uçakların üstüne tıkladığın zaman özellikleri ve hızlarını gösteriyor peki o hızlar gerçekten doğru mu acaba bir tanesine tıkladım 917 km yazıyor
tıriğ tuu van fayf hepsi türk
süper paylaşım
Güzel site uçakların kaç km hızla ne kadar yüksekten gittiğine felan bakıyorum güzel site.Bu arada günaydın deyişleri ilgimi çekti amerikadan felan mı gleiyorlar acaba
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanAtas
uçakların üstüne tıkladığın zaman özellikleri ve hızlarını gösteriyor peki o hızlar gerçekten doğru mu acaba bir tanesine tıkladım 917 km yazıyor
Doğrudur ya yükseklerde baya hızlı gidiyorlar. Baya sardı konuşmalar iyi dinletiyor :D
havalanın orda oturuyom üstümden geçen uçakların telsiz konuşmalarını dinliyorum
mesajım bulunsun pcye geçince bakıcam
mesajım bulunsun
quote:
Orijinalden alıntı: GokhanAtas
evet gerçek sanırım.www.flightradar24.com dan uzun süredir takip ederdim, burda gösterilen uçuşları havayolu şirketinin kendi sitesinden teyit ettiğimde tutuyodu.
uçakla ilgili de birçok (konum-hız-yükseklik gibi) ayrıntı veriliyo, mutlaka biyerden çekilen bilgiler bunlar ama bu bilgilerin internete öylece verilmesi de şaşırtıcı bence.
vokal yapani bulursa payla$
yarı ingilizce yarı türkçe çok iyi ya bu uzun süredir dinlerim bunu