dayak istiyorum ben.... kadına el kaldırmam demeyen biri varsa gelsin.bayıltana kadar dövsün beni.hatta bir iki gün kendime gelemeyeyim.hiçbirşey düşünemeyeyim.öylece sızıp kalayım.belki ruhum huzur bulur.....
ama ayıllıp, kendimi topladıktan sonra kafasını koparırım beni dövenin... ona göre karar verin.......
şanslı kişi belirlenene kadar, ben ufak ufak alıştırma yapayım
adın canser ise belki yapardım
yok yaw walla kadına el kaldıramıyorum ama kaldırmak çok isterdim .. ortaokulda yediğim tokatı hayat boyu unutmayacağım ...
Bence 2 tane novalgin iç ve uyu sabaha bişey kalmaz
@zorba...... adım canser değil ama bir ki hafta beklersen mahkemeye başvurur degişirim........
@hades..... beni orta okulda tokat yediğin kişi farzet, daha kolay olur.......
@errayn...... inançlarım gereği içki kullanmıyorum..............
@loop..... bana ne olduğunu hatırlamak degil, unutmak istiyorum.........
@canturan...... son ümidim sensin.numarayı bana postalarsan sevinirim...........
yaa yok mu derdime bir çare
yat uyu.gerçekten iyi geliyor
edit yap geçer sıkıntın
bir mesajını editle 3 gün tatil sana
quote:
Orjinalden alıntı: _KARANLIK_
yaa yok mu derdime bir çare
Sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz.
hepiniz iğrençsiniz...... derdim var diyorum dalga geçiyorsunuz
aranızda eşşeği suyun kenarına bağlayıp sonra beni eşşek sudan gelene kadar dövüp, ağzımla burnumun yerini değiştirebilecek biri varsa gelsin.yoksa dağılın
quote:
Orjinalden alıntı: 57.ALAY
Sıkı can iyidir,çabuk çıkmaz.
/>
bayılıyorum bu söze
ya salla hiçbirşeye değmiyor.3 günlük hayat çok kısa.takma kafana hayattan keyif almaya bak.şimdi yat uyu yarın güzel bir gün olacak.
mazoşizst belkide karışmayın yaw
quote:
Orjinalden alıntı: _KARANLIK_
hepiniz iğrençsiniz...... derdim var diyorum dalga geçiyorsunuz
aranızda eşşeği suyun kenarına bağlayıp sonra beni eşşek sudan gelene kadar dövüp, ağzımla burnumun yerini değiştirebilecek biri varsa gelsin.yoksa dağılın
derdini anlatmayan derman bulamazmış
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
ya salla hiçbirşeye değmiyor.3 günlük hayat çok kısa.takma kafana hayattan keyif almaya bak.şimdi yat uyu yarın güzel bir gün olacak.
bak şimdi yatıp uyucam ama yarın güzel olmazsa gelir hesap sorarım ona göre
şaka tabi ki tavsiyen için teşekkürler
quote:
Orjinalden alıntı: HITM@N derdini anlatmayan derman bulamazmış
derdimi kolay kolay herkes anlayamaz.bilsem ki bir çözüm bulacaksınız anlatırdım ama......