Bildirim
Cannot load main.dll hatası?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Case sensitive olabilir kucuk harf main.dll yap dene, ayrica 12kb dosya buyuklugu packlenmediyse 90kb lik bir dosyadir orjinali, calismazsa kucuk harf baska main.dll dene -
quote:
Orijinalden alıntı: S7Jumper
Case sensitive olabilir kucuk harf main.dll yap dene, ayrica 12kb dosya buyuklugu packlenmediyse 90kb lik bir dosyadir orjinali, calismazsa kucuk harf baska main.dll dene
Hemen küçük harf yaptım ve denedim. Aynı hata çıkıyor. 2 farklı servisten clienti indirdim, eksik yüklenmiştir falan diye. İki clientte sorun çıkarttı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:33:19 > -
-
quote:
http://www.mediafire.com/download/uuzzpuuelzswduu/Main.dll
sunu densene
Öncelikle teşekkür ederim hocam. Şimdi hata vermiyor ama oyunda açılmıyor bu sefer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:33:32 > -
oyunun acilmamasi baska bir durum, ekran karti driver problemi windowsx86 uyumluluk problemi yada kalitesiz antihack yuzunden biseyleri virus algilayip kapanabilir vs... main acilip direk kapaniyormu yoksa hatami aliyorsun. -
quote:
oyunun acilmamasi baska bir durum, ekran karti driver problemi windowsx86 uyumluluk problemi yada kalitesiz antihack yuzunden biseyleri virus algilayip kapanabilir vs... main acilip direk kapaniyormu yoksa hatami aliyorsun.
Anti virüs programı yok, daha 2 gün önce format attım. Main'e çift tıklıyorum hiç birşey açılmıyor sanki tıklamamışım gibi.
Uyumluluktan xp sp3 yaptım yine aynı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:33:42 > -
-
baska calisan herhangi bir mu avrmi bilgisayarinda oyle deniyelim sorunu anlamak icin -
quote:
baska calisan herhangi bir mu avrmi bilgisayarinda oyle deniyelim sorunu anlamak icin
Open Mu var o aciliyor sorunsuz. Ama ikisini birlikte açmaya çalışmıyorum tabi ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:32:51 > -
ben aksam vakit bulunca indirip su clienti bir cozum bulurum. simdi bakamiyorum ama hallolur. -
quote:
ben aksam vakit bulunca indirip su clienti bir cozum bulurum. simdi bakamiyorum ama hallolur.
Eyvallah hocam. Bu arada admin'i skypetan ekledim. Teamviewer ile girdi baktı. Bende win7 32bit var problem yok diyor, sende 32bit kullan diyor..
Bende win7 professionel 64bit var sorun işletim sisteminde olabilir mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:32:41 > -
simdi calisiyorum aksam bakicam, bendede 64 bit var. evet olabilir ama gerekirse modi ederiz maini bir bakalim aksam vaktim olur. -
quote:
simdi calisiyorum aksam bakicam, bendede 64 bit var. evet olabilir ama gerekirse modi ederiz maini bir bakalim aksam vaktim olur.
Eyvallah çok sağol. Skype'tan da konuşabiliriz akşam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:32:32 > -
Dostum bende sikintisiz calistir oncelikle o benim verigim main.dll i kullanmana gerek yok orjinalini kulanabilirsin. AV kapali yonetici olarak calistirdiginda main yokmu diyior simdi. -
quote:
Dostum bende sikintisiz calistir oncelikle o benim verigim main.dll i kullanmana gerek yok orjinalini kulanabilirsin. AV kapali yonetici olarak calistirdiginda main yokmu diyior simdi.
Her türlü denedim, orjinal main.dll geri attım ve denedim herşeyi. Bende zaten virüs programı yok. Güvenlik Duvarını kapattım. Driver booster indirdim driverleri güncelledim. Orjinal main.dll'yi atınca "cannot load main.dll" hatası çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BraveDark -- 1 Mayıs 2014; 17:32:21 > -
mainin:
ver:22755
serial:J4kumDU3GdA5DgaJ
herhangi bir calisan main bul pcinde bu versyion ver seriali hexeditor le gir sonra maine kisa yol yap kisa yola
sunlari ekle
ornegin d:\xxx\Hellmu\Main.exe connect /u82.135.154.52 /p44405
bu sekilde girebilirsin yapamazsan ekle skype dan -
quote:
mainin:
ver:22755
serial:J4kumDU3GdA5DgaJ
herhangi bir calisan main bul pcinde bu versyion ver seriali hexeditor le gir sonra maine kisa yol yap kisa yola
sunlari ekle
ornegin d:\xxx\Hellmu\Main.exe connect /u82.135.154.52 /p44405
bu sekilde girebilirsin yapamazsan ekle skype dan
Hepsi tamam hex editör ile serial vermeyi yapamam maalesef :(
Server aciyolar ama ne destegi var ne guvenligi Allaha emanet gidiyor.
:D
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X