Şimdi Ara

CANON A510/520 FOTOĞRAFLARI... (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.217
Cevap
0
Favori
239.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ağva'dan bir a510 fotoğrafı. mümkünse gözünüze batan hataları belirtir misiniz

• Resim küçük olmuş

Eline sağlık

.oO°Oo.
  • arkadaşlar sizde makinayı sallayınca içinden ses geliyormu?yoksa ben bir aptallıkmı yapıyoru sallayarak.ve sizinde objektif kapağınız dönüyormu yani sağa sola hafif oyamalar yapıyormu?
  • Objektifin altındaki düğmeye basarak o kapağı çevirisen çıkar ve başka objektifler takabilirsin.

Acaba doğru anlamış mıyım?

.oO°Oo.
  • ok anladım ondaki boşluk sorun değil ozaman ne bileyim o olunca makinadan hafif soğur gbi oldum birde makinanın içinden sallayınca o ses gelince makinayı hiç düşürmedim vurmadım çarpmadım çokta memnunum birşey olmasın diye çok dikkatli davranıyorum belkide bundan olabilir
  • rüya takım maçından
  • kilise
  • Bu böcük de benden....
  • quote:

Orjinalden alıntı: meric22

kilise

arkadasım kilise resmini butunce neden kareler olusuyor bilgin varmı
  • orda ben resmin boyutunu küçültürken sorun oldu makinede birşey yok orj çok büyüktü
  • valla harika resimler tebrik ederim yaa para olsa hemen gidip alcam valla gerçi alacamda alıncada biraz aç kalacaz heralde artık bana bakarsınız aç karnımı doyurursunuz
  • bu yine a samiyenden
  • M. K. ATATÜRK
  • ewet dostum resimler gercekten harika bende bugun alcam a510 nu metro kampanya yapmıs 440 ytl /10 taksit
  • bence sirkeciden al alırsan sana biryer tavsiye edebilirim 410 ytl peşin ama
  • dostum ben ist degilim izmirdeyim sirkeci biraz uzak kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasir

ağva'dan bir a510 fotoğrafı. mümkünse gözünüze batan hataları belirtir misiniz

Hocam fotoyu kareye gayet güzel yerlestirmissin ama gökyüzü ile agacin yapraklari arasinda bir sorun olusmus gibi biraz mavimsi gibi.Renk bozulmasi olmus yani
  • trabzondan bir resim...(auto)

• bu gün ank da bir yere sordum 440 dedi yanlız kılıfı (kılıf 15 ytl)yok ben şundan şüphelendim acaba başka aksesuarları var mı onlarıda vemiyo olbilirler çünkü başka bir yerde sorum 490 dedi (oda kredi kartı muhabbetinden olsa gerek)
  • abi benim bildiğim kutusundan 16 mb sd bellek+2 tane alkalin pil+birde tutmak için ip...başka bişiy yok kılıfı sonradan alıyosun.ben 17 YTL ye kılıf aldım makinaya biraz buyuk amaçok amaçlı oldugundan memnunum...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.