Bildirim
Canlı Yayın Rehberi 'Yeşil perde, resim içinde resim ve fazlası'
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
0k
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok yararlı olmuş.
-
yayın içinde yayın kafam karıştı :D
-
cidden çok zahmetli işlermiş ben kolay sanıyodum
-
Yararlı bir video olmuş teşekkürler.
-
Arkadaşlar merhaba upload ve bit rate konusuna açıklık getireyim 100 mbps upload ınız olsa dahi eğer bit rate i çok yüksek tutarsanız insanlar sürekli yayın donuyor diyecektir yani siz 1080p yayın yapabilecek donanıma ve internet bağlantısına sahip olsanız dahi yapamıyorsunuz malum ülkemizdeki akk yüzünden insanlar izleyemiyor izleyenlerin yayın kalitesini kendine göre azaltıp yükseltmesi için twitch partnerliğinizin olması gerekiyor dolayısı ile partnerlik olmadan 480p den yukarısını tavsiye etmiyorum zira daha üstünde sürekli izleyicileriniz yayın donuyor diyecektir
-
Mesut abi,rüya içinde rüya nasıl oluyor bide onu açıklasana :D:D:D
-
son zamanlarda izledigim en yararli video. tesekkurler
-
teşekkürler mesut hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreyParrot -- 3 Mart 2016; 0:13:07 > -
"Yeşil perde" yi duyunca HTC Lansman yapıyor falan zannettim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
obs nin türkçe dili var neden ingilizce video çekiyorsunuz?
-
-
Belki ilk isteyenlerden biriydim. Bunca zaman sonra tek denebilecek, tebrik etmek olacak. Tebrikler Mesut Çevik :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: diplomalıamele
yayın içinde yayın kafam karıştı :D
yayınception -
Elinize sağlık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yayin yapan biri degilim fakat bu videodan sonra ben bile yayin yapmak istedim :)
-
sevgili mesut çevik bütün videolarını zevkle ve tebessümle izlerim. inşallah bir gün tanışıp kısa da olsa sohbet etme imkanı buluruz. Sadri hakkari polis özel harekat
-
Ne kadar mükemmel bir video olmuş.Oyun oynayan yada oyun yayını izleyen biri değilim. Hiçbir şekilde ilgi alanım olmamasına rağmen yarım saat zevk ile izledim.Ben bile neden izlediğimi anlamadım.:) Eline sağlık mesut bey
Benzer içerikler
- twitter video indirme nasıl olur
- instagram okundu bilgisi kapatma
- whatsapp sohbet teması değiştirme
- afk ne demek
- 1 telefonda 2 whatsapp
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X