Şimdi Ara

canon a510 için şarjlı pil ve makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sayın forum üyeleri sizlarin tavsiyeleri dogrultusunda dün canon a510 aldım bu makinada kulanmam için bana şarj cihazı ve pil hafıza kartı tavsiye edermisiniz.marka ve fiyat olarak..( merak edenler için ankaradan 12 taksitle 384 ytl aldım)

• aldığın yerde canon a 610 ne kadardı ve merak eden olarak nerden aldın

şarjlı pil olarak 4 hediye pilli (2300ma) gp marka şarj cihazları var metroda 30 ytl kalitesini kanıtlamış bir marka
  • 1 selanik cad.6/d köksal foto 610 fiyatına bakmadım tel istersen 435 76 16
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarışçı

1 selanik cad.6/d köksal foto 610 fiyatına bakmadım tel istersen 435 76 16
    orası neresi kardeş öyle bi adres verdinki dumur oldum kaldım.
  • ANKARA kızılayda sakaryanın paralelinde selanik caddesi.kime sorsan gösterir
  • quote:

ANKARA kızılayda sakaryanın paralelinde selanik caddesi.kime sorsan gösterir
    4 hediye pilli (2300ma) gp marka şarj cihazları var metroda 30YTL

nerede bu metro , metor karti almak lazim mi? 2500 lugu ne kadar dir? ben ariyorum bulamadim 2500 lugu hizli sistemde vardi 47 YTL ye bitmis...
    fiyati cok ucuz bulan visor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: visor

4 hediye pilli (2300ma) gp marka şarj cihazları var metroda 30YTL

nerede bu metro , metor karti almak lazim mi? 2500 lugu ne kadar dir? ben ariyorum bulamadim 2500 lugu hizli sistemde vardi 47 YTL ye bitmis...
    fiyati cok ucuz bulan visor...

Alıntıları Göster
    metro kartı almak şart ordan alış veriş için metro güneşli de var
    başka bi kaç yer de daha var ama ben bilemiyorum güneşli istanbulda bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

metro kartı almak şart ordan alış veriş için metro güneşli de var
    başka bi kaç yer de daha var ama ben bilemiyorum güneşli istanbulda bu arada

Alıntıları Göster
    GP al pilini memnun kalacaksın herkes öyle diyor ama ben başka bir marka aldım baya gidiyor 4 tane pil ve şarj aletini 25 milyona almıştım peşin markası şey pilin eeeee=C.F.L. Ben gayet memnunum ama benden sana öneri GP al pilini

• quote:

Orijinalden alıntı: trifle

GP al pilini memnun kalacaksın herkes öyle diyor ama ben başka bir marka aldım baya gidiyor 4 tane pil ve şarj aletini 25 milyona almıştım peşin markası şey pilin eeeee=C.F.L. Ben gayet memnunum ama benden sana öneri GP al pilini

Alıntıları Göster
    POWERBANK RAPID 2 ŞARJ KİTİ sana bunu tavsiye ederim gayet memnunum. bende 520 var. pillerle baya sorunum vardı. Şimdi pil sorunu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: pollock

POWERBANK RAPID 2 ŞARJ KİTİ sana bunu tavsiye ederim gayet memnunum. bende 520 var. pillerle baya sorunum vardı. Şimdi pil sorunu yok.

Alıntıları Göster
    teşekürler arkadaşlar tavsiyeniz üzerine pil almaya gittim teknosaya gp 2500 şarj cihazı ve 4 pil 119 ytl dediler ee hani 25 30 ytl idi

• quote:

teşekürler arkadaşlar tavsiyeniz üzerine pil almaya gittim teknosaya gp 2500 şarj cihazı ve 4 pil 119 ytl dediler ee hani 25 30 ytl idi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: yarışçı

ben sana teknosa demedim ki metro da 30 ytl bu arada 2500 diil 2300 yada 2100 olması lazım teknosada fiyatlar uçuk haberin olsun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yarışçı

ben sana teknosa demedim ki metro da 30 ytl bu arada 2500 diil 2300 yada 2100 olması lazım teknosada fiyatlar uçuk haberin olsun

Alıntıları Göster
    birde şarj makinesi alırken hızlı şarj edenleri almak bence daha iyi. Alırken biraz fazla para veriyorsunuz ama mesela bendeki 30dkda şarj ediyor ve bazen gerçekten çok işe yarıyor. 12 saatte şarj edenler var bence bunlardan uzak durmak lazım ama siz bilirsiniz tabiki de.

• quote:

Orijinalden alıntı: cance

birde şarj makinesi alırken hızlı şarj edenleri almak bence daha iyi. Alırken biraz fazla para veriyorsunuz ama mesela bendeki 30dkda şarj ediyor ve bazen gerçekten çok işe yarıyor. 12 saatte şarj edenler var bence bunlardan uzak durmak lazım ama siz bilirsiniz tabiki de.

Alıntıları Göster
    30 dakkada şarj bence biraz abartı gibi sony nin gelmişti s90 ile beraber 6 saatte şarj ediyordu bir yanlışın olmasın 3 saat gibi

• quote:

30 dakkada şarj bence biraz abartı gibi sony nin gelmişti s90 ile beraber 6 saatte şarj ediyordu bir yanlışın olmasın 3 saat gibi

Alıntıları Göster
    yok hocam bir yanlışlık şimdi 15dk da şarj edenler çıkmışlar bendeki zaten 1300lük 2 taneyi 30dk da şarj ediyor yeni gördüğüm 2500lükleri 15 dk şarj ediyordu yani benimkinden 4 kat daha hızlı. Yalnız bunlar biraz pahalı oluyorlar ben yaklaşık 100ytl vermiştim 1 sene önce

• quote:

yok hocam bir yanlışlık şimdi 15dk da şarj edenler çıkmışlar bendeki zaten 1300lük 2 taneyi 30dk da şarj ediyor yeni gördüğüm 2500lükleri 15 dk şarj ediyordu yani benimkinden 4 kat daha hızlı. Yalnız bunlar biraz pahalı oluyorlar ben yaklaşık 100ytl vermiştim 1 sene önce

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

haa 100 ytl dersen tamam o zaman olabilir. ama 100 ytl ona verene kadar 30 ytl verir 12 saatte dolduranı alırım geri kalan para ile de bi sürü pil alırım böylece bi seferde 10 gün lük pil ihtiyacımı karşılarım :)

şaka bi yana 15 dakka doldurma olayı çok güzelmiş ya evden çıkarken doldur pilleri çık ohh ne rahat valla.

http://www.gununfirsati.com/elektronik/product.asp?pid=36 bu linkteki şarj cihazıda ama seksi miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 30 Kasım 2005, 17:44:41 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kornkrunded

haa 100 ytl dersen tamam o zaman olabilir. ama 100 ytl ona verene kadar 30 ytl verir 12 saatte dolduranı alırım geri kalan para ile de bi sürü pil alırım böylece bi seferde 10 gün lük pil ihtiyacımı karşılarım :)

şaka bi yana 15 dakka doldurma olayı çok güzelmiş ya evden çıkarken doldur pilleri çık ohh ne rahat valla.

http://www.gununfirsati.com/elektronik/product.asp?pid=36 bu linkteki şarj cihazıda ama seksi miş

Alıntıları Göster
    birazda teknoloji merakından almıştım nasıl birşeymiş die.ama gerçekten güzel bayaa pil bitince takıyorum internete girip birşeye bakıncaya kadar hemen doluyor

• quote:

birazda teknoloji merakından almıştım nasıl birşeymiş die.ama gerçekten güzel bayaa pil bitince takıyorum internete girip birşeye bakıncaya kadar hemen doluyor

Alıntıları Göster
    sizin makina çok pil yiyormu ya. kaç çekim yapıyor ortalama. fabrika verilerini sormuyorum bu arada ortalama sizin değerlerinizi soruyom
  • quote:

sizin makina çok pil yiyormu ya. kaç çekim yapıyor ortalama. fabrika verilerini sormuyorum bu arada ortalama sizin değerlerinizi soruyom

Alıntıları Göster
    benimki ortalama 150 çekim yapıyor 1300mHzlik pillerle (A520 bendeki makine)
  • quote:

benimki ortalama 150 çekim yapıyor 1300mHzlik pillerle (A520 bendeki makine)

Alıntıları Göster
    arkadaşım UNIROSS 2300 W al... ben bunu kullanıyorum ve çooooooook memnunum. internetten alabilirsin 25 ytl gibi bir fiyatı var. ben internetten aldım.www.hepsiburada.com dan almıştım...

hafıza kartıda kingston 512 mb. buda 55 civarı bişiii. onudawww.weblebi.com dan almıştım... çok memnunum gerçekten her ikisindende

• quote:

Orijinalden alıntı: morkedi

arkadaşım UNIROSS 2300 W al... ben bunu kullanıyorum ve çooooooook memnunum. internetten alabilirsin 25 ytl gibi bir fiyatı var. ben internetten aldım.www.hepsiburada.com dan almıştım...

hafıza kartıda kingston 512 mb. buda 55 civarı bişiii. onudawww.weblebi.com dan almıştım... çok memnunum gerçekten her ikisindende

Alıntıları Göster
    ya bu makinaları neden şarjı pili ve yüksek hafıza kartı ile satışa sunmuyorlarki bir makina alıyorsun sonra onu araştır bunu araştır oooooo çok zaman harcanıyor ya koy üstüne aparatlarını falan fiyatını ekle milleti ugraştırma öyle degilmi ??? kolayca para kazanılıyor ama zaman kazanılmıyor haksızmıyım ama ticaret kar amacıyla yapılır bu parçalarıda kendileri yapıp karlılıklarını artırabilirler ben olsam böyle yapardım.kılıfı bile bulmak sorun oluyor.....(mazeretim var asabiyim bugün)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.