Şimdi Ara

Canon 50mm f1.8 STM hakkinda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi gunler herkese. Biliyorsunuz gectigimiz haftalarda Canon, 50mm yi yeniledigini duyurdu. Acaba bu yeni lens ulkemize ne zaman gelir? Fiyati tahminen ne kadar olur? 50mm almam gerekiyor ama beklemeli miyim? Simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bildiğim kadarıyla 1990 yılından beri üretilen bir lens. Bu lensi kullanma şansım oldu. Portre fotoğraflarında cidden harika sonuçlar elde edebilirsiniz. Şimdiki ürünleri de alsanız gayet iyi bir performans alırsınız. Yeni çıkan ürünün de çok pahalı olacağını sanmıyorum. Bu lenslerin dış kaplamasında ucuz malzeme kullanıldığı için fiyatları bir nebze düşük olur. Ama performans olarak yeni model daha iyi olacağı için, daha pahalı olacağını düşünüyorum.
  • bora269 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen 300 TL civarlarında olur diye düşünüyorum. Ancak lens yeni piyasaya gireceği için önce getiren firmalar bir miktar fazla fiyata satmak isteyebilirler.

Ne zaman gelir dersen orasını tam bilemiyorum. Haberi devamlı takip etmediğim için net bir şey söylemek zor olur. Ancak eğer büyük ve uzun süredir bu işi yapan firmalar ile irtibata geçersen daha iyi bilgi alabilirsin.
  • Ürünü satışa çıkmış.

Ürün kutu içeriğide videodaki gibi

Canon 50mm 1.8 STM kutu içeriği
  • Bu modeli hiç duymamıştım ama konuya girdiğim zaman aklımda bulunan fiyattan çıkmış. Stm deyince ve yeni olunca 500tl fiyat çekerler demiştim. Video için ideal olabilir fakat optik olarak nasıl gelişmeler var bilemiyorum.
  • lensi incelemek isteyener için güzel bir video

Canon 50mm f/1.8 STM Lens Tanıtım ve İncelemesi - Fotopazar.tv

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.