Şimdi Ara

Canon 60D'yi duyurdu.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • D90'ın halefinin duyurusu büyük ihtimalle 15 eylül tarihinde yapılacak. Rumor sitelerinde belirtilen özelliklerde gelirse 60D'ye göre çok daha fazla tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Fiyatın 60D ile aynı seviyede olması bekleniyor.

Bazı özellikleri;

-Aluminyum gövde
    -16 MP
    -Full HD video kaydı
    -39 AF noktası
    -%100 optik bakaç
    -Çift hafıza kartı
    -6-8 fps
    -100-25600 arası iso değeri

Eğer bu özelliklerde çıkarsa hemen bir tane alırım.
  • d90'ın halefi böyle olursa ne d300 kalır ne d300s...
  • Evet, tek endişem bu zaman. Bu kadar mükemmel makina yaparlar mı acaba? Yaparlarsa D400 nasıl bir şey olur veya D400 diye bir seri olur mu?
  • Yapmazlar merak etme
  • 60D ş an çok iyi özellikler sunan bi makine bir çok şeyiyle... Yani Nikon şu ana kadar DXX serisine metal kasa koymadı bu yeni modele de koymaz... Yani Canon'da yapabilirdi çok zor bir iş değil ama ekstra maliyet ve üst sınıf tercihi... Markaların yapmaya çalıştığı belirli şeylerden dolayı seni her zaman üst sınıf almaya mecbur ediyorlar eğer ihtiyacın varsa...
    quote:

Orijinalden alıntı: tsomania

D90'ın halefinin duyurusu büyük ihtimalle 15 eylül tarihinde yapılacak. Rumor sitelerinde belirtilen özelliklerde gelirse 60D'ye göre çok daha fazla tercih edilebilir olduğunu düşünüyorum. Fiyatın 60D ile aynı seviyede olması bekleniyor.

Bazı özellikleri;

-Aluminyum gövde
    -16 MP
    -Full HD video kaydı
    -39 AF noktası
    -%100 optik bakaç
    -Çift hafıza kartı
    -6-8 fps
    -100-25600 arası iso değeri

Eğer bu özelliklerde çıkarsa hemen bir tane alırım.

• 60D'de "AF micro-adjustment" yokmuş!!! İnanılmaz birşey. Bazı insanlar 40D'den 50D'ye sırf bu özellik için geçtiler. Ben de 40D yerine 50D'yi seçerken en önemli kriterim buydu. Daha yeni makineden böyle birşeyi çıkarmak demek, XXD serisini XXXD serisine bir değil birkaç adım daha yaklaştırmak demek
  • Sınıf düşürülmüş giriş seviyesi ile orta seviye arasında bir body yapılmaya çalışılmış gibi duruyor.
    Bu fiyata D50'deki bazı özellikleri çıkartmadan satış yapmasını beklemezdim zaten Canonun. Canon her türlü sattırır bu body'yi orta seviye diye orası ayrı
  • Canonun stratejisi XXD serisinin özelliklerini biraz daha düşürüp D90'ın direk rakibi haline getirmek. Nasıl olsa Nikon'un D300 serisinin karşılığını 7D serisi ile sağladı. Ve Nikon'un o gübe kadar tartışmasız üstün D300 serisi çok ciddi yara aldı 7D karşısında. Acaba diyorum, Nikon Canon'un 60D stratejisini önceden görerek ikinci kez tufaya gelmemek için D90'ın özelliklerini artırarak D300 serisinin satışlarını baltalamak adına Canon'dan rövanşı almak isteyebilir mi?
  • yine söylüyorum söylemeyede devam edeceğim arkadaşlar sony slt-a55 çıkmadan hiçbir şeye karar vermeyin, hem fiyat hemde doluluk bakımından bu makinalara ciddi rakip olacak ekimde gelmesi bekleniyor... iyi bir lensle o makina coşabilir....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.