Şimdi Ara

Canon'dan üretilmiş en hafif ve küçük DSLR fotoğraf makinesi, 'EOS 100D/Rebel SL1' (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
1.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hanıma alacağım makineyi buldum sonunda .

• Bayanlar için mantıklı olabilir belki ama erkekler(elin büyük olması açısından) için gereksiz denebilir. Büyük ve ağır bir gövde ile kavrama kolaylığı ve ağırlık ile
    stabilizasyon daha iyi olduğu gibi, kullanım zevki de daha iyi oluyor. 400-450-600-700d bile ufak kalıyor bence, 40-50-60d dslr için ideal boyutlarda...
  • at şeyine lens konmuş gibi duruyor...

ama elleri ufak olanlar için birebir makina olacaktır.

• Bayanlar için iyi hoş, ama eli biraz büyük olanlar için ii olmadı
  • Canon'un son zamanlarda çıkardığı aps-c lerden en güzeli bu olmuş. Aps-c kamera alcak olsam muhtemelen bunu tercih ederdim ama fiyatı biraz fazla olmuş

Canon 40mm'a benzer pancakeler çıkarsa ya... 20mm gibi mesela
  • Biraz daha baktım sağına soluna. İnternetteki yorumlarda yerden yere vuranlar var (ciddi kullanıcılar değil forumda yaşayan grup) ama tahminimce deli gibi satacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Biraz daha baktım sağına soluna. İnternetteki yorumlarda yerden yere vuranlar var (ciddi kullanıcılar değil forumda yaşayan grup) ama tahminimce deli gibi satacak.

satar da o fiyatla biraz zor. bence fiyatı çok yüksek. makine gayet güzel. boyutunun küçük olmasını sorun etmeyecekler için güzel bir alternatif. eğer fiyatı 1000 lira civarına olursa çok iş yapar sanıyorum.
  • Fiyat düşecek eli mahkum. Bu fiyata alınmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eos 700D de cikmis onunla ilgili bir baslık goremedim forumda.
  • 60D satıp para eklemeden bu alete geçebilirmiyim ?
  • Geniş açı pancake çıkarırsa Canon bu alete geçmek kaçınılmaz olur. Video performansı 550d'den iyi midir acaba?
  • Durum içler acısı , valla benim de hoşuma gitti. Eli büyük olup da aleti küçük olsun isteyebilir kimisi ! Bu nasıl bir cümle idi ben de anlamadım, oysa devrik bir hali de yok
    Canon'dan üretilmiş en hafif ve küçük DSLR fotoğraf makinesi, 'EOS 100D/Rebel SL1'
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Eli büyük olup da aleti küçük [/simage]

• quote:

Orijinalden alıntı: synchro

quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Eli büyük olup da aleti küçük [/simage]

Hocam cümleyi öyle kesip alınca çok acayip anlamlara gelebiliyor . Hatta ben kendimden de örnek verecektim ama bir an böyle bir cümle sonrası n'olur düşününce örnekte kendimi kullanamadım. Çünki benim alet de Olympus pen e-pl3 hani... Bunun üzerine elim büyük, elim küçük desem kaz yazardı artık ? Aletin küçük olduğu ortada ! Ortada mı ! Ne ise ben aleti içeri koyayım yine, çantasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturert

Biraz daha baktım sağına soluna. İnternetteki yorumlarda yerden yere vuranlar var (ciddi kullanıcılar değil forumda yaşayan grup) ama tahminimce deli gibi satacak.

ipse dixit!!!

dağılın!!!
  • 550D mi bu mu

• Canon 100D çok şık bir DSLRcik diye tanımlamak daha iyi olur sanırım.Ufacık miniminacık güzel kompakt bir DSLR 18-55mm STM ilede satışa sunulması tam yerinde olmuş..

Canon'dan üretilmiş en hafif ve küçük DSLR fotoğraf makinesi, 'EOS 100D/Rebel SL1'
  • Canon 100D mi yoksa 700D diye bir seçenek sunsak sizin tercihiniz ne olurdu ?
  • Aşırı ufak cnrexpo da inceleme fırsatı bulmuştum eli küçük olan bayanlar için çok ideal fiyatı çok saçma olmuş
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.