Şimdi Ara

Canlılar'ın sınıflandırılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunlar fazla detay mı arkadaşlar bilinmeli mi hepsi ? Ve akılda tutmak için öneriniz var mı tablo yapıp karşıma yapıştırmayı düşündüm.

Canlılar'ın sınıflandırılması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Evet birçoğu müfredattan kalktı diye biliyorum omurgasizlardakileri zaten isim olarak bilsek yetiyor

• Pardon bunlar mufredatta var ben omurgasızlari yazdin sandım sürüngenler solenterler diye okumuşum

• Omurgalılar'ın klasik tablosu varya denemelerde çıkan tablo yapıp karşıma koysam nasıl olur ? Bir de bu omurgasızlarda çok fazla detay var ya böcekler derisi dikenliler,yassı solucan halkalı solucan fln bunların özelliklerini bilmeli miyiz,denemlerde çok çıkıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 4 Mayıs 2022; 18:32:27 >
  • Omurgasızlarda detaylar yok ama işte ilk sinir hücresi hangisinde görülür, hangilerindr kapali dolaşım vardır vs. bilmek lazım. Aslında bilmesen de olur omurgasızlar zaten hiç çıkmıyor denemelerde falan. Omurgalilarda da kuş ile memeliler çok sorulur ama bence tamamını bil

• tamam anladım yani omurgasızların en önemli özelliklerini genel olarak biliyim sinir kordonu vs sağ ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D49F2C43 -- 4 Mayıs 2022; 18:46:19 >
  • Ben açıkçası az çok bilerek yapıyorum ama bilinmesi gerekiyor. Tekrar etmem lazım çünkü her denemede gelmiyor gelse de genelde omurgalılar soruluyor veya alemler karşılaştırılıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En sevmediğim konu ya bir sürü bilgi var ve çoğu çıkmıyor zaten. Soru bankalarında ayrıntılı sorular oluyor bazen onları çözerken sıkıntı oluyor. Ben çözerken bilmediğim şeyleri not alıp çözüyodum. Bazı bilgiler çok soruluyor onlara çalışabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MEB kitabını okuyun youtube'da ve soru bankalarında bu konuyla ilgili çok fazla bilgi kirliliği var 10 sene önce müfredatta olan bilgiler veriliyor

• bunlar müfredatta yok ama çoğu kaynakta sorusu var fazla takılmamak lazım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.