Şimdi Ara

Canon 1100D için lens tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar makinemi alalı yaklaşık 1 ay oldu 18-55 ile kullanıyorum fakat bir tane tele lense ihtiyacım var,18-55'i satıp tak gez almayı ve uzun bir süre lense para yatırmayı düşünmüyorum,ilerde 50mm gibi kombinasyonlar yapabilirim ama ilk etapda aklımda şunlar var;

Canon 18-135mm ama bu lens hakkında kafamda soru işaretleri var keskinliğinin iyi olmadığını ve memnun kalmayacağımı okudum bir kaç yerde

Sigma 18-200mm bunun 2. elini bulabilirsem almayı planlıyorum sizce hangisini tercih etmeliyim,sigma da fazladan daha zoom var tabiki ama fiyat olarak da biraz tuzlu.Son olarak 50-250 gibi lensler var bunları tercih etmelimiyim bilemiyorum,makinemi kavrayana kadar 2 lens ile dolaşmak bana zor geliyor.

Yardımlarınızı beklemekteyim

• daha önce bende 18-135 alsammı diye sormuştum bana alma demişlerdi 17-50 öneren olmuştu.. aslında bende değiştirmek istiyorum elimdeki 18-55 lens DC versiyonu titreşim engelleme özelliği yok bu yüzden hava biraz bile karanlık olsa kötü çekim yapıyo. aslında bana 18-135 çok uygun geliyo hem zoom var hemde her şey için kullanılır ama önermiyolar kardeşim
  • Ama neden öneriyorlar onu bilmek lazım ayrıca 17-50 zoom lens mi onu neden önerdiler 18-135 in yerine,olmadı 50-250 civarı bişey alacağım
  • İşte bu noktada akla geliyor herkes DSLR almasına gerek var mı?Bence biraz araştırmalısınız.55-250 dar açılı gelecektir.Ama benim sana önerim 18-270 tarzı alman yönünde senin aradığın bence kaliteden ziyade birazda kullanırlılık
  • tabi kullanılırlık arıyorum,çektiğim fotoğraflardan baskı almıyorum,profesyonel birisi değilim ama aldığım zaman da uzun bir süre kullanmak istiyorum o yüzden sordum 18-270 fiyatları nasıldır bilmem,sanırım benim için 18-135,200,270 arasından bir ürün seçmeliyim bütçeme göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.