Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

canım çok fena sıkılıyor........ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

quote:

Orjinalden alıntı: _KARANLIK_

quote:

Orjinalden alıntı: Tc Çoşkun

24 yıldaşız

yıldaş mıyız.... ne acı.... bak yine dertlendim.....

aslında ben senden önce doğacaktım da... sana "coşkun sen önden git.bak bakalım dünya yaşanabilir bir yer mi.ona göre geleyim"...demiştim.sözümü dinlemişsin.aferin

• quote:

Orjinalden alıntı: ofabiya

quote:

güzel konuştun yaa.... bu topiğe de bu konuşma giderdi... boşveeer

birseyler ile ugras bir yerlere katıl , ne bileyim bir tema , bir eğitim gonulluleri vakfı , yani yarın icin planlar yapabilecegin sorumluluklar edin , yaptigimdan soylemiyorum , en azından benim yarın icin yapmam gereken seyler var , tabi onlarda icimi sıkıyor

haklısın bak boşluktan bu hale geldim belkide.... kendime farklı uğraşlar bulup, biraz kendimi dinlemekten vazgeçmem gerek..... ayrıca bir vakıf adına çalışmak uzun zamandır düşünüpte, bir türlü adım atamadığım birşeydi.yardım ettiğim bir ihtiyaç sahibinin yüzündeki tebessüm, bana ne kadar mutluluk verir.hayal bile edemiyorum.süper olurdu yaa....

• biraz _AYDINLIK_ olmayı dene
  • quote:

bi kere adım çoşkun değil.

quote:

quote:

24 yıldaşız

yıldaş mıyız.... ne acı.... bak yine dertlendim.....

aslında ben senden önce doğacaktım da... sana "coşkun sen önden git.bak bakalım dünya yaşanabilir bir yer mi.ona göre geleyim"...demiştim.sözümü dinlemişsin.aferin

tamam "coşkun" kızma yaaa..... ay pardon coşkun değildi di mi
    ama sonuçta adını bilmiyorum.sana nasıl hitap etmemi beklersin ki.... nickin bu.coşkunsun sen

• quote:

quote:

quote:

birseyler ile ugras bir yerlere katıl , ne bileyim bir tema , bir eğitim gonulluleri vakfı , yani yarın icin planlar yapabilecegin sorumluluklar edin , yaptigimdan soylemiyorum , en azından benim yarın icin yapmam gereken seyler var , tabi onlarda icimi sıkıyor

haklısın bak boşluktan bu hale geldim belkide.... kendime farklı uğraşlar bulup, biraz kendimi dinlemekten vazgeçmem gerek..... ayrıca bir vakıf adına çalışmak uzun zamandır düşünüpte, bir türlü adım atamadığım birşeydi.yardım ettiğim bir ihtiyaç sahibinin yüzündeki tebessüm, bana ne kadar mutluluk verir.hayal bile edemiyorum.süper olurdu yaa....

kararını değiştirirsen ben senı memnunıyetle döverim

testere filmini yenı izledimde

• quote:

Orjinalden alıntı: kan34

quote:

quote:

quote:

kararını değiştirirsen ben senı memnunıyetle döverim

testere filmini yenı izledimde

bir bayana el kaldırmaya utanmayacaksın yani... öyle mi... kınadım seni...

arkadaşlar bakın da halinize şükredin, kendinizle gurur duyun malesef böyle erkeklerde var........

kan34 o filmi yeni mi izledin daha.çoktan modası geçti onun.sen biraz geri kalmışsın

• arkadaşlar dün gece zehirlendim..... biri geldi.uzun boylu, yakışıklı, esmer biriydi.ben sevgilim geldi sandım.yaklaştı.....

"sana bilet kestim" dedi...

"nereye" dedim.....

"kahtalı köy" dedi.....

o zaman anladım sevgilim olmadığını

"yok ben gelemem" dedim... "rutubetlidir orası, tahta kurdu filan vardır" dedim....

pek bir ısrarcıydı.ama paçayı son an da zor kurtardım
  • ben senın sıkıntını anlıyorum.ilacın bende ama benım vereceğim ilac senın ıcınmı bılemem
  • sen neden bahsediyorsun
  • quote:

arkadaşlar dün gece zehirlendim..... biri geldi.uzun boylu, yakışıklı, esmer biriydi.ben sevgilim geldi sandım.yaklaştı.....

"nereye" dedim.....

"kahtalı köy" dedi.....

"yok ben gelemem" dedim... "rutubetlidir orası, tahta kurdu filan vardır" dedim....

sana yediğin birşey dokunmuş

• quote:

Orjinalden alıntı: BlackBird34

quote:

arkadaşlar dün gece zehirlendim..... biri geldi.uzun boylu, yakışıklı, esmer biriydi.ben sevgilim geldi sandım.yaklaştı.....

"nereye" dedim.....

"kahtalı köy" dedi.....

sana yediğin birşey dokunmuş

evet... gece saat 3 civarıydı sanırım.saf çikolata yedim.üzerine bir de kahve içtim.yanımdaki arkadaşım da sigara içiyordu.bir süre de onun dumanına maruz kalınca.önce kalbim hızlı hızlı atmaya başladı.ben kalp krizi filan geçiricem sandım önce.sonra ateşim çıktı.hastaneye gitmeyi düşünüyordum ki miğdem bulanmaya başladı.sonra arkadaşlarla düşüne düşüne bulduk ki kafein komasına girmişim ben

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.