Şimdi Ara

Okul çok yoruyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadşalar merhaba ben lise 2. sınıf sayısal bölümü öğrencisiyim malum sınıflarda değişti kimseyle arkadaş olamadım ve çok yoruluyorum hafta sonlarıda tam gün dershane

• iyi oluyo sana liseli
  • valla bende lise. sınıf sayısal öğrencisim 4ç30 da çıkıyoruz ders çalışıcaksam eve gelince 2-3 saat uyuyoum akşam uykum gelmeden dersimi çalışıyorum
  • oha lise2 de ne dersi çalışıyosunuz da yoruluyosunuz
  • Beter ol, senmisin Bursa ' yı beğenmeyen
  • Gitme.
  • özlemiştik senin konularını
    aslında insan 10.sınıfta kendine lise arkadaşı ediniyor bundan sonra 3yıl birlikte okuyucaksınız ilk günler durgun geçmesi olabilir sanırım ama insan 9 sınıftan arkadaşlarıyla mutlaka aynı sınıfta olduğundan diğerleriylede çabuk arkadaş olması gerekir aslında birde 10 sınıfta dersane güzel olur pek kişi olmaz ama öss derdi filan olmadığından çok zevkli geçer ama tabi sana bağlı dersanede okulda olduğun gibi sezsiz arkadaşsız olursan gittiğine lanet edersin insanlarla biraz kaynaş okulun hiç yorucu olmadığını anlarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sanki sırtınızda taş taşıyorsunuz.Bizde geçtik o dönemlerden.Sonra da niye liseli diye dalga geçiyorsunuz diyorsunuz.Size müstahak herşey.Dün bir bugün iki daha ne gittin ki yoruluyorsun.Annen baban seni okutmak için ne kadar çalışıp didiniyorlardır kim bilir.Biraz da onları düşün.Liseli
  • Lise sonum, bişey yaptığım yok. Yol yüzünden ölüp ölüp diriliyorum.
  • dün gittim sıkıcydı bugün gitmedim mutluyum.
  • 31 'i azalt genç adam
  • Geber
  • Birde iş hayatına atıl, okul mu yoruyormuş görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regeditx7

31 'i azalt genç adam

2 hafta boyunca her gün yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.