Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Satın Al 20 Mart 2020 19:08 1 1 Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Az kullanıldı, çantası, kitapcığı, faturası ve garanti belgesi mevcuttur fakat maalesef garanti süresi doldu, ürünün shooter sayısına bakamadım ama tahminen 15K da olabilir, bakabilecek arkadaşlar için fotoğraf atabilirim, kozmetik olarak tertemiz durumda, lcd ekrana tempered glass cam takıldı, alacak arkadaşlar için ayrıca lens isterlerse 55-250 mm Stm zoom lenside aksesuarlarıyla beraber ayrıca satıyorum , ilanlardan inceleyebilirler.Ek olarak ilanlarda paylaştığım ay fotoğrafı bu body ile çekilmiştir lens ise satışta ki diğer ürünüm olan zoom lenstir, fotoğraf bana ait.Isparta içi elden görerek teslim alabilirsiniz isteyen arkadaşlar için gittigidiyor üzerinden komisyonu paylaşarakta alışveriş işlemini gerçekleştirebiliriz.Her iki tarafta da referanslarım mevcuttur. Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Monster Tulpar 32GB RAM OZEL K SERISI Asus Zenbook 14" Sıfır Temizliğinde MSI B450-A PRO AMD B450 3466(OC) DDR4 Soket ATX Anakart Sıfır Ürün Temizliğinde Cooler Master Masterbox MB511 Tempered Glass RGB 3x120mm Fanlı Favorilerime Ekle Yazdır