Şimdi Ara

Canon AE-1 PROGRAM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar konuya hakim cihaz hakkinda bilgisi olan varmi ? Cantada yillardir duruyor sanirim elden gecmesi lazim. Ayrica 3 adet lensi var makro(tamron) vs. İlgi alanim degil satmayi dusunuyorum nasil fiyatlandirma yapilmali?

• Hocam çok şanslısınız, inanılmaz piyasası olan fiyatı şişmiş bir makine. Normal AE-1’ler 900 küsür liraya satılıyor. Programın fiyatı biraz daha yüksek olur herhalde. Lenslere göre ekstra fiyat çekersiniz, 900 lira dediğim sadece gövde fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akzidenz

Hocam çok şanslısınız, inanılmaz piyasası olan fiyatı şişmiş bir makine. Normal AE-1’ler 900 küsür liraya satılıyor. Programın fiyatı biraz daha yüksek olur herhalde. Lenslere göre ekstra fiyat çekersiniz, 900 lira dediğim sadece gövde fiyatı.
    Aynen hocam meraklisi icin guzel cihazmis da benim hic ilgi alanim degil malesef. Cihazi kontrol ettirdim sanirim oksitlenme var filminde yirtik falan yokmus kurma kolu vs saglammis ama calismiyor sirkeciye goturmek lazim. Lensler degerliymis onlarida artik degerinde ihtiyaci olan birine verecegim.
  • aynen, zamanla oksitlenebiliyor, yağları kuruyor. eğer shutter basmıyorsa (fotoğraf çekenmiyorsa) muhtemeln pili bitmiştir. sirkecide dikkat edin, çok fazla bilmediğinizi fark ederlerse dolandırmaya çalışabilirler. özellikle ae-1 olduğu için özellikle elinizden almaya bakarlar. lenslerin önünde özellikleri yazar, eğer önden fotoğrafını çekerseniz ekstra değerli bir lens var mı anlarız
  • quote:

aynen, zamanla oksitlenebiliyor, yağları kuruyor. eğer shutter basmıyorsa (fotoğraf çekenmiyorsa) muhtemeln pili bitmiştir. sirkecide dikkat edin, çok fazla bilmediğinizi fark ederlerse dolandırmaya çalışabilirler. özellikle ae-1 olduğu için özellikle elinizden almaya bakarlar. lenslerin önünde özellikleri yazar, eğer önden fotoğrafını çekerseniz ekstra değerli bir lens var mı anlarız
    Yeni pil taktik calismadi ama pozlama icinde ilk defa gordugum ufak bir pil lazimmis kalem pilin yarisi kadar onu bulamadik belkide onuda takmak lazim ama bakan kisi bu olmadanda calismasi lazim dedi artik ne kadar dogru bilemem. Sirkecide bu makinayi dagitip toplayacak 1 kisi varmis oda yasli bir adammis piyasada bilinirmis bu haftasonu gidip gosterecegim ama orada kimseye satmam tabi cihazi calistirsin yeterli.

Tamron 85-210mmF/3.8-4 makro lens
    Canon FD 50mm lens 1:1.8
    Avanar 1:2.8 f=28mm lens

Lensler bu sekilde

• 4LR44 olması lazım pilin. normalde pilsiz fotoğraf çekmemesi lazım, canon a’lar pile bağımlı oluyor.

lenslerinizde ekstra değerli bir lens yok ama hepsiyle birlikte bir set fiyatı çıkarırsınız.
  • quote:

4LR44 olması lazım pilin. normalde pilsiz fotoğraf çekmemesi lazım, canon a’lar pile bağımlı oluyor.

lenslerinizde ekstra değerli bir lens yok ama hepsiyle birlikte bir set fiyatı çıkarırsınız.
    tamamdir hocam sagol makinayi kontrol ettirip fiyat belirlerim artik
  • Ekipmanların fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Kendilerini biraz merak ettim. Piyasada çok sevilen ve eder bir makine kendileri. Meraklısı çoktur. İstanbul'da ikamet ediyorsanız sirkeci tarafında gerekli pil ve bakım için gerekli ne varsa ulaşabilirsiniz. Uzun zaman geçmesine rağmen tekrardan analog fotoğraf güncelliğine kavuşuyor.Filmler vs dolar piyasa şartlarında fiyatları arttı ama yine de elinize alıp çekim yapıp bastırmak anı biriktirmek güzel olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sh7rk

Ekipmanların fotoğrafını paylaşabilir misiniz. Kendilerini biraz merak ettim. Piyasada çok sevilen ve eder bir makine kendileri. Meraklısı çoktur. İstanbul'da ikamet ediyorsanız sirkeci tarafında gerekli pil ve bakım için gerekli ne varsa ulaşabilirsiniz. Uzun zaman geçmesine rağmen tekrardan analog fotoğraf güncelliğine kavuşuyor.Filmler vs dolar piyasa şartlarında fiyatları arttı ama yine de elinize alıp çekim yapıp bastırmak anı biriktirmek güzel olabilir.

Evet hocam sirkecide yasli bir amca varmis gozu kapali dagitir toplarmis bu makinayida firsat bulup gidemedim. Bunlarin disinda yalan soylemeyim fotografciliga gram ilgim yok ev tasiyorum simdi esya azaltmam lazim bunuda degerini bilene vermek istiyorum lenslerle birlikte. Aksam resim atarim buraya tabiki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.