Şimdi Ara

Canon 400d icin lens

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar, ben 1 ay once standart lensiyle canon 400d aldim. 17-55lik lens fena degil ama ben 55'in de ustunde bir lens, yani daha cok zoom yapabilen bir lens istiyorum. Bana kaliteli bir lens onerebilir misiniz, fiyatlar hakkinda da bilgi verirseniz cok sevinirim.

• Sigma 70-300 APO MACRO , 330-340 civarına bulursun İstanbul'daysan
  • Istanbulda yasiyorum, ama su an tatildeyim. Zaten Istanbula donunce bakmayi dusunuyordum. Bu arada verdigin fiyat YTL mi, dolar mi? Ayrica istanbulun neresinde bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedDevil1905 -- 27 Temmuz 2007; 22:11:42 >
  • TL
  • Kısa sürede edinilmesi gereken lens
    sigma 17-70 f2.8-4.5 DC macro + sigma 70-30 Apo Macro

geniş açı seviyorsanız ilk önce 17-70 daha sonra 70 300 alabilirsiniz. Ama şuanda piyasanın en az para verilerek alınacak en kaliteli lensleri.

Ayrıca biraz daha beklerseniz 2 lensin de sanırım HSM versiyonları piyasaya çıkacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PlutosDaddy

TL

Eğer TL ise ben kaçtane varsa alırım
  • Hocam sanki Hayyam piyasasını bilmiyosun sen de ha
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 1100D için lens tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hehe ya başına "Y" koymayı unutmuşsun ben ona takıldım "TL" "YTL" arada 6 tane "0" farkı varya o hesap
  • Ya bu yılın başında değişmiyo muydu o YTL-TL olayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: @p4p800se

quote:

TL

Eğer TL ise ben kaçtane varsa alırım

Hocam 7 aydır ytl diye bir kavram kalmadı bizim millet ytlye alıştı şimdi tl söyleyemiyor

• 70-300 apo macro yalçınlarda 430 ytl...
  • quote:

Sigma 70-300 APO MACRO , 330-340 civarına bulursun İstanbul'daysan

O fiyat "APO" için biraz fazla düşük değilmi ? Amerika satış fiyatı bile 300.00 $ o lensin. Bu ikinci el fiyatı olabilirmi ?

http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3303&navigator=3 APO DG MACRO

http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3304&navigator=3 DG MACRO

• Apo nun amazon fiyatı 204 $
  • Yav bunların APO yle uzaktan yakından alakası yok APO demeyin şunlara
  • Ben aylar önce 330TL'ye almıştım sıfır\garantili, tamam bana piyango çıkmış gibi oldu biraz ama 300$ da değil yani, ona eminim Hayyamda Bugün uğrama ihtimalim var, uğrarsam sorar yazarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

quote:

Sigma 70-300 APO MACRO , 330-340 civarına bulursun İstanbul'daysan

O fiyat "APO" için biraz fazla düşük değilmi ? Amerika satış fiyatı bile 300.00 $ o lensin. Bu ikinci el fiyatı olabilirmi ?

http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3303&navigator=3 APO DG MACRO

http://www.sigmaphoto.com/lenses/lenses_all_details.asp?id=3304&navigator=3 DG MACRO

• quote:

Orjinalden alıntı: Carmelo_Anthony

Yav bunların APO yle uzaktan yakından alakası yok APO demeyin şunlara

ismi APO işte ne diyelim ona :D
  • Tükkan garantili mi ?
    quote:

Ben aylar önce 330TL'ye almıştım sıfır\garantili, tamam bana piyango çıkmış gibi oldu biraz ama 300$ da değil yani, ona eminim Hayyamda Bugün uğrama ihtimalim var, uğrarsam sorar yazarım.

• quote:

Ben aylar önce 330TL'ye almıştım sıfır\garantili, tamam bana piyango çıkmış gibi oldu biraz ama 300$ da değil yani, ona eminim Hayyamda Bugün uğrama ihtimalim var, uğrarsam sorar yazarım.

Çok makbule geçer Hatta dükkanın ismi versen mükemmel olur.
    quote:

Orjinalden alıntı: Rouvax

Tükkan garantili mi ?

Sen de çok şey istiyorsun ama

• E baksana garantili demiş.
  • Benim aldığım mekanı yazmiyim çünkü muhtemelen bi yanlışlık oldu ne kadar yok deseler de...

Bugün sordum, 340TL 70-300APO MACRO Dükkanın adını unuttum ama 2. katta çıkınca solda kalıyo.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.