Şimdi Ara

Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı
    Canon 760D Az kullanıldı, çantası, kitapcığı, faturası ve garanti belgesi mevcuttur fakat maalesef garanti süresi doldu, ürünün shooter sayısına bakamadım ama tahminen 15K da olabilir, bakabilecek arkadaşlar için fotoğraf atabilirim, kozmetik olarak tertemiz durumda, lcd ekrana tempered glass cam takıldı, alacak arkadaşlar için ayrıca lens isterlerse 55-250 mm Stm zoom lenside aksesuarlarıyla beraber ayrıca satıyorum , ilanlardan inceleyebilirler.
    Ek olarak ilanlarda paylaştığım ay fotoğrafı bu body ile çekilmiştir lens ise satışta ki diğer ürünüm olan zoom lenstir, fotoğraf bana ait.
    Isparta içi elden görerek teslim alabilirsiniz isteyen arkadaşlar için gittigidiyor üzerinden komisyonu paylaşarakta alışveriş işlemini gerçekleştirebiliriz.
    Her iki tarafta da referanslarım mevcuttur. Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı Canon 760D Body + Taşıma Çantası + 32 GB Hafıza Kartıı
    Fiyat : 2800 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Isparta, Merkez Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.