Şimdi Ara

canon a510 için şarjlı pil ve makinası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ama eğer öyle olursada benim gibi teknolojiyi sürekli takip edenlerin elinde istemediğin kadar sarj aleti(zaten4-5 tane var) ve diğer aksesuarlardan olur onun yerine kendin ayrıca alıyorsun. Eğer zaman kaybetmek istemiyorsan orada adama sorar bir tanesini alırsın. Pil için bence çok da araştırmaya gerek yok. biraz sert olduysa pardon
  • ben mesela canon alıyorsam canon makinasına en uyumlu ürünü yapsın ve makinayla satsın demek istedim

• merhaba arkadaşlar ben bugün Teknosadan 30 ytl'ye GP Powerbank aldım.4 tane pil de dahil.Ama 34 saatte şarj olduğu yazıyor.Halbuki internette baktığımda 6 saat yazıyordu.Bir yanlışlık olmasın ya da ilk kez şarj edildiğinde kalması gereken süre mi bu kadar?
  • Herkese merhaba.
    kornkrunded arkadaşımız doğru diyor. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bu yakında Canon A520 alacağım, bunu seçmek için uzun bir süre araştırdım, şimdi de şarj makinesi ve kılıf burmam lazım. Ben Sirkecide Dogubank iş hani-nin önünde 35YTL-ye GP şarj makinesı buldum. 4 adet + 2 hediye pil (2500Map) bence bu fiyata iyidir. Normalde 30 YTL-ye 4 adet pille satıyorlar, ben 5YTL fazla verip 2 pil de alırım dedim. Üzerinde 3 saate şarj ettiğini yazıyordu.
    Bu makine için hangi firmanın kılıfını öneriyorsunuz? Amazon.com-da Canon-un çok iyi kılıfları var da, sipariş edersem kaç güne geleceği belli değil. O yüzden burada alacağım. Güzel bir kılıfı olan varsa tavsiye etsin bizlere de.
  • arkadaşlar
    sizden cevap gelmeden makineyi kullanmak istememiştim.farklı pillerle idare ettim.Önceki gün şarja taktım artık, 40 saati geçti hala 4 pil makinede duruyor ve hala yeşil ışık yanıyor yani hala şarj tamamlanmadı.Prizden çekip çekmeme konusunda kararsızım.34 saat yazıyordu.Neden ışık hala sönmedi.Acillll cevap lütfennnnn....
  • benim makinede yeşil yanınca dolmuş oluyor şarj olurkende kırmızı. Ama bundan önceki makinemde sürekli yeşil yanıyordu şarjı bitse bile bu makine devam ediyordu şarj etmeye onun için sen biraz daha bekle sonra çıkar fişden. Eğer ne kadar zamanda sarj ettiğini merak ediyorsan kullanma klavuzuna bak tam emin ol
  • yukarıdaki mesajımda yazdığım için tekrar yazmamıştım.Kullanma klavuzunda 34 saat yazıyor.Çok şaşırdım ama dedikleri gibi bekledim.40 saati geçince ve hala ışık sönmeyince sormayı tercih ettim.artık çıkardım fişten ama içim de hiç rahat değil.her seferinde böyle 34 saat bekleyecek miyim ben?
  • malesef artık zaten öyle tam saati saatine beklemek o kadar önemli değil yani aslında önemli de bu kadar stres yapmana gerek yok. piller 2 saat fazla dursa hemen bozulmazlar
  • CANON A520 KULLANIYORUM, VARTA ACCUPOWER 2100 PİL VE VARTA ADAPTÖR KULLANIYORUM BİR SIKINTI YAŞAMADIM. ANKARADA OTURANLAR İZMİR CAD. AMERİKAN PASAJINDAN UCUZA ALABİLİRLER. YANLIZ ŞARJ SÜRESİ UZUN AKŞAM TAKIP SABAHA ALIRSIN ŞEKLİNDE. FAKAT BAYA BİR UZUN GİDİYOR.
  • ya beyler bu dijital fotoğraf / baskı bölümüne attığım ilk post

bende a520 var o kadar da memnun diilim çünkü makineyi alıp 2 tane flaşlı foto çekince pili bitti :S

ben de şarjlı pil alacağım fakat kaç ma o konuda hiçbir bilgim yok ne alayım

GP iyi marka onu öğrendik de hangi modelini

metroya yakınım orda var gibi görünüyor

kaç ma oluyor bunlar yeni aldım makinemi dijital fotolardan fazla anlamıyorum :S
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=81480&productid=bd46462

40 ytl peşin fiyatına 3 taksit bence gayet uygun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redwyne -- 18 Ocak 2006 19:44:38 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.