Bildirim
Canon 400d icin lens
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sigma 70-300 APO MACRO , 330-340 civarına bulursun İstanbul'daysan -
Istanbulda yasiyorum, ama su an tatildeyim. Zaten Istanbula donunce bakmayi dusunuyordum. Bu arada verdigin fiyat YTL mi, dolar mi? Ayrica istanbulun neresinde bulabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevil1905 -- 27 Temmuz 2007; 22:11:42 > -
TL -
Kısa sürede edinilmesi gereken lens
sigma 17-70 f2.8-4.5 DC macro + sigma 70-30 Apo Macro
geniş açı seviyorsanız ilk önce 17-70 daha sonra 70 300 alabilirsiniz. Ama şuanda piyasanın en az para verilerek alınacak en kaliteli lensleri.
Ayrıca biraz daha beklerseniz 2 lensin de sanırım HSM versiyonları piyasaya çıkacak. -
quote:
Orjinalden alıntı: PlutosDaddy
TL
Eğer TL ise ben kaçtane varsa alırım -
Hocam sanki Hayyam piyasasını bilmiyosun sen de ha -
hehe ya başına "Y" koymayı unutmuşsun ben ona takıldım "TL" "YTL" arada 6 tane "0" farkı varya o hesap -
Ya bu yılın başında değişmiyo muydu o YTL-TL olayı -
quote:
Orjinalden alıntı: @p4p800se
quote:
TL
Eğer TL ise ben kaçtane varsa alırım
Hocam 7 aydır ytl diye bir kavram kalmadı bizim millet ytlye alıştı şimdi tl söyleyemiyor
-
70-300 apo macro yalçınlarda 430 ytl... -
quote:
Sigma 70-300 APO MACRO , 330-340 civarına bulursun İstanbul'daysan
O fiyat "APO" için biraz fazla düşük değilmi ? Amerika satış fiyatı bile 300.00 $ o lensin. Bu ikinci el fiyatı olabilirmi ?
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3303&navigator=3 APO DG MACRO
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3304&navigator=3 DG MACRO
-
Apo nun amazon fiyatı 204 $ -
Yav bunların APO yle uzaktan yakından alakası yok APO demeyin şunlara -
Ben aylar önce 330TL'ye almıştım sıfır\garantili, tamam bana piyango çıkmış gibi oldu biraz ama 300$ da değil yani, ona eminim Hayyamda Bugün uğrama ihtimalim var, uğrarsam sorar yazarım.
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
quote:
Sigma 70-300 APO MACRO , 330-340 civarına bulursun İstanbul'daysan
O fiyat "APO" için biraz fazla düşük değilmi ? Amerika satış fiyatı bile 300.00 $ o lensin. Bu ikinci el fiyatı olabilirmi ?
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3303&navigator=3 APO DG MACRO
http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3304&navigator=3 DG MACRO
-
quote:
Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony
Yav bunların APO yle uzaktan yakından alakası yok APO demeyin şunlara
ismi APO işte ne diyelim ona :D -
Tükkan garantili mi ?
quote:
Ben aylar önce 330TL'ye almıştım sıfır\garantili, tamam bana piyango çıkmış gibi oldu biraz ama 300$ da değil yani, ona eminim Hayyamda Bugün uğrama ihtimalim var, uğrarsam sorar yazarım.
-
quote:
Çok makbule geçer Hatta dükkanın ismi versen mükemmel olur.
quote:
Orjinalden alıntı: Rouvax
Tükkan garantili mi ?
Sen de çok şey istiyorsun ama
-
E baksana garantili demiş. -
Benim aldığım mekanı yazmiyim çünkü muhtemelen bi yanlışlık oldu ne kadar yok deseler de...
Bugün sordum, 340TL 70-300APO MACRO Dükkanın adını unuttum ama 2. katta çıkınca solda kalıyo.
Benzer içerikler
- fotoğraf dpi ayarlama
- basılı bir belgeyi dijital ortama aktarmak için neler yapabiliriz
- dc 5v ne demek
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- evkur sipariş iptali
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- yapay zeka fotoğraf düzenleme
- hdr ne işe yarar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X