Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.359
Cevap
25
Favori
136.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Emre Aksu

quote:

Orijinalden alıntı: serkankaanuygur

Arkadaşlar bilgisizliğim için özür dilerim. Shuter'ın ömrü olurmuş. Shuter nedir ? Ömrü ne kadardır ? Değişebilir mi ? Canon 1100D için bana ne kadara patlar ?

Bascek'te 100.000 oldugu yaziyor. Arizalanirsa evet, degisebilir. En fazla 250-300 TL harcarsin.

O zaman pek problem edilecek bir durum değil... Peki bu aletlerde başka ömürlük bir parça var mı ? Yani şu kadar zaman sonra değiştirmek gerekli falan gibisine ?
  • Canon ,çantamı göndermiş.Gayet güzel kaliteli bir çantaya benziyor.Dslr çantası masrafından da kurtuldum :)

Manuel ayarda zamanlayıcıyı nasıl açıyorduk ?
  • quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bilgisizliğim için özür dilerim. Shuter'ın ömrü olurmuş. Shuter nedir ? Ömrü ne kadardır ? Değişebilir mi ? Canon 1100D için bana ne kadara patlar ?

Bascek'te 100.000 oldugu yaziyor. Arizalanirsa evet, degisebilir. En fazla 250-300 TL harcarsin.

O zaman pek problem edilecek bir durum değil... Peki bu aletlerde başka ömürlük bir parça var mı ? Yani şu kadar zaman sonra değiştirmek gerekli falan gibisine ?

Bildigim kadariyla yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

böyle fotolar gördükçe canona olan sevdam artıyor.Renklere ne kadar güzel

uzaman arkaşlar için not: lenste 70-300 olmayaydı iyiydi

kardeş resmin çok kötü hiç beğenmedim zaten tüm dslrlar kompactlardan daha güzel çeker ne alakası var bende bilmiyorum ama compactla çekilmiş fotoyu dslrla çekilmiş gibi kaliteli hale getirme filan zaten dünyada yok yani o derece iyi ki bu prof makineler var. makineye iyi dedin foto kötü nasıl olacak bu iş bende bilmiyorum . uzmanlara sormak lazımda uzman olmayada gerek yok kompact hertürlü kötü çeker zaten birde bu canonla nikon arasında da bir fark yok hatta nikon sensörlerini de nikon üretiyormuş o nednelede canondan canlı resim çekiyormuş zaten ligthroom var canlılık falan boş iş 1 dkda ver efecti boş yere nikonu övmeyelim zaten nikonun makinelerde çok süper tıpkı canon gibi kusursuz. lesinde süper oda kusursuz. bu fotoğrafçılardan hiç bir şey anlamıyorum 100 liralık lensler varken 2000 tlye niye lens alıyorlar.
    istenen cevaplar verildi sanırım
    saygılar.

"Kompakt her turlu kotu ceker zaten" yazmissin, bunu neye dayanarak yaziyorsun? Manuel bir kompakt ile fotograf cekmesini bilen gayet profesyonelce cekimler yapabilir. Internetten Canon Sx130 - Sx150 ile cekilmis fotograflara bakmani rica ediyorum. Forumda ki Canon Sx150 konusuna da goz atabilirsin.

Ben bir tartışma açmadım ki ? Resmi beğenmemiş olabilirsiniz yinede sağolun Neresini beğenmediniz acaba ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ımmortals35

Canon EOS 1100D Kullananlar Kulübü

böyle fotolar gördükçe canona olan sevdam artıyor.Renklere ne kadar güzel

uzaman arkaşlar için not: lenste 70-300 olmayaydı iyiydi

kardeş resmin çok kötü hiç beğenmedim zaten tüm dslrlar kompactlardan daha güzel çeker ne alakası var bende bilmiyorum ama compactla çekilmiş fotoyu dslrla çekilmiş gibi kaliteli hale getirme filan zaten dünyada yok yani o derece iyi ki bu prof makineler var. makineye iyi dedin foto kötü nasıl olacak bu iş bende bilmiyorum . uzmanlara sormak lazımda uzman olmayada gerek yok kompact hertürlü kötü çeker zaten birde bu canonla nikon arasında da bir fark yok hatta nikon sensörlerini de nikon üretiyormuş o nednelede canondan canlı resim çekiyormuş zaten ligthroom var canlılık falan boş iş 1 dkda ver efecti boş yere nikonu övmeyelim zaten nikonun makinelerde çok süper tıpkı canon gibi kusursuz. lesinde süper oda kusursuz. bu fotoğrafçılardan hiç bir şey anlamıyorum 100 liralık lensler varken 2000 tlye niye lens alıyorlar.
    istenen cevaplar verildi sanırım
    saygılar.

"Kompakt her turlu kotu ceker zaten" yazmissin, bunu neye dayanarak yaziyorsun? Manuel bir kompakt ile fotograf cekmesini bilen gayet profesyonelce cekimler yapabilir. Internetten Canon Sx130 - Sx150 ile cekilmis fotograflara bakmani rica ediyorum. Forumda ki Canon Sx150 konusuna da goz atabilirsin.

Resmi beğenmemiş olabilirsiniz :) Ama ben bir tartışma konusu açmadım ki, sözünüz bana mı ?

He birde neyini beğenmediniz fotoğrafın acaba ?

• beni de ekleyin.makienimi yarın kargodan teslim alacağım.nikon coolpix s9100 kullanıyordum sattım slr ye geçtim .ilk makine olarak bunu tercih ettim.998 tl uygun mu?ıs lens yazıyordu dc ile 100 -150 tl fark vardı.nikondan da memnundum,gerçi yabancıya gitmedi.inşallah bu makineden de memnun kalırım.
  • hocam lens düşünüyorum da, 50mm mi alsam yoksa 70-300 mü çok aradayım açıkcası. Hangisini tavsiye edersiniz öncelikle?
  • quote:

Orijinalden alıntı: svarol92

hocam lens düşünüyorum da, 50mm mi alsam yoksa 70-300 mü çok aradayım açıkcası. Hangisini tavsiye edersiniz öncelikle?

Nerede kullancağınıza göre değişir
  • makineyi aldım.bataryası şarzda şimdi.oldukça güzel görünüyor.
  • quote:

hocam lens düşünüyorum da, 50mm mi alsam yoksa 70-300 mü çok aradayım açıkcası. Hangisini tavsiye edersiniz öncelikle?

50mm f1.8 yada mumkunse 1.4.. 70-300 alcagina 55-250 is al daha mantikli.

Portre calisiyosan yada zoom ihtiyacin yoksa 50mm zoom ihtiyaci varsa 55-250 is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokayaktan -- 12 Ocak 2013; 19:52:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gky05

quote:

55-250 is fiyatları ne kadar peki tam olarak?
  • quote:

quote:

quote:

500-600 TL arasi

• @immortals35 sozum neden size olsun benim kizmam sirf mesaj yazmak için yazanlara.

• quote:

quote:

quote:

quote:

500-600 TL arasi

yurt disi isterseniz sanalpazarda satan arkadaslar var 400 tlye 55-250 is ii alabilirsiniz.( hatta 10-20 tl ucuza).
    is 1 almayin onda is sistemi 3 durak ve ses yapiyor( elde video cekimi icin olumsuz sonuc verir), is 2 de sessiz ( oldukca) ve 4 durak etki ediyor.

ancak siz ne fotografi cekeceksiniz onemli olan nokta orasi.
    yani triportunu alip daga cikip kus cekecem derseniz 70-300 yeterde artar bile.
    ha elimde gezdirecem gordugum seye zoom yapacam cekecem derseniz 55-250 is2.
    ne zoomu la ben böcek çekecem derseniz paraniza gore 100 f2.8 ,50mmf1,8 makro yada 50mm f1.8 + uzatma tupu veya 18-55 ters baglama adptoru+ 50mm f1.8

bocekle de zoomlada isim yok ucuz lens ariyorum vesikalik falan cekecem derseniz 50 f1.8 arasira makroda cekerim derseniz 50mm f2.8 yok portrede master yapacam derseniz 50 f1.4
    uzar gider....

• Canon tarafında 50mm 1.4 ün 50mm 1.8 e göre optik olarak öyle aman aman bir farkı yok diye biliyorum. 1.8 de keskinlik olarak gayet iyi. Asıl fark malzeme kalitesinde, f1.8 olan sağlamlık hissi vermeyen plastikten ibaretken diğeri daha sağlam bir yapıda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

500-600 TL arasi

yurt disi isterseniz sanalpazarda satan arkadaslar var 400 tlye 55-250 is ii alabilirsiniz.( hatta 10-20 tl ucuza).
    is 1 almayin onda is sistemi 3 durak ve ses yapiyor( elde video cekimi icin olumsuz sonuc verir), is 2 de sessiz ( oldukca) ve 4 durak etki ediyor.

ne zoomu la ben böcek çekecem derseniz paraniza gore 100 f2.8 ,50mmf1,8 makro yada 50mm f1.8 + uzatma tupu veya 18-55 ters baglama adptoru+ 50mm f1.8

bocekle de zoomlada isim yok ucuz lens ariyorum vesikalik falan cekecem derseniz 50 f1.8 arasira makroda cekerim derseniz 50mm f2.8 yok portrede master yapacam derseniz 50 f1.4
    uzar gider....

Sanalpazardan baktım da 400tl ye buldum 55-250 is II. Ama adamın aldığı yorumlar pek iyi değil, kötü bir kutu içinde gönderiyormuş ve garantisinin de olmadığı söyleniyor. 400tl civarında başka bir yerde bulabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

500-600 TL arasi

uzar gider....

Sanalpazardan baktım da 400tl ye buldum 55-250 is II. Ama adamın aldığı yorumlar pek iyi değil, kötü bir kutu içinde gönderiyormuş ve garantisinin de olmadığı söyleniyor. 400tl civarında başka bir yerde bulabilir miyim?

zaten bu fiyatlara garantili bulamazsanız en kötü parelel ithalat bulursunuz onunda zaten garantisi olmasın daha iyi dersiniz

birde sanırım @akomel den bahsediyorsunuz normalde stoktan satardı malasef elinde bitmiş güvenemiyorsanız biraz daha para koyup garantili alacaksınız.

http://www.bedavashop.com/Canon-EF-S-55-250mm-f4-56-IS-Lens%2CPR-274.html?ref=akakce&v=1.66.1

http://www.yenicarsim.com/canon-ef-s-55-250mm-is-ii-yeni-tip-f-4-56-is-lens/objektif/id/1174555/

sanalpazar dışında en ucuz bunlar var bunlarda kutu vs herşey olur ancak garanti tam bir muamma...

distiribütör garanti olsun dersenizde
    bunlar var
    http://www.fotografium.com/Canon-55-250mm-f-4-5-6-IS-II-Zoom-Lens_2421.html?ref=akakce&v=1.40.7
    http://www.ereyon.com.tr/store/ProductDetails.aspx?productId=10152040&ref=akakce&v=1.8.8

bunlar içinde
    http://www.fotografium.com/Canon-55-250mm-f-4-5-6-IS-II-Zoom-Lens_2421.html?ref=akakce&v=1.40.7

fotografiumu tavsiye ederim ancak bana sanalpazarda 400tlye almak bana daha mantıklı gelmişti oradan almıştım tabi tercih sizin. 689 lira garantili kutulu 400lira 10gün kargo süresi kutusuz ürün tercih sizin.
    mutlaka daha ucuz satan yer vardır
    şuan intrnetimde sorun var daha sonra yeni linkler eklerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

Canon tarafında 50mm 1.4 ün 50mm 1.8 e göre optik olarak öyle aman aman bir farkı yok diye biliyorum. 1.8 de keskinlik olarak gayet iyi. Asıl fark malzeme kalitesinde, f1.8 olan sağlamlık hissi vermeyen plastikten ibaretken diğeri daha sağlam bir yapıda

50mm 1.8 çocuk oyuncağı gibi bir lens fokus halkası sona geldiğinde çarpıp duruyor. dönebilmek için tak tak vuruyor falan çok dandik ancak bir foto çekiyor ki mükemmel.
  • quote:

quote:

Canon tarafında 50mm 1.4 ün 50mm 1.8 e göre optik olarak öyle aman aman bir farkı yok diye biliyorum. 1.8 de keskinlik olarak gayet iyi. Asıl fark malzeme kalitesinde, f1.8 olan sağlamlık hissi vermeyen plastikten ibaretken diğeri daha sağlam bir yapıda

50mm 1.8 çocuk oyuncağı gibi bir lens fokus halkası sona geldiğinde çarpıp duruyor. dönebilmek için tak tak vuruyor falan çok dandik ancak bir foto çekiyor ki mükemmel.

Optik kalitesi olarak bir şüphem yok zaten piyasadaki milyarlık lenslerle aynı keskinliği sunuyor

• quote:

quote:

quote:

Optik kalitesi olarak bir şüphem yok zaten piyasadaki milyarlık lenslerle aynı keskinliği sunuyor

lense çok iyi çok iyi diyoruz millet alıp küfür etmesin diye özellikle vurgulamak istedim . malum bu lensi görmeyen birine versen lens bozuk zanneder. yada sokakdaki birine canon diye satmaya kalksan çin malı diye almaz.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.