Şimdi Ara

cannot erase rom sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda birkaç arkadaş bu sorunla karşılaşmış, kimi yardım istemiş, kimi dos üzerinden yapmış, kimi ise halen bu sorundan muzdarip. Ben bu sorunu biraz araştırma birazda yaratıcılık ile kolayca çözdüm. Artık dilim döndüğünce anlatmaya calışacağım. Sorun temelde biosların kilitli olmasından kaynaklanıyor. Biz burada kilidi kaldırarak sorunu çözeceğiz.

- Öncelikle videoda anlatıldığı gibi bios'umuzun yedeğini alalım (ne olur ne olmaz )

- İndirdiğimiz ATI Winflash.exe'ye sağ tıklayıp masaüstüne kısayol oluşturuyoruz.

- Oluşturduğumuz kısayolu sağ tıklayıp özellikleri tıkladıktan sonra hedef kısmına C:\Users\Yılmaz\Desktop\winflash\ATIWinflash.exe yerine C:\Users\Yılmaz\Desktop\winflash\ATIWinflash.exe -unlockrom 0 yazıp tamam dedikten sonra kısayolu tıklayıp çalıştırıyoruz. (kullanıcı adını artık değiştirirsiniz)

-Bir yükleme ekranı çıkıp kendiliğinden kaybolacak.

-Artık videoda anlatıldığı gibi bios'u yükleyeyip yeniden başlatıyoruz.

HD6950 fiyatına HD6970 kartımız GPUZ'dan değerleri kontrol ettikten sonra kullanılmaya hazır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo1907 -- 23 Mart 2011; 13:21:58 >

• Merhaba,

Güzel anlatım dostum, rehberlere ekliyorum...
  • teşekkür ederim topluluğun sayfasında yazmıştım ama halen ihtiyaç duyanlar oluyor diye ayrı konu da açtım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.