Şimdi Ara

Canon 50mm f1.4 - Sigma 50mm f1.4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba 2-3 gündür bu iki lensi araştırıyorum. Kimi yerde Sigma iyi deniliyor kimi yerde Canon. Aralarında da 200 TL kadar bir fark var.Tecrübe etmiş olanlar ve ya tavsiyesi olanların söyleyecek birşeyleri varsa dinlemeye hazırım..

• İki lens arasında bariz olarak bu daha iyi denemez. İkisinde de yaşanan odaklama problemlerini okudum. Yapacağın en iyi iş dükkana gidip iki lensle de çekim yapman olur. Bir de sigma tamron gibi üçüncü parti üreticilerin lenslerini alırken daha fazla dikkat etmen gerekli. Bazı lensleri fabrika çıkışlı sorunlu olabiliyor çünkü.
  • Hocam eyvallah, evet Sigma'da ciddi sorunlar olabiliyormuş netleme problemi olarak. Aradaki fiyat farkı beni biraz zorlar eğer deli bir fark olsaydı yine sigma almaya yönelirdim zorlayıp ama çok fazla değeceğinden emin değilim, malum öğrencilik :) Teşekkür ederim cevap için
  • canon l serisi ve farklı markalarda lensler kullandım.canon 50mm 1,4 kendi aralığında en iyi lens.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervium

canon l serisi ve farklı markalarda lensler kullandım.canon 50mm 1,4 kendi aralığında en iyi lens.

Bugün aldım lensi zaten. Çok teşekkürler
  • portre çekiyorsan hiç çıkarmayacaksın zaten.ben önce 1,8 almıştım, bir süre sonra 1,4 aldım, aldıktan sonra çekimlerimin %90'ı 1,4 le yaptım.ki bu arada 70-200 4,0 ve 17-40 vs. lensler geçti elimden, L serisi lensler olmasına rağmen aynı tadı alamadım.
  • Valla sevindim o zaman yerinde bir karar almışım. Portre ağırlıklı çekiyorum. Bu uğurda da iyi bir adım atmışım.. Çok teşekkür ederim tavsiyelerin ve değerlendirmelerin için, en azından aklıma sigma falan kalmadı, eyvallah ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.