Şimdi Ara

Canım çok sıkkın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki saattir tam konu açacakken vazgeçiyorum. Yazacak o kadar şey var ki biliyorum okumazsınız.

23 yaşındayım ve kendimi henüz hayata başlamamış hissediyorum. Başlama gibi bir isteğim, hevesim de yok.

Hiçbir planım, amacım, eğlencem yok. Yapmak istediğim bir şey YOK.

Var mı şurada birileri beni dinleyecek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdıklarını okumadım
  • Pm
  • dinliyorum arkadaşım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne mezunusun

meslek nedir ?

ortalama omrunun %30 bitmiş zaten

• yaz buraya bi okuyayım

• Önlisans mezunuyum ( Dış Ticaret) para kazandırıyor olmasına rağmen iş bulmak çok zor ve tecrübe istemeyen yer yok. Çoğu ilanda en az ikinci yabancı dil istiyolar v.s.

Neyse kendi alanımdan iş bulamadım bundan sonra da zor bulacağımı düşünüyorum. Para kazanmak için girdiğim geçici işler ya bana çok ağır geldi yada isteksiz oluşumdan çıkarttılar.

Buzdolabı gibi insanım. Samimi olduğum insan yok (bir-iki tane arkadaşım hariç) Sanimi olmadığım insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum. Bu beni hayatımın her dakikasında etkiledi (bahsettiğim işlerden bu yüzden çıkarıldım)

Haliyle hiç kız arkadaşım olmadı. Bunu aslında son zamanlara kadar sorun etmiyordum ama kimsenin bana ilgi duymaması, sevgi eksikliği canıma tak etti. Kimseden şefkat görmüyorum. Bu duyguları yaşayamamak çok kötü.

Babam olacak şerefsiz olmasaydı yine başarısız olabilirdim ama bu kadar başarısız olacağımı düşünmüyorum. Aslında o ite değinmeyecektim ama şu an ben bunları yazarken içerde lise 1'e giderken kız kardeşime dersleri kötü diye hakaret ediyor. Tokatta attı galiba elini s.. Kız ağlıyor ama ben bir şey yapamıyorum. Benim hayatımı mahvettiği gibi şimdi onun hayatını mahvediyor. Annemle bazen konuşuyoruz alternatifimiz olsa çıkacağız evden ama yok.

Ünideki o sefil günlerimi bile özledim. Tek başıma yaşadığım için içip içip sızıyordum. Kyk kredisi olduğundan para da sıkıntı olmuyordu ama şimdi istesem de para yok.

Yani çok fena dağıtasım var bir daha kendime gelmemek üzere. Henüz 23 yaşındayım ama kendimi çok yorgun ve hissiz hissediyorum. Bir yerden başlamam gerek ama hiçbir şeye hevesim ve başlayasım yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yalnızlık ne zormuş arkadaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İçki dısında senle aynı hayatımız.

Bence ilk önce alkolu bırak

Git bir tıraş ol.

ondan sonra asgari ucretli herhangi bir ise gir.

bu sırada kendi bölumunle ilgili iş araştır anlastigin bir firma olursa meslegini yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: isyankar97

İçki dısında senle aynı hayatımız.

Bence ilk önce alkolu bırak

Git bir tıraş ol.

ondan sonra asgari ucretli herhangi bir ise gir.

bu sırada kendi bölumunle ilgili iş araştır anlastigin bir firma olursa meslegini yaparsın.

Sen şu forumda kaö gündür yanıla yakıla işsizim diye gezen arkadaşsın. Asgari ücretli bir işe bile artık girmenin zor olduğunu senin de bilmen lazım. Adam 1600 maaş veriyor ama işe başvuran 20 kişi içinden en vasıflısını seçiyor.

• Gerçi dediginde dogru ama yinede bulunur. Tabi çalışmak istiyorsan.

Mesela marketlere basvur çok eleman lazım oralara

Bime,a101 filan

• quote:

Orijinalden alıntı: Thorondor1907

Önlisans mezunuyum ( Dış Ticaret) para kazandırıyor olmasına rağmen iş bulmak çok zor ve tecrübe istemeyen yer yok. Çoğu ilanda en az ikinci yabancı dil istiyolar v.s.

Neyse kendi alanımdan iş bulamadım bundan sonra da zor bulacağımı düşünüyorum. Para kazanmak için girdiğim geçici işler ya bana çok ağır geldi yada isteksiz oluşumdan çıkarttılar.

Buzdolabı gibi insanım. Samimi olduğum insan yok (bir-iki tane arkadaşım hariç) Sanimi olmadığım insanlarla düzgün iletişim kuramıyorum. Bu beni hayatımın her dakikasında etkiledi (bahsettiğim işlerden bu yüzden çıkarıldım)

Haliyle hiç kız arkadaşım olmadı. Bunu aslında son zamanlara kadar sorun etmiyordum ama kimsenin bana ilgi duymaması, sevgi eksikliği canıma tak etti. Kimseden şefkat görmüyorum. Bu duyguları yaşayamamak çok kötü.

Babam olacak şerefsiz olmasaydı yine başarısız olabilirdim ama bu kadar başarısız olacağımı düşünmüyorum. Aslında o ite değinmeyecektim ama şu an ben bunları yazarken içerde lise 1'e giderken kız kardeşime dersleri kötü diye hakaret ediyor. Tokatta attı galiba elini s.. Kız ağlıyor ama ben bir şey yapamıyorum. Benim hayatımı mahvettiği gibi şimdi onun hayatını mahvediyor. Annemle bazen konuşuyoruz alternatifimiz olsa çıkacağız evden ama yok.

Ünideki o sefil günlerimi bile özledim. Tek başıma yaşadığım için içip içip sızıyordum. Kyk kredisi olduğundan para da sıkıntı olmuyordu ama şimdi istesem de para yok.

Yani çok fena dağıtasım var bir daha kendime gelmemek üzere. Henüz 23 yaşındayım ama kendimi çok yorgun ve hissiz hissediyorum. Bir yerden başlamam gerek ama hiçbir şeye hevesim ve başlayasım yok.

çocuk 30 yaşımdayım içkisine kadar hayatımız aynı resmen beni anlatmışsın, yalnız ben kendimi geliştirmeye başladım benim geliştirmeme başlamam çok geç oldu sakın böyle durma kendini geliştir bak dediğimi yap çünkü 7 sene sonra inan daha kötü hissedeceksin hatta hergün intiharı düşüneceksin bak ben sana geleceğini yazıyorum çünkü aynı şeyleri yaşamışız hatta benim ek çok daha kötü yaşadığım şeyler var intihar etmeyi çok düşündüm ama ben intiharda etmeyecem hayata sarıldım kendimi geliştirmeye başladım sende başla inan bana bak dediklerimi yaparsan 7 sene sonra aklına ben geleyim kardeşim tamam’mı

• bir seylere başlamak icin heves arama ya da uygun bi an kollama sadece basla

• Insana en iyi tedavi uğrastir hocam azina coguna bakma derhal bir ise giris evde durma evde durdukca eline hicbir sey gecmeyecek

Kendi alaninda is bulmak icin zorla her yolu dene olmadi mi? Sen o alan değilsin o alana girmeden once de bir insandin illa o yolda yürümek zorunda değilsin baska bir alana yönel ama mutlaka calis cabala durumun bunu gerektiriyor

• Kardes,baban kardesine vuruyor ve sen bise yapmiyomusun sakami ?

Kendine gel ya

Git empati yap ne durumda insanlar var gir bi ise yabanci dil ogren azim edersen yaparsin git anneni kardesini al onlara bak kardesinde senin dustugun duruma dusmesin daha kucuk ve kiz zor toparlar

Her insan duzelebilir emin ol

Amacin kardesinle annen olsun onlarin iyiligini dusun plan yap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.