Bildirim
canon a510 için şarjlı pil ve makinası
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
aldığın yerde canon a 610 ne kadardı ve merak eden olarak nerden aldın
şarjlı pil olarak 4 hediye pilli (2300ma) gp marka şarj cihazları var metroda 30 ytl kalitesini kanıtlamış bir marka -
1 selanik cad.6/d köksal foto 610 fiyatına bakmadım tel istersen 435 76 16 -
orası neresi kardeş öyle bi adres verdinki dumur oldum kaldım.quote:
Orijinalden alıntı: yarışçı
1 selanik cad.6/d köksal foto 610 fiyatına bakmadım tel istersen 435 76 16 -
ANKARA kızılayda sakaryanın paralelinde selanik caddesi.kime sorsan gösterir -
4 hediye pilli (2300ma) gp marka şarj cihazları var metroda 30YTLquote:
ANKARA kızılayda sakaryanın paralelinde selanik caddesi.kime sorsan gösterir
nerede bu metro , metor karti almak lazim mi? 2500 lugu ne kadar dir? ben ariyorum bulamadim 2500 lugu hizli sistemde vardi 47 YTL ye bitmis...
fiyati cok ucuz bulan visor... -
metro kartı almak şart ordan alış veriş için metro güneşli de varquote:
Orijinalden alıntı: visor
4 hediye pilli (2300ma) gp marka şarj cihazları var metroda 30YTL
nerede bu metro , metor karti almak lazim mi? 2500 lugu ne kadar dir? ben ariyorum bulamadim 2500 lugu hizli sistemde vardi 47 YTL ye bitmis...
fiyati cok ucuz bulan visor...
Alıntıları Göster
başka bi kaç yer de daha var ama ben bilemiyorum güneşli istanbulda bu arada -
GP al pilini memnun kalacaksın herkes öyle diyor ama ben başka bir marka aldım baya gidiyor 4 tane pil ve şarj aletini 25 milyona almıştım peşin markası şey pilin eeeee=C.F.L. Ben gayet memnunum ama benden sana öneri GP al piliniquote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
metro kartı almak şart ordan alış veriş için metro güneşli de var
başka bi kaç yer de daha var ama ben bilemiyorum güneşli istanbulda bu arada
Alıntıları Göster
-
POWERBANK RAPID 2 ŞARJ KİTİ sana bunu tavsiye ederim gayet memnunum. bende 520 var. pillerle baya sorunum vardı. Şimdi pil sorunu yok.quote:
Orijinalden alıntı: trifle
GP al pilini memnun kalacaksın herkes öyle diyor ama ben başka bir marka aldım baya gidiyor 4 tane pil ve şarj aletini 25 milyona almıştım peşin markası şey pilin eeeee=C.F.L. Ben gayet memnunum ama benden sana öneri GP al pilini
Alıntıları Göster
-
teşekürler arkadaşlar tavsiyeniz üzerine pil almaya gittim teknosaya gp 2500 şarj cihazı ve 4 pil 119 ytl dediler ee hani 25 30 ytl idiquote:
Orijinalden alıntı: pollock
POWERBANK RAPID 2 ŞARJ KİTİ sana bunu tavsiye ederim gayet memnunum. bende 520 var. pillerle baya sorunum vardı. Şimdi pil sorunu yok.
Alıntıları Göster
-
quote:
teşekürler arkadaşlar tavsiyeniz üzerine pil almaya gittim teknosaya gp 2500 şarj cihazı ve 4 pil 119 ytl dediler ee hani 25 30 ytl idi
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: yarışçı
teşekürler arkadaşlar tavsiyeniz üzerine pil almaya gittim teknosaya gp 2500 şarj cihazı ve 4 pil 119 ytl dediler ee hani 25 30 ytl idi
ben sana teknosa demedim ki metro da 30 ytl bu arada 2500 diil 2300 yada 2100 olması lazım teknosada fiyatlar uçuk haberin olsun
-
birde şarj makinesi alırken hızlı şarj edenleri almak bence daha iyi. Alırken biraz fazla para veriyorsunuz ama mesela bendeki 30dkda şarj ediyor ve bazen gerçekten çok işe yarıyor. 12 saatte şarj edenler var bence bunlardan uzak durmak lazım ama siz bilirsiniz tabiki de.quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgozquote:
Orjinalden alıntı: yarışçı
ben sana teknosa demedim ki metro da 30 ytl bu arada 2500 diil 2300 yada 2100 olması lazım teknosada fiyatlar uçuk haberin olsun
Alıntıları Göster
-
30 dakkada şarj bence biraz abartı gibi sony nin gelmişti s90 ile beraber 6 saatte şarj ediyordu bir yanlışın olmasın 3 saat gibiquote:
Orijinalden alıntı: cance
birde şarj makinesi alırken hızlı şarj edenleri almak bence daha iyi. Alırken biraz fazla para veriyorsunuz ama mesela bendeki 30dkda şarj ediyor ve bazen gerçekten çok işe yarıyor. 12 saatte şarj edenler var bence bunlardan uzak durmak lazım ama siz bilirsiniz tabiki de.
Alıntıları Göster
-
yok hocam bir yanlışlık şimdi 15dk da şarj edenler çıkmışlar bendeki zaten 1300lük 2 taneyi 30dk da şarj ediyor yeni gördüğüm 2500lükleri 15 dk şarj ediyordu yani benimkinden 4 kat daha hızlı. Yalnız bunlar biraz pahalı oluyorlar ben yaklaşık 100ytl vermiştim 1 sene öncequote:
30 dakkada şarj bence biraz abartı gibi sony nin gelmişti s90 ile beraber 6 saatte şarj ediyordu bir yanlışın olmasın 3 saat gibi
Alıntıları Göster
-
quote:
yok hocam bir yanlışlık şimdi 15dk da şarj edenler çıkmışlar bendeki zaten 1300lük 2 taneyi 30dk da şarj ediyor yeni gördüğüm 2500lükleri 15 dk şarj ediyordu yani benimkinden 4 kat daha hızlı. Yalnız bunlar biraz pahalı oluyorlar ben yaklaşık 100ytl vermiştim 1 sene önce
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: kornkrunded
yok hocam bir yanlışlık şimdi 15dk da şarj edenler çıkmışlar bendeki zaten 1300lük 2 taneyi 30dk da şarj ediyor yeni gördüğüm 2500lükleri 15 dk şarj ediyordu yani benimkinden 4 kat daha hızlı. Yalnız bunlar biraz pahalı oluyorlar ben yaklaşık 100ytl vermiştim 1 sene önce
haa 100 ytl dersen tamam o zaman olabilir. ama 100 ytl ona verene kadar 30 ytl verir 12 saatte dolduranı alırım geri kalan para ile de bi sürü pil alırım böylece bi seferde 10 gün lük pil ihtiyacımı karşılarım :)
şaka bi yana 15 dakka doldurma olayı çok güzelmiş ya evden çıkarken doldur pilleri çık ohh ne rahat valla.
http://www.gununfirsati.com/elektronik/product.asp?pid=36 bu linkteki şarj cihazıda ama seksi miş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 30 Kasım 2005, 17:44:41 >
-
birazda teknoloji merakından almıştım nasıl birşeymiş die.ama gerçekten güzel bayaa pil bitince takıyorum internete girip birşeye bakıncaya kadar hemen doluyorquote:
Orijinalden alıntı: oktayakgozquote:
Orjinalden alıntı: kornkrunded
haa 100 ytl dersen tamam o zaman olabilir. ama 100 ytl ona verene kadar 30 ytl verir 12 saatte dolduranı alırım geri kalan para ile de bi sürü pil alırım böylece bi seferde 10 gün lük pil ihtiyacımı karşılarım :)
şaka bi yana 15 dakka doldurma olayı çok güzelmiş ya evden çıkarken doldur pilleri çık ohh ne rahat valla.
http://www.gununfirsati.com/elektronik/product.asp?pid=36 bu linkteki şarj cihazıda ama seksi miş
Alıntıları Göster
-
sizin makina çok pil yiyormu ya. kaç çekim yapıyor ortalama. fabrika verilerini sormuyorum bu arada ortalama sizin değerlerinizi soruyomquote:
birazda teknoloji merakından almıştım nasıl birşeymiş die.ama gerçekten güzel bayaa pil bitince takıyorum internete girip birşeye bakıncaya kadar hemen doluyor
Alıntıları Göster -
benimki ortalama 150 çekim yapıyor 1300mHzlik pillerle (A520 bendeki makine)quote:
sizin makina çok pil yiyormu ya. kaç çekim yapıyor ortalama. fabrika verilerini sormuyorum bu arada ortalama sizin değerlerinizi soruyom
Alıntıları Göster -
arkadaşım UNIROSS 2300 W al... ben bunu kullanıyorum ve çooooooook memnunum. internetten alabilirsin 25 ytl gibi bir fiyatı var. ben internetten aldım.www.hepsiburada.com dan almıştım...quote:
benimki ortalama 150 çekim yapıyor 1300mHzlik pillerle (A520 bendeki makine)
Alıntıları Göster
hafıza kartıda kingston 512 mb. buda 55 civarı bişiii. onudawww.weblebi.com dan almıştım... çok memnunum gerçekten her ikisindende
-
ya bu makinaları neden şarjı pili ve yüksek hafıza kartı ile satışa sunmuyorlarki bir makina alıyorsun sonra onu araştır bunu araştır oooooo çok zaman harcanıyor ya koy üstüne aparatlarını falan fiyatını ekle milleti ugraştırma öyle degilmi ??? kolayca para kazanılıyor ama zaman kazanılmıyor haksızmıyım ama ticaret kar amacıyla yapılır bu parçalarıda kendileri yapıp karlılıklarını artırabilirler ben olsam böyle yapardım.kılıfı bile bulmak sorun oluyor.....(mazeretim var asabiyim bugün)quote:
Orijinalden alıntı: morkedi
arkadaşım UNIROSS 2300 W al... ben bunu kullanıyorum ve çooooooook memnunum. internetten alabilirsin 25 ytl gibi bir fiyatı var. ben internetten aldım.www.hepsiburada.com dan almıştım...
hafıza kartıda kingston 512 mb. buda 55 civarı bişiii. onudawww.weblebi.com dan almıştım... çok memnunum gerçekten her ikisindende
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- evkur sipariş iptali
- keysmart kimin
- instax mini 11 turuncu ışık yanıp sönüyor
- dc 5v ne demek
- e devlet askerlik fotoğraf yükleme
- çocuk fotoğraf makinesi tavsiye
- hdr ne işe yarar
- yapay zeka photoshop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X