Şimdi Ara

Canlı Yayın Rehberi 'Yeşil perde, resim içinde resim ve fazlası' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sdryvz

sevgili mesut çevik bütün videolarını zevkle ve tebessümle izlerim. inşallah bir gün tanışıp kısa da olsa sohbet etme imkanı buluruz. Sadri hakkari polis özel harekat

Allah razı olsun. Abim de Diyarbakır'da görevli. Allah yardımcınız olsun.
  • Eline sağlık üstad. İlgi çeken bir konuda; fazla ayrıntıya girip bulandırmadan, sade, açıklayıcı ve yararlı bir paylaşım olmuş. ;)

• Mesut Bey yeşil perde detayina pek girmemiş sanırım, ortam aydınlatması iyi olmazsa perdenin silinmesi zorlasiyor. Ancak obste onu da tolere edebilen 2 ayar var. Tabi sizin aydinlatma sahane oldugu icin tık diye silinmis hemen perde:)

Capture cardlar cidden pahali. Hani bunu keyif icin yapacak birinin almak istemeyecegi kadar pahali bence.

Konsoldan sadece oyun kaydı almak isteyenler icin kendi cihazimi onerebilirim. Pc baglantisi yok o yuzfen yayin yapamiyorsunuz, dogrudan flash bellege kaydediyor kayitlari. Ebay ya da aliexpresste "ezcap 280" şeklinde aratirsaniz bulabilirsiniz. Ortalama 60 dolar gibi bir fiyati var, kayit kalitesi de hic kotu degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tebrik ederim.
    Son zamanlarda Mesut çevik de sadece telefon inceler olmuştu. Oysa benim siteye abone olmamı sağlayan geçmişde Mesut çevik in hazırladığı pc donanımı konusundaki inceleme ve benchmark videolarıdır. Ps4 incelemeleridir vb. Yıllar önce acaba hangi ekran kartıni almak daha mantiklidir, yada hangi kart oyunlarda nasıl performans sunuyor diye araştırıp hiç birşey bulamadığım dönemlerden sonra Mesut çevik videoları ilaç gibi geliyordu. Umarım bu video Mesut çevik inde, bizlerinde, teknoloji denilince aklımıza ilk olarak akıllı telefonların gelmediği o dönemlerin yeni bir başlangıcı olur ve sitede bu tarz videolar çoğalır. Saygılarımla.

• Video anlatım olarak bir çok kişinin sorunlarını çözecek düzeyde oldukça iyi bir şekilde anlatılmış. Ama sanırım ses konusu unutulmuş. Canclı yayın yapacak kişi ses konusunda illa problem yaşayacaktır. Sesin net, sorunsuz gitmesi için mikrofon önerileri, ses düzenleme uygulama önerileri de olsaydı çok daha iyi bir video olabilirdi diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmutyum

Video anlatım olarak bir çok kişinin sorunlarını çözecek düzeyde oldukça iyi bir şekilde anlatılmış. Ama sanırım ses konusu unutulmuş. Canclı yayın yapacak kişi ses konusunda illa problem yaşayacaktır. Sesin net, sorunsuz gitmesi için mikrofon önerileri, ses düzenleme uygulama önerileri de olsaydı çok daha iyi bir video olabilirdi diye düşünüyorum.

Merhaba,

Ses konusu tek başına ele alınabilecek düzeyde bir konu. Aslen twitch.tv/mesutcevik adresinden kontrol edebileceğiniz üzere bu çekimi yaparken yaptığımız deneme yayınında dizüstü üzerindeki mikrofonun bile fazlasıyla iş gördüğü bir gerçek. Fakat ben her sorunu çözeceğim, her kontrol elimin altında olacak, konsol chat sesini de yayına aktaracağım derseniz bunun için bir bu kadar daha uzunlukta bir video daha çekmemiz gerekir :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

• quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutyum

Video anlatım olarak bir çok kişinin sorunlarını çözecek düzeyde oldukça iyi bir şekilde anlatılmış. Ama sanırım ses konusu unutulmuş. Canclı yayın yapacak kişi ses konusunda illa problem yaşayacaktır. Sesin net, sorunsuz gitmesi için mikrofon önerileri, ses düzenleme uygulama önerileri de olsaydı çok daha iyi bir video olabilirdi diye düşünüyorum.

Merhaba,

Ses konusu tek başına ele alınabilecek düzeyde bir konu. Aslen twitch.tv/mesutcevik adresinden kontrol edebileceğiniz üzere bu çekimi yaparken yaptığımız deneme yayınında dizüstü üzerindeki mikrofonun bile fazlasıyla iş gördüğü bir gerçek. Fakat ben her sorunu çözeceğim, her kontrol elimin altında olacak, konsol chat sesini de yayına aktaracağım derseniz bunun için bir bu kadar daha uzunlukta bir video daha çekmemiz gerekir :)

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Siz olmasanız da mesaj bulunsun. Forum ortamı yardımlaşma amaçlı kullanılan bir ortam olduğundan siz olmasanız da birileri çıkıp kardeşim bu şekilde ses konusunu çözebilirsin de diyebilir.
    En azından ilerleyen zamanlarda siz de bu şekilde bir video çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bazı firmalar verdikleri hizmetin kullanımı ile ilgili video çekerken bile ses konusunda sorun yaşıyor ki böyle bir video bir çok açıda önemlidir. Renderlar, Video üstü entegreler, Canlı yayınlar vb...

Yine de cevabınız için teşekkür ederim. İlerleyen zamanlarda yayınlarsınız diye ümit ediyorum.

• Yuzude yesile boyayin Efsane yayin olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: PRİSON BREAK-

MerhabaMesut Bey dişleriniz sapsarı hiç fırçalamıyorsunuz sanırım, video için teşekkürler

Bazı insanların diş'lerinin rengi doğuştan sarımsı olabiliyor micheal scolfield kardeş...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Equal Threshold

quote:

MerhabaMesut Bey dişleriniz sapsarı hiç fırçalamıyorsunuz sanırım, video için teşekkürler

Bazı insanların diş'lerinin rengi doğuştan sarımsı olabiliyor micheal scolfield kardeş...

Öyle bir şey varsa kendisi zaten cevap verecektir siz avukatımısınız?

Allah razı olsun Equal kardeşim güzel söylemiş evet doğuştan sarı.

Size çok şey söylerdim ama bu videoya bu yorumu yazdığınıza göre niyet belli zaten :) ne desem boş. Allah ıslah etsin.

• Döktürmüşsün yine Mesut Çevik, eline sağlık.

• Abi adamın dişine laf atan falan olmuş yok artık.
  • Adamin disine laf atan olmus ,sizene bilader ister sari ister curuk istersen yamuk olsun sizene, hayirdir opusmeyi felanmi dusunuyorsunuz

• Dişe laf etmiş
  • lumia 950 xl için görüşleriniz nedir ??
  • mesut hocam yayın yapmak isteyenlere oldukça güzel bilgiler vermişsiniz teşekkürler.

sanırım fiber dışında 2mb upload hızı olan vdsl yani hiper internet denilen internet bağlantısı ile de rahat yayın yapılabiliyor.
  • Elinize sağlık. Video paylaşımının hat safhada olduğu bu zamanda işin ustası olarak yaptığınız bu çalışmaya ihtiyacı olan bir çok kullanıcı vardı.
  • Teşekkürler mesut bey. Baya yararı dokundu bu rehberin bana
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.