quote:Orjinalden alıntı: Saltuk Çoban nasılsın kardeşim iyi misin, özlettin kendini valla. yapma abi deşifre etme beni.... iyiyim bu arada sen nasılsın?
quote:Orjinalden alıntı: Saltuk Profilin deşifre ediyor zaten. İyiyim kardeşim bugün hava çok soğuktu Eskişehir'de donduk resmen. aman aman aman....bilirim o soğuğu.... nasıl içine işler adamın.....??
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa teneke bağla bi o yana bi bu yana koş Zorba son 1 haftadır müthiş esprilere imza atıyorsun.Takipçinim. ooo kanunsuz işler yapmamam lazım @WeeDSmoKa bende onu demek istedim ama dırsdım
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa küçücük kız üniye gidiyormuş ama osun ama ben daha kücüyümm zaten dersede girmedım bugunn
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa küçücük kız üniye gidiyormuş ama osun ama ben daha kücüyümm zaten dersede girmedım bugunn
quote:Orjinalden alıntı: guvenkab quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: guvenkab Burdayım Woozy hıh bı sen eksıktinn.. bunu aklında tut Woozy şunuda bi gör Güven Kabakulak 11/b elektronik sınıfı. Ekrem Kapıcı...
quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa ufaklık büyümüş de dil çıkarıyor bak bak kücücükk cucgun üstüne bu kadarda gidilmeskii
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa ufaklık büyümüş de dil çıkarıyor bak bak kücücükk cucgun üstüne bu kadarda gidilmeskii vayy be bi can sıkıntısı nelere maal oluyo can sıkıntısına
quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa ufaklık büyümüş de dil çıkarıyor bak bak kücücükk cucgun üstüne bu kadarda gidilmeskii vayy be bi can sıkıntısı nelere maal oluyo can sıkıntısına ne demek istiyosun senn?
quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus quote:Orjinalden alıntı: Jasmin88 quote:Orjinalden alıntı: ZoRBa ufaklık büyümüş de dil çıkarıyor bak bak kücücükk cucgun üstüne bu kadarda gidilmeskii vayy be bi can sıkıntısı nelere maal oluyo can sıkıntısına ne demek istiyosun senn? canı sıkılanlara demiyorum dikkatini çekerim can sıkıntısına diyorum hep ben mi yanlış anlaşılacam yaa burama geldi ama