|
CANiK, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel olarak ürettiği tabancasını tanıttı
-
-
Güzel olmuş.Tebrikler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F51993B3C -- 25 Ekim 2023; 12:19:32 >
-
Elite Combat ülkemizde üretilen en iyi silahlardan biri dünya çapında bu silaha saygı duyuluyor bu özel sürümü ile daha da efsane olmuş gerçekten çok beğendim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Zamanında çalıştığım kurumda canik firmasına fason üretim yaptırdığımız tabancaların kabul testlerinde atışlarını yapardık.
Neredeyse sıfır hata teslim alırdık. Canik gurubu sorumlularından
Ahmet abiye buradan selamlar.
-
Canik bu işi yapıyor
Başka bir şey yapılsaydı da neyse ama silah nedir, Silah..!
-
Bunlardan normal vatandaş alabiliyormu.
-
Cs-go silahları gibi olmuş
-
silah ruhsatınız varsa alabilirsiniz
-
gene en bos ve yuzeysel , sacma ve mantiksiz ve de beyin kullanilmadan yapilan populist bir yorum.. dengesiz arkadasim silah dedigin sey var olan aletlerden sadece biri. tornavida ile de suc isleyebilirsin , kaldi ki canik polis kuvvetlerine silah ureten bir firma. adamlarin yaptiklari en iyi is silah uretmek. ama iste populist ve bos kafali olunca silah! demesi cok kolay cunki bu tip bir yorumu yapmak icin humanist takilip sacamalamak gayet kolay. polisin askerin kolluk kuvvetlerinin eline ne vereceksin? cicekle mi yoksa tahtaylami gorevlerini icra edecekler? herkes ulkemiz ve cumhuriyetimiz icin yaptigi isin en iyisini yaparsa hepimiz kazaniriz. canik yaptigi isin en iyisini yapanlardan,ben degil amerikalilar silah manyaklari soyluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3dfx -- 25 Ekim 2023; 14:41:42 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu firma silah üretiyor, ne yapacaktı
Ne olursa olsun, burada silah gösterilmesi doğru değil ! Bula bula tanıtacak bi silah mı buldunuz bu 100. yılda?
-
Gençler firmanın silah firması olmasını geçtim, şu dönemde silah üretmek gerekiyor ki umarız kullanmak gerekmesin. Silahın tasarımı üzerine daha çok çalışılabilirmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel yapmışlar yerli ve milli. Silah paylaşmak sakıncalı değildir bu silahlar üretilmese sıkıntı ozaman başlar.
-
Ülkemiz için gurur duydum. Her ne kadar silahları sevmesemde teknolojik ilerlemenin altında silah sanayi yatar
Silah firmasından turşu mu satmasını bekliyorsunuz!?
-
Bu ülkede işini severek ve titizlikle yapan saygın firmalardan biri...
-
Duvarkağıdı, Osmanlı tuğralı, Hz.Ali kılıçlı, Rte’li mafyavari abilerin favorisi olacaktır.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
"Silah nedir?" mi! Yatağında korkmadan yatmanı sağlayan şeydir. Yoksa polis ve askerin; seni ve aileni korurken taş atmasını mı tercih edersin, "Barış pıtırcığı" kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homebird -- 25 Ekim 2023; 17:9:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
gene en bos ve yuzeysel , sacma ve mantiksiz ve de beyin kullanilmadan yapilan populist bir yorum.. dengesiz arkadasim silah dedigin sey var olan aletlerden sadece biri. tornavida ile de suc isleyebilirsin , kaldi ki canik polis kuvvetlerine silah ureten bir firma. adamlarin yaptiklari en iyi is silah uretmek. ama iste populist ve bos kafali olunca silah! demesi cok kolay cunki bu tip bir yorumu yapmak icin humanist takilip sacamalamak gayet kolay. polisin askerin kolluk kuvvetlerinin eline ne vereceksin? cicekle mi yoksa tahtaylami gorevlerini icra edecekler? herkes ulkemiz ve cumhuriyetimiz icin yaptigi isin en iyisini yaparsa hepimiz kazaniriz. canik yaptigi isin en iyisini yapanlardan,ben degil amerikalilar silah manyaklari soyluyor. |
Cs-go silahları gibi olmuş
|
Zamanında çalıştığım kurumda canik firmasına fason üretim yaptırdığımız tabancaların kabul testlerinde atışlarını yapardık.
Neredeyse sıfır hata teslim alırdık. Canik gurubu sorumlularından Ahmet abiye buradan selamlar. |
Silah firmasından turşu mu satmasını bekliyorsunuz!? |
"Silah nedir?" mi! Yatağında korkmadan yatmanı sağlayan şeydir. Yoksa polis ve askerin; seni ve aileni korurken taş atmasını mı tercih edersin, "Barış pıtırcığı" kardeşim |
Benzer içerikler
- jpg formatı nedir
- gizli instagram hesabı görme
- whatsapp"ta engellendiğini nasıl anlarsın
- hatasız çeviri
- facebook mavi tik nasıl alınır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X