Şimdi Ara

Cannot perform item upgrade!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
9.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar +8 e low class item basarken bir müddet sonra bu uyarı geliyo ve up yapmıyor.. bunu nasıl pasif hale getirip tekrar up yapabilirim.. şimdilik oyundan çıkıp giriyorum oluyo.. bilen bi yardım edebilirmi???

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Cannot Perform Item Upgrade" Hatasıyla Karşılaştığında Ne Yapmalısın?

Knight Online oynarken bir eşyayı yükseltmeye çalışırken "Cannot Perform Item Upgrade" hatasıyla karşılaşabilirsin. Bu hata, eşyanın yükseltilememesine neden olur ve çeşitli faktörlerden kaynaklanabilir.

Hatanın en yaygın nedenlerinden biri, eşyanın yükseltme sınırına ulaşmış olmasıdır. Her eşyanın belirli sayıda yükseltme seviyesi vardır ve bu sınır aşıldığında eşya artık yükseltilemez. Bu bilgiyi eşyanın özelliklerini kontrol ederek öğrenebilirsin.

Diğer bir olası neden, yükseltme için gerekli malzemelere sahip olmamandır. Yükseltme işlemi, eşyanın özelliklerini iyileştirmek için kullanılan çeşitli malzemeler gerektirir. Gerekli malzemeleri toplamadan yükseltme yapmaya çalışırsan, "Cannot Perform Item Upgrade" hatasıyla karşılaşırsın.

Bazı durumlarda, hata bilgisayarındaki teknik sorunlardan kaynaklanabilir. Bellek yetersizliği veya sürücü hataları, yükseltme işleminin tamamlanmasını engelleyebilir. Bu durumda, bilgisayarını yeniden başlatmalı ve yükseltme işlemini tekrar denemelisin.

Hatanın devam etmesi durumunda, oyunun resmi destek ekibiyle iletişime geçebilirsin. Onlar sorunun nedenini belirlemene ve uygun çözümü bulmana yardımcı olabilirler.

Hata çözüldükten sonra, eşyalarını güvenli bir şekilde yükseltebilir ve Knight Online'ın keyfini çıkarabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ba$ka bi yoL yok yakında oyundan cikip giRmek te i$e yaramicak 24 saat sinirLamasi geLicekmi$
  • up. sınırından dolayı basamıyosun galiba. 24 saat geçmesi lazım die biliyorum ben
  • deme ya
  • relog tek çare
  • oyuna gırıp cıkınca tekrar upgrade yapabılıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Evanescence_

oyuna gırıp cıkınca tekrar upgrade yapabılıyosun

24 saat sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: J3LiboN

ba$ka bi yoL yok yakında oyundan cikip giRmek te i$e yaramicak 24 saat sinirLamasi geLicekmi$

+1 Malesf Arkadaş Doğru Söylüyor.ßence ßu Oyunu Yavaş Yavaş ßırakın KurtuLun Derim.
  • 1 login de 31 ( evet ) adet upgrade deneme hakkınız var artık.. yakında 24 saatte 31 kez olarak sınırlandırakacaklar.
    şu an oyundan çıkıp, tekrar girerek uzun upgrade denemeleri yapabilirsiniz.
  • Cannot Perform İtem Upgrade Hatasından vallahi illallah geldi ya, gir çık gir çık nereye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tepkilietki -- 9 Haziran 2023; 1:23:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.