Şimdi Ara

Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kimler video çekimi için aksesuar kullanıyor? Kullanan varsa, elinizde ne gibi ürünler var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,

Canon 7D için firmware 2.0.5 çıkmış. Bu yeni sürüm bize ne gibi artılar sunuyor bir bilgisi olan deneyen varmı?
    işin özü geçmeye gerek varmı :)
  • Yeni sürüm kablosuz tetikleyici ile ilgili bir sorundan dolayı mı çıkarılmıştı sanırım. Onun dışında bir gelişme yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magic Lantern'in birçok özelliğini Canon 7D'de kullanabiliyoruz ve RAW video çekimi ile çok güzel görüntüler çekilebiliyor. Magic Lantern'in birçok geliştirmesini sağlıklı olarak kullanabilmek için yüksek yazma hızlarına sahip olan CF kartları tercih etmek gerekiyor.

Şu anda elimde bulunan kart Kingston 16GB 266X. Bu kartın maksimum yazma hızı 40MB/s ve maksimum okuma hızı 45MB/s olarak gözükmekte. 2.35:1 Ratio oranı ve 1536x654 çözünürlükte 23.976 kare çekim yapıldığı zaman sıkıntısız çekim yapılabilmekte. Çözünürlüğü arttırdığımız zaman kayıt durabiliyor. Ratio oranını ve kare sayısını değiştirerek farklı çözünürlüklerde kayıt yapmak da mümkün.

...
  • yaklaşık 9000 shutterda olan makinemi 24 - 105 l lensimle satmayı düşünüyorum. almayı düşünen özel mesajla ulaşırsa sevinirim.
  • Arkadaşlar Canon 7D olsun veya 7D Mark II olsun performans ve tatmin edicilik konusunda çok sağlam makinalardır.
    Hem fotoğraf, hemde video kalitesi açısından Nikon serilerine göre çok daha üstün kalite verir...
    Ben daha çok video üzerine işler yaptığım için 7D yi bu amaçla kullanıyorum...
    Bu linkten çekmiş olduğum videolara bakabilirsiniz...
    Kafanıza takılan bişeyler olursa çekim vb. konularda herzaman elimden geldiğince yardım ederim...

https://www.facebook.com/video.php?v=1571443253108925&pnref=story

•  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)  Canon 7D KULLANICILARI (ANA KONU)

• Arkadaşlar mark 2 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz ?
  • SLR kullanan kaldı mı ki 7D ve devamlarına ilgi olsun...

canon 4K çekimi koyamıyor ortada ciddi adımlar yok, telefonda olan özellik yazılımla dahi eklenemiyor yada yazılımcılar üzerinde çalışmıyor.

işin yurt dışı kısmı bi tarafa ben foto gezi grubu bulamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.