Sınavlar bitti, birkaç gün ders çalışmak istemiyorum. sabah 5'te kalktım, kalktığımdan beri bir sürü oyun indirdim sildim, sarmıyor hiçbiri. Evde yapacak bir şey yok, arkadaşlar çağırdı gitmedim. Hep aynı şeyler; sığ muhabbetler ve alkol başka bir halt yaptığımız yok. Siz nasıl sıkılmadan duruyorsunuz. |
Çok sıkılıyorum
-
-
okuyorsun anladığım kadarıyla part time işe girebilirsin. başkasına emeğimi ucuza satmak istemiyorum gibi bir düşüncen varsa alt sat işine de girebilirsin. biraz para kazan bakalım sonra o parayla yapacak bir şey illaki bulursun
-
Sabah 5te kalkmak günün geri kalanında yormuyor mu. Daha iyi oluyorsa ben de deneyeceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
para sorunum yok, zaten okulum çok yoğun ona vaktim de yok. sadece vizelerden sonra 1-2 gün derse ara verdim.
-
alışınca günü çok verimli hale getiriyor.
-
Ben de her şeyden sıkılıyorum,ders çalışmak oyun oynamak film izlemek aynı şeyleri yapmaktan bıktım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BEN DE ÇOK SIKILIYORUM
Kaçta yatıyon hoca
22-23
-
Sıkılıyosan kitap oku. Oyundan filmden cok daha eğlenceli kitaplar var. Onu da istemiyosan al robert greene oku
abi kitap okumak benlik bir şey değil inanılmaz daralıyorum.
-
Kulaklığı tak saatlerce basket at. Terapi gibi
basketten nefret ederim.
boksa geri başlasam iyi olacak, sinir stres atamıyorum. Halı saha ekibinin de bir yerleri ayrı oynamaya başladı saldım.
-
buraya tek tuk yazacagina bi blog falan acsana, hem ilerde donup okursun belki
-
ekşi'de yazıyorum zaten. uzun uzun bi sürü yazım var.
blogla falan uğraşamam.
-
Eksi konularını link bırak da okuyak
no anonimlik gider, malum düşman çok. orada trollük yapmıyorum hiç.
-
Bana özelden yaz, düsmanın deilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X