Şimdi Ara

Cannondale Caad9, Mavic ksyrium SL, Garmin Edge 510 team bundle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzunca bir süre kullandığım Caad9 model yol bisikletimi yeni ve boyuma daha uygun ölçüde ki bir kadro alacağım için satıyorum. Caad9 modeli karbon kullanılmış kadar hafif bir bisiklettir. Cannondale'in caad serisinde el ile üretilen son serisidir. 2011 yılında Delta bisiklet Ankara/emek şubesinden alınmıştır. Güncel ağırlığı 7.80 kgdur.

Jant Seti: Bisikleti aldığımda ilk başta fulcrum racing 7 ve ultegra set mevcuttu. 1 yıl sonunda fulcrum setin bilyeleri dağılınca erdoğanlar bisikletten Mavic ksyrium SL jant setini aldım (2500lira,1495gr).Faturası mevcuttur. Ksyrium jant seti ile 10-15k km arasında bir mesafe yaptım. Yol yaptığım yerleri strava verilerini burdan paylaşarak ısı haritasından görebilirsiniz. Çevre yolu veya şehirler arası yollarda kullandım. Ksyrium sl jant seti 2011 üretimi ama ben 2012 Nisan ayında aldım. 2016 yılının nisan ayında güngörler bisiklette ön rulmanları değişmiştir. Faturayı resimlerde koydum ama ödemeleri göstermek istemedim. Viedoyu da akort ayarının nasıl olduğunu göstermek için yükledim.

Gprs,km saati: Garmin edge 510 team bundle(mavi olan) güngörler bisikletten 2015 yılının ocak yada şubat ayında aldım. Nabız bandı, kadans ve hız sensörü, gidon aparatı ve diğer ekipmanları eksiksiz mevcuttur. Parçalarla birlikte resmi yükledim.

Sele,gidon ve gidon sargısı: Selesi ve gidonu chainreaction.com dan getirildi.
    Sele; Selle Italia C2 Gel Flow Saddle (240gr, çok iyi rahatlığı vardır). 2016 mayıs ayında değiştirilmiştir.
    Gidon; Ritchey Logic 2(hafif bir gidondur,290gr).2016 mayıs ayında değiştirilmiştir.
    Gidon sargısı; kullanımdan dolayı eskidiğini düşünüyorum. 3.2mm kalınlıktadır.
    Eski selesini kullanmak isteyen olursa satın alan arkadaşa verebilirim. Faturaları mevcuttur.

Vites kolları ve fren; Kullanımdan dolayı ufak aşınmalar elbette mevcuttur. Arka aktarıcı, arka fren ve ön fren telleri 2016 nisan ayında güngörler bisiklette değişmiştir.

Lastik: Nisan ayında ön lastiğime, haziran ayında ise arka lastiğime aldım. Ön lastik takılıdır ama arka lastik hala kutusunda duruyor. Temmuz ayından sonra bir daha binmediğim için takmayı gerek görmedim. Faturaları mevcuttur. Alacak arkadaş isterse uygun fiyata bisiklet birlikte satabilirim.

Zincir; Ultegra 6701 zincirimiz 2016 mart ayında chainreaction.com dan alınmış, güngörler bisiklette takılmıştır. yeni zincir ile 2k km binilmiştir. Faturası vardır.

Kadro; Sol ön çatalda otobüs seyahati sırasında sanırım otobüsün valiz yerinde ki demire vura vura seyahat etmişiz :) inince fark ettim boyanın attığını. Resimlerde göstermeye çalıştım.

Caad9, ksyrium sl jant seti, garmin edge 510 team bundle için istediğim fiyat 4.500 liradır. Pazarlık sünnettir.Kredi kartı geçerlidir
    Ankara içi aracım ile teslim edebilirim.
    Ankara dışında almak isteyen olursa masrafımın birazını karşılaması şartı ile aracımla da teslim edebilirim.
    Kargoya vermek istemem..

[

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albertocontador -- 30 Aralık 2016; 23:42:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• günceldir arkadaşlar

• Bisikletim Ankara içi satışı gerçekleşmiştir. Teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.