Şimdi Ara

Çankaya Üniden >> University Of California'ya,MOTİVASYONUNU KAYBEDENLER GEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
39
Favori
4.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • soluksuz okuyup uzun bir süre sonra motive oldum
  • bursu nasıl aldın ondan haber ver
  • heisenbeng kullanıcısına yanıt
    Tamamen doğru.

Master paralı olduğu için son yıllarda master öğrencilerinin arttırılmasına yönelik bir eğilim var Amerikan üniversitelerinde.

Aslında bu durum herkesin ümidini arttırabilir. Master başvurularında top school’lara başvurmaktan çekinmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amerika da bor universiteye gidebilmeyi cok buyuk basari olarak goruyoruz yazik bize . ayni arda turanin barca ya girmesi gibi . aslinda buna sevinmek ulkenin bir utancidir bence. arkadadi tebrik ediyorum gercekten zor fakat zor olmasinin nedeni ulkemizin durumu olduguna inanioyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

Eksi yiyeceğimi biliyorum ama yazmazsam olmaz

Ucla burssuz master a kabul öyle aşşşırı zor bir şey değil.

Berkeley, Stanford, caltech, MIT olsa tamam derdim

Ha ilham verici bir şey mi, tabii.

bence asıl başarı türkiyeden bu bahsettiğim üniversitelere phd öğrencisi olarak gidebilmektir. Umuyorum ki ilerde forumdan bu ünilere doktora öğrencisi yollayacağız dostlar

Eksilenecek bir durum yok. Cunku gercek bu. Cok iyi bir universite. Arkadasi tebrik ederim.

• Hocam şu an nerede çalışıyorsunuz ?

• NowOrN3wer kullanıcısına yanıt
    Konuda bahsedilen kişi ben değilim,bilgim yok ama sanırım TMobile de çalışıyor,emin değilim dediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helixSNAA -- 2 Aralık 2017; 12:59:23 >
  • İlginç geldi konu up.

• adam çok sağlammış. profilini inceledim de birkaç kere dh'ye özel üniversite öğrencilerine 250-500 dolar burslar vermiş

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.