Şimdi Ara

Canlı Yayın Tekrarı 'Soru Cevap, Yeni vergiler, AMD Radeon RX 480 ve GeForce GTX 1060' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ps3 çıkalı 10 yıl oldu hala yeni oyun desteği alıyor.

Ps4 çıkalı 3 yıl oldu

Neo gelecek dedikoduları ,Ps4 kullanıcılarını ne kadar etkiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vergi şart kardeşim bu ülkenin niymetlerinden yararlanıyorsan vereceksin

• 2016 serisi tvlerdeki hdr özelliği sizce ne derece gerekli yaklaşık 1.000 liralık bir fark var bu farkı vermeye değermi. Bir diğer merak ettiğim japon ürünlerinin piyasada kalmamasına korelilerin tekeli hakkında ne düşünüyorsunuz. Sharp toshiba panasonic tv piyasada yok sony bile tek tük kaldı...

Saygılar.

• 4790K GTX 1080'i kaldırır mı ?

• HWS kullanıcısına yanıt
    Hocam türkiyede levent pekcanın üzerine editör tanımam benim fikrim tabi😀

• Merhaba Türkiye'nin teknoloji dünyasının en sevdiğim editörleri. Sizlere bir sorum olacak biliyorum ilgili konu geride kaldı, ama ben yeni açabildim. Şimdi benim intel Q9550 işlemcim ve 4 gb ramli bir sistemim var. Ben bu sisteme 4 GB ram takviyesi yapıp ATI nin RX 480 ekran kartını aldığımda Full HD 75 hz monitörümde de oyun oynamak istiyorum. En güncel oyunlarda bilgisayarım dar boğaz yaşar mı? Nasıl performans sağlar.

• Selam,

Erdi Bey, Mesut Bey; Düzenli takip ettiğiniz youtube kanalları nelerdir?

Tşkler.
  • 4790K GTX 1080'i kaldırır mı veya 1080ti çıktığı zaman bu kartı kaldırır mı ?

• trt uyduda fransa portekiz karşılaşmasını şifreleyecekmiş bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Bu yeni trt vergisiyle iyice saçmaladılar, zaten var olan kazığı iyice sivrilttiler. Bu kadarıda terbiyesizliktir.

Ota b..a toplanıp, 1-2 ağaç için ortalığı yakıp yıkanlar neden böyle şeyler için tencere tava çalmazlar ilginç.

Konuşmanız gereken yerde susmayın arkadaşlar....

Yahu yazmayayım diyorum dayanamıyorum.

Vay 1-2 ağaç için sokağa çıkanlar bunu neden yapıyor, şuna neden susuyor. Ulan, biz bi bok yemeden evimizde oturduk diye utanacağınız yere halen 'kıl' gibi laf sokma derdindesiniz.

Yapsanıza etsenize diyeceğine sen yapsana arkadaş madem, fitili ateşleyen sen ol. Ama yok birileri yapsın bişeler evden destek verirsiniz ancak. Koyun-sürü ilişkisi.

Bak belli ki aklının aldığı kadarıyla '1-2 ağaç' senin için ottan boktan mevzu. E adını söylemekten çekindiğin geziciler için de belki senin internet vergin 'ottan boktan' mevzu. Sen aydınlat insanları bikere de. Olmaz mı? Ben kimim ki diye mi düşünüyorsunuz yoksa amaan deyip göt büyütüp klavye başında sosyal sorumluluk sahibi tripleri daha mı keyifli?

Nefret ettim zihniyetinizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _botturgec_ -- 10 Temmuz 2016; 20:40:55 >

• Siz denuvo drm hakkında ne düşünüyorsunuz pc dünyasını nasıl etkiler ve bu konu hakkında pek türkçe içerik yok bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

• şu an 64 gb lık iphone se alınır mı?
    yoksa iphone 7 beklenilme mi? iphone 7 çıkınca fiyatı düşer mi?
    iphone se modeli 5c modeli gibi unutulan bir model olur mu?
    ve son olarak, iphone 7 32 gblık sınır modelle çıkacağı söyleniyor. 16 harici model benim için ideal. iphone 7 çıkınca iphone se'in şu anki fiyatıyla aralarında çok uçurum olur mu? yani, 2400 tl se modeline vermeyip, üç ay daha beklememe değer mi fiyat için?

not: ekran boyutu sorun değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intouchable -- 10 Temmuz 2016; 20:44:34 >
  • Siz denuvo drm hakkında ne düşünüyorsunuz pc dünyasını nasıl etkiler ve bu sistem hakkında pek türkçe içerik yok bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz.

• 1080p oyunculuk için neden gtx 1080 tavsiye edilmiyor ? Bazı oyunlarda 1080p çözünürlükte normal ayarlar dışında, ekstra grafik ayarları ultraya alındığı zaman bazen 60 fps'nin altına düştüğü oluyor.

• KANUNI61 kullanıcısına yanıt
    He evet niymet evet.

Vergi verilmesin diyen mi var, bu kadar sığ düşünmeyin.

Örneğin akaryakıt vergisini düşünün. Aylık kazancı 10 bin lira olan kişi de aynı vergiyi veriyor, asgari ücret ile çalışanlar da. Kazanca göre oranlansa mesela kötü mü olur, adil olmaz mı?

Şu vergiler yüzünden kendinizden çıkanların keşke farkında olsanız. Ha tabi kazanıp tüketecek yaşta değilseniz, başka.

• mesut abiiyi yayınlar seni çok seviyorum adam dibisin gerçekten netliğin yeter soruma gelince dell dell inspiron 7559 önerirmisin?

• Oyun için intel i7 6900k mı yoksa i7 6700k 4.0ghz mı ??

• 1080p oyunculuk için neden gtx 1080 tavsiye edilmiyor ? Bazı oyunlarda 1080p çözünürlükte normal ayarlar dışında, ekstra grafik ayarları ultraya alındığı zaman bazen 60 fps'nin altına düştüğü oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mbcyber

Gtx770'ten 1060'a geçmek mantıklı mı? Yoksa üstüne koyup 1070 mi almalı ?

UP
  • Çinli firmalara sürekli olarak olumsuz olarak değiniyorsunuz ama bence artık durum öyle değil. Sizin bahsettiğiniz yoğun uyumluluk sorunları, global rom sorunları artık büyük oranda tarihe karıştı. Kendimden örnek vermek istersem forum üstündeki bütün Xiaomi ana konuları benim kontrolüm altında, xiaomi konusunda çok fazla geri bildirim alıyorum ve artık eskisi gibi global rom sorunu olsun dil sorunu olsun yok. Güncelleme konusunda zaten yazılımları oldukça stabil, bence eski izlenimleri silebilmek adına tekrardan bu tarafta yeni denemeler yapmanız gerek. Meizu konusunda sürekli olarak Redmi Note 3 üstünde romlarını test ediyorum bu telefonunda romları gayet stabil ve oldukça global. Bence bu konudaki fikirlerinizi bir tekrardan gözden geçirmelisiniz

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.