Teşekkürler fangoso makina elime geçti sanırım amatör halimle memnun kalacağım bu makinadan..
ama arkadaşlar sormak istediğim birşey daha var yardımlarınızı rica ederim, Bu L100 e uygun UV filtreli lens varmış galiba ama asıl amaç ana lensi korumakmış çizilme güneş ışığı vs. doğrumudur o şekil bir aparat kullanılabilirmi??? uygun olanı varmıdır bu makineye.. NIKON L100
Teşekkürler fangoso makina elime geçti sanırım amatör halimle memnun kalacağım bu makinadan..
ama arkadaşlar sormak istediğim birşey daha var yardımlarınızı rica ederim, Bu L100 e uygun UV filtreli lens varmış galiba ama asıl amaç ana lensi korumakmış çizilme güneş ışığı vs. doğrumudur o şekil bir aparat kullanılabilirmi??? uygun olanı varmıdır bu makineye.. NIKON L100
İlgine çok teşekkürler fangoso
eğer o ürünün Türkiye ye gönderimi yoksa bile en azında böyle bir ürünün var olduğunu öğrendim ee şimdi oradan alamazsamde araştırıp bulmam gerekiyor biran önce..
:D çinlilerin para için atmadığı takla görmedim bu güne kadar... sen parasını öde kapına kadar getirirler :D
hangi markayla başlarsan onunla devam edeceksin, ona göre seç.ben CANON derim ama, uzun vadede, fotoğrafçılığa devam edersen maddi olarak daha rahat hareket edersin.
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
canon 500d 550d ve nikon d5000 baslangıç için ideal makineler edındıgım bılgılere gore yorum yapıyorum....
550d kıt lens ıle 1650tl
nıkon ise 1250-1300 tl arası kıt lens ıle hemde ustune lens alacak paranızda kalır....
Aradaki 250tl farkın hakkını veriyor Canon 550D ayrıca bir canon kullanıcısı olmanın verdiği zevkde pahabiçilemez
"arada 350 TL fark varsa" ben nikon alip farkla 35mm veya 50mm f1.8 lens alirdim. tahminen bir sinemalik para bile kalir, iste "Prince of Persia 3D" butcesi de cikti
Nikon kullanıcısı olmanın verdiği zevk pahabiçilir mi? kaç liradır?
quote:
Orijinalden alıntı: Great Scot
quote:
Orijinalden alıntı: bencn17
canon 500d 550d ve nikon d5000 baslangıç için ideal makineler edındıgım bılgılere gore yorum yapıyorum....
550d kıt lens ıle 1650tl
nıkon ise 1250-1300 tl arası kıt lens ıle hemde ustune lens alacak paranızda kalır....
Aradaki 250tl farkın hakkını veriyor Canon 550D ayrıca bir canon kullanıcısı olmanın verdiği zevkde pahabiçilemez
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme