Şimdi Ara

Canon 400d icin lens (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

Benim aldığım mekanı yazmiyim çünkü muhtemelen bi yanlışlık oldu ne kadar yok deseler de...

Bugün sordum, 340TL 70-300APO MACRO Dükkanın adını unuttum ama 2. katta çıkınca solda kalıyo.

Bilgi için sağol

Peki bunun dışında D400 kit lens yerine kullanmak için 17-70 sigma almaya değermi ? Aradaki fiyat farkı çekilen karelere yansırmı ???
  • düzgün çalışan bir kopyaysa değer, zanten bu kalitede daha ucuza lens yokki piyasada :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 1 Ağustos 2007; 11:05:56 >
  • kopya ne demek oluyor bu udurmda rüveks?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

düzgün çalışan bir kopyaysa değer, zanten bu kalitede daha ucuza lens yokki piyasada :D

kopyadan kastın ?
  • Yav lens işte, dergilere de kopya derlerya o misaldir. "Ürün - Kopya" gibi, kapiş
  • 300 ytl mi çakma olmasın o
  • Çakma değil de spot desek şuna
  • kolpa kolpa

Dükkan garantisi olarak belge veriyolar mı ?
  • Heralde veriyolardır bilmem ki Benim aldığım piyangodan çıkan Reproset garantiliydi
  • yuh,
    o 2. el dir belki yaw, adamın biri alıp hemen geri satmıştır. Reproset kağıdında kaşe varmıydı ?sen böyle ballısın, ben de lensleri GG den alperileriye kaptırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rouvax -- 1 Ağustos 2007; 17:18:02 >
  • Yok hocam sıfır, herşeyi tam Bi karışıklık oldu ama 3 kere fiyatı sordum, emin misiniz dedim evet dediler benden günah gitti Sanırım APO olmayanın fiyatıyla karıştı ya da başka bişey.. Çünkü aldığım yer de öyle herhangi bi dükkan değildi
  • arkadaslar bir lens sorusuda ben sorabilirmiyim. Pentax K10D siparisi vermek uzereyim iki secenek var birinde body ve 18/55 kit lens digerinde arti olarak 50/200 lens var aradaki fiyat farki 174€ simdi sormak istedigim su 50/200 lens yerine Sigma Objectif 70-300mm F4-5,6 Macro Super II alma sansimda var ve fiyat farki nerdeyse ayni hatta 10€ ucuz bile sizce hangisi (50/200--70/300)
  • Macro Super II şu anki APO versiyonunun eski versiyonu, sanırım fark var bayağı...
  • 18-55 kit le alırdım ben olsam.
    ama tabi kullanım tercihleri de önemli.
  • ya cikarken aceleyle icinden cikilmaz bir cumleye donmus benimki demek istedigim su kit lens (18/55) ile aliyorum zaten yanina hangisi daha iyi olur bu kitin 50/200 pentax mi 70/300 sigma mi
  • http://www.photozone.de/8Reviews/lenses/pentax_50200_456/index.htm

burayı okudum ve Sigma 70-300 APO diyorum.
  • sagol "Rouvax"
  • Ustalardan bu lens hakkında bir yorum alabilirmiyim ?

Canon EF 55-200mm f/4.5-5.6 USM II

İnceleme :http://www.photozone.de/8Reviews/lenses/canon_55200_4556/index.htm (ingilizcem bu kadar teknik terimi kaldırmıyor)

Canon 400d icin lens

18-55 kit'in yanında kullanmak için nasıldır sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 2 Ağustos 2007; 16:42:20 >

• optik başarımı iyi ama malzeme kalitesi kötü diyor. USM olduğu için odaklama konusunda iyidir. Çok bişey beklemeden almak lazım fiyatı da pahalı değil. Sigma almak 2. el de satarken daha avantajlı olabilir. Pek tercih edilen bir lens değil.
  • Sigmadaki "APO" ibaresi tam olarak neyi ifade eder, açılımı nedir bilen varmı ???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.