiştirmek istediğini söyler. Resmi sitede paylaşılan okul fotoğraflarında "1 tane bile" başı kapalı öğretmen veya öğrenci görmedim. Sanırım bunu yasaklamış. Faşist ve 28 Şubattaki laiklik düşüncesine sahip birisi. Bu kadar uç düşünmek kendisini Atatürkçü yapar mı bilmem.

Şu anki iktidarla bu kadar yüz göz olmasının sebebi, AKP'ye karşı çıkan herkesin silindir gibi ezilip geçilmesine şahit olduğundan. "Muhalif olayımda adamlar bitirsin mi beni, en iyisi cemaatle de araları bozukken onlara yakın durayım" diye düşünüyor. Çıkarı da var. Hepsi bu. Yoksa Aziz Yıldırım'da 1 gram AKP sempatizanlığı olduğunu düşünmüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.