yıldaş mıyız.... ne acı.... bak yine dertlendim.....
aslında ben senden önce doğacaktım da... sana "coşkun sen önden git.bak bakalım dünya yaşanabilir bir yer mi.ona göre geleyim"...demiştim.sözümü dinlemişsin.aferin
quote:
Orjinalden alıntı: ofabiya
quote:
Orjinalden alıntı: _KARANLIK_
güzel konuştun yaa.... bu topiğe de bu konuşma giderdi... boşveeer
birseyler ile ugras bir yerlere katıl , ne bileyim bir tema , bir eğitim gonulluleri vakfı , yani yarın icin planlar yapabilecegin sorumluluklar edin , yaptigimdan soylemiyorum , en azından benim yarın icin yapmam gereken seyler var , tabi onlarda icimi sıkıyor
haklısın bak boşluktan bu hale geldim belkide.... kendime farklı uğraşlar bulup, biraz kendimi dinlemekten vazgeçmem gerek..... ayrıca bir vakıf adına çalışmak uzun zamandır düşünüpte, bir türlü adım atamadığım birşeydi.yardım ettiğim bir ihtiyaç sahibinin yüzündeki tebessüm, bana ne kadar mutluluk verir.hayal bile edemiyorum.süper olurdu yaa....
biraz _AYDINLIK_ olmayı dene
quote:
Orjinalden alıntı: Tc Çoşkun
bi kere adım çoşkun değil.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Tc Çoşkun
24 yıldaşız
yıldaş mıyız.... ne acı.... bak yine dertlendim.....
aslında ben senden önce doğacaktım da... sana "coşkun sen önden git.bak bakalım dünya yaşanabilir bir yer mi.ona göre geleyim"...demiştim.sözümü dinlemişsin.aferin
tamam "coşkun" kızma yaaa..... ay pardon coşkun değildi di mi ama sonuçta adını bilmiyorum.sana nasıl hitap etmemi beklersin ki.... nickin bu.coşkunsun sen
quote:
quote:
quote:
birseyler ile ugras bir yerlere katıl , ne bileyim bir tema , bir eğitim gonulluleri vakfı , yani yarın icin planlar yapabilecegin sorumluluklar edin , yaptigimdan soylemiyorum , en azından benim yarın icin yapmam gereken seyler var , tabi onlarda icimi sıkıyor
haklısın bak boşluktan bu hale geldim belkide.... kendime farklı uğraşlar bulup, biraz kendimi dinlemekten vazgeçmem gerek..... ayrıca bir vakıf adına çalışmak uzun zamandır düşünüpte, bir türlü adım atamadığım birşeydi.yardım ettiğim bir ihtiyaç sahibinin yüzündeki tebessüm, bana ne kadar mutluluk verir.hayal bile edemiyorum.süper olurdu yaa....
kararını değiştirirsen ben senı memnunıyetle döverim
testere filmini yenı izledimde
quote:
Orjinalden alıntı: kan34
quote:
quote:
quote:
kararını değiştirirsen ben senı memnunıyetle döverim
testere filmini yenı izledimde
bir bayana el kaldırmaya utanmayacaksın yani... öyle mi... kınadım seni...
arkadaşlar bakın da halinize şükredin, kendinizle gurur duyun malesef böyle erkeklerde var........
kan34 o filmi yeni mi izledin daha.çoktan modası geçti onun.sen biraz geri kalmışsın
arkadaşlar dün gece zehirlendim..... biri geldi.uzun boylu, yakışıklı, esmer biriydi.ben sevgilim geldi sandım.yaklaştı.....
"sana bilet kestim" dedi...
"nereye" dedim.....
"kahtalı köy" dedi.....
o zaman anladım sevgilim olmadığını
"yok ben gelemem" dedim... "rutubetlidir orası, tahta kurdu filan vardır" dedim....
pek bir ısrarcıydı.ama paçayı son an da zor kurtardım
ben senın sıkıntını anlıyorum.ilacın bende ama benım vereceğim ilac senın ıcınmı bılemem
sen neden bahsediyorsun
quote:
arkadaşlar dün gece zehirlendim..... biri geldi.uzun boylu, yakışıklı, esmer biriydi.ben sevgilim geldi sandım.yaklaştı.....
"nereye" dedim.....
"kahtalı köy" dedi.....
"yok ben gelemem" dedim... "rutubetlidir orası, tahta kurdu filan vardır" dedim....
sana yediğin birşey dokunmuş
quote:
Orjinalden alıntı: BlackBird34
quote:
"nereye" dedim.....
"kahtalı köy" dedi.....
sana yediğin birşey dokunmuş
evet... gece saat 3 civarıydı sanırım.saf çikolata yedim.üzerine bir de kahve içtim.yanımdaki arkadaşım da sigara içiyordu.bir süre de onun dumanına maruz kalınca.önce kalbim hızlı hızlı atmaya başladı.ben kalp krizi filan geçiricem sandım önce.sonra ateşim çıktı.hastaneye gitmeyi düşünüyordum ki miğdem bulanmaya başladı.sonra arkadaşlarla düşüne düşüne bulduk ki kafein komasına girmişim ben
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme