Başımdan geçen bi olayı sizinle paylaşmak istiyorum.Ranked solo bi maça girdim,sampiyon seçiminde mid için tartışma çıktı ve küfürler başladı seride olduğumdan dolayı çıkamadım oyundan.Oyuna girdik neyse bizim takım gayet iyi gidiyor fakat küfürleşmeler devam ediyor.Yani öyle böyle küfürlerde değil niye bu kadar sinirliler birbirlerine anlamak mümkün değil.Yanlış anlaşılmasın benim hiç birşey yazdığım yok oyunuma bakıyorum ve iyide gidiyorum sonuç ne mi oldu skorda ve yıkılan kule,alınan drake vs sayısında önde olmamıza rağmen benim hayır dememe karşın oyunu 4 kişinin sur vermesiyle kaybettik ve ben seriden oldum.Devam etsek %99.9 alabileceğimiz bi maçtı.Bu benim için bardağı taşıran son damlaydı bu kadar da olmaz bu serverda oyun oynayan arkadaşla sabırlar diliyorum ve en kısa sürede weste geçiyorum.Sezon 1 deki ortamı çok özlüyorum arkadaş grubu olmadan bu oyunu oynamak tam bi işkence malesef
özet : %100 kazanacakları oyunda troller 4e1 sur vermişler
S2'de ilke TR'ye oto trasfer yaptığımda Friend Listim Sıfırlanmıştı , Klavyeyi kırmak üzereydim Tekrar geri döndüm hemen Frined Listim yerindeydi Buda böyle bir anımdır.
Dün 10/50'den maç çevirdikten sonra asla surrender'a yes vermem. TR Pişmanlıktır
quote:
Orijinalden alıntı: hydrogena
S2'de ilke TR'ye oto trasfer yaptığımda Friend Listim Sıfırlanmıştı , Klavyeyi kırmak üzereydim Tekrar geri döndüm hemen Frined Listim yerindeydi Buda böyle bir anımdır.
bunu öğrendiğim iyi oldu sağol
quote:
Orijinalden alıntı: hulusiaktas
özet : %100 kazanacakları oyunda troller 4e1 sur vermişler