Bildirim
Canon a95 webcam olarak kullanılır mı??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normalde hayır. Fakat TV kartı ya da video girişi olan bir ekran kartı vasıtasıyla kullanılabilir. Fakat kesinlikle tavsiye etmiyorum. Makineye yazık....! Onun yerine 15-20$'lık bir webcam kullanmak daha mantıklı olur. -
çok teşekkürler mtkn3.. Sanırım makinayı yarın alıcam, hobiye yeni başlıyorum, forumdaki yazılarını takip ediyorum ve çok yararlandığımı söyleyebilirim.. -
eğer tv kartın varsa elektronikçilerden satılan güvenlik kameralarını almanı tavsiye ederim hem canona yazık etmezsin hemde daha çok verim alırsın fiyatı 20 veya 30 milyon civarında... -
hemera hani şu parmak kadar olanlardan mı bahsediyorsun? onlar renksiz değil mi? -
yok renkliler var zaten elektronikçilere söylersin onlar biliyor renkli ccd olucak zaten hem çok kaliteli gösteriyor hemde çok akıcı...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X