Şimdi Ara

Canlı Yayın Tekrarı 'Soru Cevap, Yeni vergiler, AMD Radeon RX 480 ve GeForce GTX 1060' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
1.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Merhaba mesut abi htc 10 almak istiyorum önerir misiniz akıllı televizyonlarda LG mi Samsung mu alayım

• selamlar amd fx6300 işlemci kullanıyorum biraz o.c yapsam rx 480 ile darboğaz yapmadan kullana bilir miyim ? sadece işlemciyi değiştirmek istemiyorum komple sistem yenilemeyede imkanım yok şuan cevaplarsanız sevinirim şimdiden tesekkürler

• rx 480(veya gtx 1060) de dvi çıkış yok hdmi çıkıştan vga uyumlu monötörüme çeviriciyle götüntü alabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GS

i5 3570k @4.2ghz de gtx 670d kullanıyorum gtx 1070 geçmeyi dusnuyorum darbogaz yaparmı bekleyip kaby lake serisine geçmeliymi işlemci tarafında

Yapmaz hocam rahat kaldırır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canok

quote:

Orijinalden alıntı: capoeira_GSi5 3570k @4.2ghz de gtx 670d kullanıyorum gtx 1070 geçmeyi dusnuyorum darbogaz yaparmı bekleyip kaby lake serisine geçmeliymi işlemci tarafında
    Yapmaz hocam rahat kaldırır

https://www.youtube.com/watch?v=S4BqmihmyHo hocam bi arkadaş paylaşmış tam zor görünüyor çok küçük yazı boyutu ama biraz darboğaz söz konusu %85 90 larda gpu kullanımı mevcut 99 olmuyor izleyin

bir video daha ekliyim bundada darboğaz yok gözüküyor anlam veremedim kafam karıştı neyse bilginiz olsun

https://www.youtube.com/watch?v=Z6GHTRcqAq8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0quz28 -- 11 Temmuz 2016; 13:42:15 >

• Wi Fi kullanıcısına yanıt
    onlar bunuda protesto ederde hepsini hapse attılar... haberin yok heralde aktroller ortalılığı yıkar elini kolunu sallayarak gezer gezici pankart açar anında tutuklanır...
  • Wi Fi kullanıcısına yanıt
    Sen neden bu işin içinde değilsin?

Ha bir başkaldırı kampanyan var da bizim mi haberimiz yok?

Olaya ''1-2 ağaç'' şeklinde bakacak kadar sığ birinden bu başkaldırı beklenmez zaten.Siz evinizden konuşun,aman rahatınızı bozmayın,sadece forumdan şikayet edin olur mu?

Belli ki gezi birilerine çok battığı ve korkuttuğu kadar birileri tarafından da hiç anlaşılmamış...
  • Ekran kartı konusuna bile ne kadar Gezici varsa gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömerayhan -- 11 Temmuz 2016; 20:47:54 >
  • Yazık valla tek suçu adamın ,halkın hiç kullanmadığı bir şey yüzünden(tıpkı gss-zorunlu bes vs gibi) daha fazla para alınmasını eleştirmiş,hemen eeeööööğğğ diye saldırmaya,susturmaya çalışmışlar,sonuna kadar haklısın Mesut bey.

Yalnız yürürken dikkat edin Fatih'teki eleman gibilerden çok var bu tiplerin içinde,her an bir tıger uppercut çekebilirler,aman diyim dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogzclk2

4790K GTX 1080i kaldırır mı veya 1080ti çıktığı zaman bu kartı kaldırır mı ?

hocam 4790k seneye gelecek olan 1080 TI DE SORUNSUZ KALDIRIR

• quote:

Orijinalden alıntı: eksi

Şu anda gtx 970 almak mantıklı olur mu ??

FIYATINA BAGLI ,ben senin yerinde olsam rx480 alirim cünkü yeni kart ve fiyat olarak performans olarak birbirlerine yakinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Jon SNOW 37

quote:

Orijinalden alıntı: MacGyver. Selam, AMD malum sunumunda vaat ettiği performansı ne oranda sağladı ve Rx480 beklentileri ne oranda karşıladı? Bana göre vaat edilen 980 performansıyken, gelen 970 performansı gibiydi. teşekkürler.
    Gtx 1060 sankı 980 ıle aynı olcak o da rx 480 benzerı olcak

hocam bi laf vardir ,deliyi anasi akilliyi el över diye ,anasinin dedigini kaale almayin önemli olan elin baskalarinin dedigidir yani incelemelere bakmak lazim güvenilir yerlerden

• gta 5 1080p de aa açmazsanız 4 gb bellek kullanıyor ki aa açarsanız 4 ü geçiyor.. 3 gb 1060 aşırı saçma olmuş.
  • bu konuda bile siyaset yazıklar olsun

• Vergi şartta bu ne be kardeşim TRT satta kurtulalım sırf trt yüzünde türkiyeye giren telefonların Radyolarını

Kapatıyorlardı şimdi radyo olsun olmasın alacak verğisini ha şu davar zenginde aynı vergiyi fakirde aynı vergiyi

ödüyorsa bu işte sıktı vardır vergi almasın çıkartılmasın bu çümlelerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekno moomce

Vergi şartta bu ne be kardeşim TRT satta kurtulalım sırf trt yüzünde türkiyeye giren telefonların Radyolarını Kapatıyorlardı şimdi radyo olsun olmasın alacak verğisini ha şu davar zenginde aynı vergiyi fakirde aynı vergiyi ödüyorsa bu işte sıktı vardır vergi almasın çıkartılmasın bu çümlelerden

DOĞRUDUR zengin ve fakir aynı vergiyi veriyor..zengin 100 lira kazanıp 1 lira vergi veriyor. fakir 2 lira kazanıp 1 lira vergi veriyor..sonra o zengin 1 lira vergi vermeyeyim bir okul yapayım adımı o okula ver diyor.. öyle oluyor.. sonra gelen geçen hayır dua okuyor.. her yerde okul yaptım diye kendine pay çıkarıyor.. işte ülkemde paramla minnet altında eziliyorum metodu..

• benim PC de 8gb ddr3 bellekler var.. i7 4770K işci var .. RAMler gtx 1070 veya rx480 de dar boğaz yapar mı?? yetersiz gelir mi??

• quote:

Orijinalden alıntı: YamporozZM

İleriye dönük bir sistemim olsun istiyorum o yüzden i5 6600K ve Z170 almayı düşünüyorum.Monitörüm 720p olduğu içinde gtx 950 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç anakart oldu siz hangisini önerirsiniz ? Msi Z170A Krait Gaming 3x :http://inventus.com.tr/...s/Product.aspx?PID=7832 Gigabayte Z170 Gaming K3 :http://www.sinerji.gen....66mhz-atx-1151-pmu68251 Gigabayte Z170X Gaming 3 :http://www.sinerji.gen....33mhz-atx-1151-pmu66886

GIGABYTE firmasını pek sevmem ama Gigabayte Z170 Gaming K3 modeli çok iyi olmuş.. arkadaşım geçen hafta aldı fiyat performans yönünden çok iyi bir kart tavsiye edilir.. tabii MSi tarafında gaming m3 kartlar iyidir. ama giriş ve bağlantı ve kartın kullanılabilir özellikleri Gigabayte Z170 Gaming K3 çok iyi..

• Vergiler en fazla kaç TL'ye kadar O.C yapılabilir.. bilgisi olan var mı?? Voltaj yükseltip şalterler attırılmadan su soğutmasında %121 testlerde yapılmış durumda.. hatta bazı alanlarda %125 üzerine hava soğutmasıyla Vergi O.C. yapılabilecekmiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

quote:

Orijinalden alıntı: enferiil

quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

quote:

Orijinalden alıntı: Wi Fi

Bu yeni trt vergisiyle iyice saçmaladılar, zaten var olan kazığı iyice sivrilttiler. Bu kadarıda terbiyesizliktir.Ota b..a toplanıp, 1-2 ağaç için ortalığı yakıp yıkanlar neden böyle şeyler için tencere tava çalmazlar ilginç.Konuşmanız gereken yerde susmayın arkadaşlar....

Rezil ötesi bir yorum, Gezi'nin ne olduğunu bile anlamamışsın.

Millet gezinin ne oldugunu anlamamis gercekten. Olaylardan 1-2 ay oncesinden yabanci medyalarda karikaturler, afisler boy gosterdi, sonra gercek oldu. Sonrasinda ne mi oldu? Dunya kadar zarara ugradi Turkiye. Oncesinde 1,80 TL olan dolar, sonrasinda 3 TL oldu. Sonrada 700 Tl'lik karti 1400 TL'ye alir olduk. Cikin tekrar sokagada bilmeyip anlamadan, bu seferde 2800 TL'ye alalim.

geziden once dolar 1.8 miydi ???? matematik hocan kim cocugum ?

Piskolojisi bozuk hocam geziye kafayi takmişlar gercekleri gormek istemiyorlar zir cahil diyoruz bu tiplere

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.