Oyun oynamayı deniyorum 30 dakikada sıkılıyorum Dizi film izlemekten bıktım Arkadaşlarla çıkayım diyorum hep aynı takıntılı olduğu konuları dinlemekten bıktım, onlar da benim elf muhabbetinden bıktı Ankara'da yapacak bir şey yok anca avm gez Ders çalışayım, kod yazayım diyorum sarmıyor Bugün bir kızla buluşcam fakat hiç isteğim yok, geçen sefer ektim, bu sefer ayıp olmasın diye gidicem 20 gün geçmez böyle Keşke elf'im yanımda olsaydı :( |
Tatilde çok sıkılıyorum
-
-
20 gün ne la. Ünili olmak vardı şimdi -
yks döneminden 2 kat daha fazla çalışıyorum
-
Niye -
üni daha zor olm
-
kum torbası döv
-
Ama daha rahat -
ne rahatı
-
:)
-
Olm daha 1. Sınıfta o kadar ne buluyorsun ki çalışabilecek
Ayrıca kızlarla buluşuyon bir de bunuyon allah gözünü doyrusun -
müfredata bağlı kalmıyorum. data structure and algo çalışıyorum. hem dönem içinde hem de yaz okulunda üstten ve ek math dersleri alıp , 3. sınıfta ana odağımı computer vision'a vercem.
buluşcam da benim aklım tek bi kızda.
-
ya onu düşünüyorum da nereye nasıl asacağımı bilmiyorum.
-
İstanbula gel -
İstanbula gitmenin en güzel yanı ankaraya dönüşüdür
-
İstanbul’da olsaydın sıkılmazdın benim zamanım yetmiyor yapmak istediklerime
-
Ankara bomboş bir yer İstanbul her daim eğlenceli İstanbul’da okumak hayatın 5yılını daha iyi yaşamaktır
-
Taşrada devlet tıp mı istanbulda özel tıp mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Cryptix Ph.DTaşrada devlet tıp mı istanbulda özel tıp mı
istanbulda özel tıp>cerrahpaşa tıp cerrahpasadan mezun olsam da yuzde 99 devlet memuru olcan burdan da artık guzel sehırde 6yılımı gecırırırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X