|
Canlı dersine öğrenci girmeyen öğretmenin ek ders ücreti kesilecek (4. sayfa)
-
-
Öğretmenler kadar kendini tepede gören ego kasan bir kesim yoktur. Adam pandemi diye evden çıkmıyor derslere bile zar zor giriyor her ay alıyor maaşını gül gibi geçiniyor hala lak lak ediyorlar sonra. Benim kardeşim derse giriyor bilgisayardan ulan bir tane öğretmenin bile suratını güler şekilde görmedim hepsi zombi gibi sanki uykudan 2 dakika önce uyanmışlar gibi. Bir de tripleri görseniz neler dersiniz. Hele bazıları var ego kasmak için hemen öğrenci azarlayıp laf ediyorlar. Geçen böyle kardeşim derste iken öğretmenin biri kardeşime laf söyledi o kadar çocuğun için de azarlar gibi konuştu hemen geçtim kameranın önüne orada bozdum kadını ben daha abisiyim senin gibi konuşmuyorum çocuğa sen ne ayaksın falan haddini bil dedim bir laf bile söyleyemedi. Zerre sevmiyorum şu öğretmen müsvettelerini. Para verirsin beğenmezler habire zam isterler evden ders verirler o bile zorlarına gider canlı derse bile girmemek için 10 takla atarlar derse girseler suratları zaten bir karış bir de çocuklara laf sokmaları abuk subuk konuşmaları yok mu. Hepsi birbirinin aynısı.
-
Çok dogru ve geç kalınmış bir karar.
-
Babam an itibari ile derse girmeyen öğrencilere düşük not verme kararı aldı hatta G yazacakmış.
Şimdi öğrenciler derse gelmesin de göreyim 12 ler mezun olamaz falan kafalarına göre takılsınlar.
Öğretmen yükümlülüklerini yerine getiriyor Hazırlık yapıyor Dersi başlatıyor ise onun bir sorumluluğu olamaz.
Öğrenci zorla derse de sokamayız.
Bizim evde Ders saatlerin de herkes susturulur ders başlar , Kimse dahi olmasa sistem kayıt aldığı için babam dersini anlatır geçer isteyen bakar. Öğretmen zamanını ücret karşılığı kiralıyor, Dersini başlatıp başında bekliyorsa kusura bakmayın hepiniz yanlış düşünüyorsunuz. MEB yetkilileri random olarak istedikleri an Öğretmenin dersine girebiliyor. Derse girsinler baksınlar.
Babamın 25 saat dersi var. Bu adam Ek dersine dahi normal dersi gibi hazırlanıp dersini açıyorsa ne yapsın ?
-
Ek ders parası almak için öğrencileri notla tehdit etmek Türkiye'de sıradan bir gün... Öğrencilerine nasıl daha faydalı olabileceğine kafa patlatacağına, ek ders ücreti için kafa patlatan öğretmenlerle bu ülkenin eğitim sistemi 1 adım ileri gitmez, gitmiyorda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3qzotix -- 26 Nisan 2021; 13:57:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin çevrendeki öğretmen potansiyeli az çok belli ediyor kendini. Öğretmenindeki problem sana da geçmiş insan müsvettesi. -
Futbolculara 999999 euro prim verilmesi yanlış, dersine öğrenci girmeyen öğretmenlerin ek ders ücreti alması yanlış, kaçak elektrik kullanımı yanlış, elektrik şirketine verilen para yanlış. YANLIŞI YANLIŞLA MEŞRULAŞTIRAMAZSIN!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Tuna Mirliva -- 26 Nisan 2021; 16:42:56 > -
para vs not oldu yemin ediyorum eğitim sistemi acilen özelleştirilmeli
-
Cevap verecek biri değilsin belli zaten bir tarafımla gülüp geçiyorum klavye öğretmeni seni :D
-
Eğitimin E si ile alakan olmadığına eminim. O yüzden bu konu başlığı pek senlik değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: kingb04
Eğitimin E si ile alakan olmadığına eminim. O yüzden bu konu başlığı pek senlik değil.Olur gibi denedin en azından laf soktuğunu san sevin azıcık
-
Forumun yaşlarına göre yorumlar yapılmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çevremde tanıdıklarım, eşim öğretmen diyenlerin çoğu sıkıyor zaten. Görseler bir yıldır iftira konuları açmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X