Şimdi Ara

Cannon Fodder: Şehitler Tepesi Boş Kalmayacak :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • o şehitler tepesi boş kalmayacak lafından sonra aklıma çocukken oynadığım bu oyun geldi. isterseniz hemen aşağıdaki linkten siz de oynayabilirsiniz..

ClassicReload.com
    Cannon Fodder
    https://classicreload.com/cannon-fodder.html

oyun basit bir savaş oyunu gibi görünse de özünde derin anlamlar barındırıyordu;
    -en basitinden bölüm sonunda şehit olan askerlerinizin isimlerinin vurucu bir müzik eşliğinde tek tek yazması resmen canınızı sıkıyor. (çocukken ekran başında dona kalmıştım. oyunu pek oynamama rağmen o kırmızı gelincikler aklıma kazınmıştı. yıllar yıllar sonra dahi oyunun adını bilmesem bile o kırmızı çiçekli oyun derdim.)

-oyun başında bomboş olan tepenin siz adam kaybettikçe mezar taşıyla dolması. gerçekten de sayın toplamda ne kadar adam kaybettiyseniz o tepede de aynı sayıda mezar taşı vardır. o çoğalan mezar taşlarının yanındaki yolda ise uzun bir acemi asker sırası git gide uzar gider. siz bölüm geçtikçe yenileri eklenir.

- üstteki skor tablosunda ise home - away başlıkları altında toplamda sizin kaç asker, karşınızdakilerin kaç asker öldürdüğü yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 4 Mart 2020; 15:24:48 >

• Amiga versiyonunda şarkı da vardı açılışta. Site için tşk.
    Pedro Duarteyoutube
    Cannon Fodder Amiga game intro
    https://www.youtube.com/watch?v=PiYuq6Ac3a0

Öte yandan bazıları için insan hayatının sayılara indirgenmesi oldukça vahim.
    Daha fazla birşey yazıp riske girmek istemiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enizam -- 4 Mart 2020; 11:49:27 >

• enizam E kullanıcısına yanıt

aslında o muzik bunun başında da çalıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.