delimiyim benn? yoksa sen canın sıkılınca öylemi yapıyosunn??
yok yahu gelin arabası hesabı
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
bir sandalye çek ve ayaklarını uzat sevdiğin şarkıları winamp'a sırala ve sırayla gözünü kapatarak dinle
yokk sevdıyım sarkıları dınlemekten cok sıkıldımm+okadar cok sorunum varkenn hıc ıcımden gelmıyooo...off off
kasayı yan yatır bir süre kıpırdamadan bekle ardından sadece sol gözünle monitöre bak ve benim canım sıkılıo yaz yazıyı 23 kez okuduktan sonra salona koş ve bir kanepeden bir kanepeye en iyi sıçrayışını gerçekleştir,geri dönüp amua kalkarak artık sıkılmıyorum yazdıgında sıkıntın geçmiş olucak
quote:
Orjinalden alıntı: Jasmin88
quote:
Orjinalden alıntı: Erguner
bir sandalye çek ve ayaklarını uzat sevdiğin şarkıları winamp'a sırala ve sırayla gözünü kapatarak dinle
yokk sevdıyım sarkıları dınlemekten cok sıkıldımm+okadar cok sorunum varkenn hıc ıcımden gelmıyooo...off off
o zaman dostum yapacağın iş aç dvd ni al yanına cipsini sigaranı
aç ordan bir flim hem izle hem ye efkarlandıkça yak bir sigara
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
kasayı yan yatır bir süre kıpırdamadan bekle ardından sadece sol gözünle monitöre bak ve benim canım sıkılıo yaz yazıyı 23 kez okuduktan sonra salona koş ve bir kanepeden bir kanepeye en iyi sıçrayışını gerçekleştir,geri dönüp amua kalkarak artık sıkılmıyorum yazdıgında sıkıntın geçmiş olucak
sen ciddimiisn??
sıkı can iyidir kolay çıkmaz
quote:
Orjinalden alıntı: silent scream
aynı esprıyı tanıdıgım herkes yapıyoo
inanmıosan dene alla alla
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: tylor
sen ciddimiisn??
quote:
quote:
demekki senle tanışıyoz bi yerden
bizimkilerin bi sözü vardır kesin tanıdığın hiç kimse yapmıyodur o espriyi bizim oranın sözüdür o ama banlanırım o yüzden sölemiyorum banlancak bişe deil ama olsun
neyse bence in arabada müzik dinle benim canım sıkıldımmı çok iyi gelir havada hafifden soğuksa yağmurda yağıyosa off be yemede yanında yat tabi araaban yoksa bişey diyemem
yada git yat
quote:
Orjinalden alıntı: ZoRBa
teneke bağla bi o yana bi bu yana koş
Zorba son 1 haftadır müthiş esprilere imza atıyorsun.Takipçinim.
quote:
quote:
quote:
demekki senle tanışıyoz bi yerden
@ TRajikomik annem ısın vermeskii bu saate arabada yatmamaa.hem benım sıkıntım öle yatıp uymakla gecıcek gıbı deyıl öldürsemmi kendımı acaba?