Şimdi Ara

Canon EOS 1100D Performans ve Fiyat ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
28.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1100D al derim hocam. Megapikseli düşük yani daha kaliteli pikselleri olacaktır. Tek sıkıntı bence lcd ekranın kalitesizliği. Haa gövdenin daha oyuncak gibi olması da var ama sen yeni olduğundan o sıkıntı olmaz. darty'de 1099 liraya var kit lens ile bugün kampanyada.
  • Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, ürün elime dün geçti.Ürün Hayyam fiyatlarına göre çok çok ucuzmuş gerçekten, bugün farkettim,
    Webdensiparis.com'a tekrar çok teşekkür ederim. ürün mükemmel ötesi =) Biraz da ilk profesyonel makinem olduğu için çok heycanlıyım galiba =) doğru bi seçim yaptığım için kendimi tebrik ediyorum

Tekrar herkese çok teşekkürler, makineyi kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: cashr00t

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, ürün elime dün geçti.Ürün Hayyam fiyatlarına göre çok çok ucuzmuş gerçekten, bugün farkettim,
    Webdensiparis.com'a tekrar çok teşekkür ederim. ürün mükemmel ötesi =) Biraz da ilk profesyonel makinem olduğu için çok heycanlıyım galiba =) doğru bi seçim yaptığım için kendimi tebrik ediyorum

ne aldın nerden kaça aldın?
  • quote:

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler, ürün elime dün geçti.Ürün Hayyam fiyatlarına göre çok çok ucuzmuş gerçekten, bugün farkettim,

Hayırlı olsun, Canon'dan şaşmıyorsun. Sonraki makinen 5D Mark III olsun

• arkadaşlar eos 1100d nin bodysinde af motoru var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meriching

arkadaşlar eos 1100d nin bodysinde af motoru var mı?

canon makinelerde, gövdede af bulunmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: troostit

quote:

Orijinalden alıntı: meriching

arkadaşlar eos 1100d nin bodysinde af motoru var mı?

canon makinelerde, gövdede af bulunmaz

Evet ben de öyle biliyorum ama bu o kadar da önemli bir şey değildir bakarsanız yeni çıkan çoğu lenste af motoru bulunuyor.
  • Kış aylarına girince makine almak güzel bi sebep olmuş Bende de 1100d var. Sana bi tavsiye hiçbir yere bakmadan git Mediamarkt'e(Ümraniyedekinde 1199Tl diğer bazı yerlerde 1299Tl olabilir) al ordan.
  • 1100 d den memnun musunuz*
  • 1100d ile 450d arasında kaldım 450d az biraz pahalı acaba ne yapsam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: raver

bugün yine 1100d ile d3100 ü elime alıp baktım biraz nedense canon basit duruyor pürüzsüz oyuncak gibi v.s sanki nikon sağlamlık hissi veriyor teknik kısmını bilemem.

3100 bence teknik olarakta ustun en basiti kit lensi cok daha kaliteli canonunkinden.
  • quote:

1100d ile 450d arasında kaldım 450d az biraz pahalı acaba ne yapsam?

Bence ikisinide sifir almaya degmez ikinci el temiz bir 450d alinabilir tabii aslinda daha onemlisi sececegin lens
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

quote:

bugün yine 1100d ile d3100 ü elime alıp baktım biraz nedense canon basit duruyor pürüzsüz oyuncak gibi v.s sanki nikon sağlamlık hissi veriyor teknik kısmını bilemem.

3100 bence teknik olarakta ustun en basiti kit lensi cok daha kaliteli canonunkinden.

Merhaba,
    D3100 bence de biraz daha iyi ama teknik bakımdan biri diğerinden çok üstün diyemeyiz.Ayrıca Canon'un 600d ve 1100d modelleriyle birlikte lanse ettiği yeni nesil 18-55 IS II'nin kalitesi Nikon'un kit lensinden geride değil,hemen hemen aynı seviyede sayılırlar.Sanırım siz eski versiyon kit lensle karıştırdınız. (Bazı mağazalar fiyatı daha düşük tutmak için 1100d'yi eski model kit lensle listeliyorlar)
    İyi günler hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 17 Kasım 2011; 12:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

quote:

Merhaba,
    D3100 bence de biraz daha iyi ama teknik bakımdan biri diğerinden çok üstün diyemeyiz.Ayrıca Canon'un 600d ve 1100d modelleriyle birlikte lanse ettiği yeni nesil 18-55 IS II'nin kalitesi Nikon'un kit lensinden geride değil,hemen hemen aynı seviyede sayılırlar.Sanırım siz eski versiyon kit lensle karıştırdınız. (Bazı mağazalar fiyatı daha düşük tutmak için 1100d'yi eski model kit lensle listeliyorlar)
    İyi günler hoşçakalın..

Evet IS II den bahsetmedim ama o bile bence neredeyse anca kalite olarak nikon kit lensle basabas ama sozum sadece kit lens icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: c.james

quote:

quote:

Merhaba,
    İyi günler hoşçakalın..

Evet IS II den bahsetmedim ama o bile bence neredeyse anca kalite olarak nikon kit lensle basabas ama sozum sadece kit lens icin.

Tekrar merhaba,
    Önceki mesajımda da belirttiğim gibi,1100d normalde 18-55 IS II kit lense birlikte geliyor,ama bazı mağazalar kampanyalarla vs fiyatı biraz daha düşük göstermek için eski versiyon kit lensle listeleyebiliyorlar.
    İyi günler hoşçakalın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 17 Kasım 2011; 13:01:43 >

• quote:

quote:

ne aldın nerden kaça aldın?

http://www.webdensiparis.com/urun/canon-eos-1100d-18-55-is-lens--ayni-gun-stoktan-kargo-_960440.aspx?CatID=7114

1200 TL' ye aldım, canon eurosa garantili 2 yıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: bughug

Kış aylarına girince makine almak güzel bi sebep olmuş Bende de 1100d var. Sana bi tavsiye hiçbir yere bakmadan git Mediamarkt'e(Ümraniyedekinde 1199Tl diğer bazı yerlerde 1299Tl olabilir) al ordan.

bende orada oturuyorum hocam :D ama hiçte gidip bakmadım internette daha ucuzdur diye neyse aynı fiyata almış oldum sorun değil, saolasın hocam.

ayrıca memnunmusunuz diye soran arkadaşlar olmuş, cevabım şu;
    Eveeeeeeeeeeeeeeeet makinamdan çok çok memnunum

• 550d ile yaptıklarınızı 1100d ile de yaparsınız. Kendi düşüncemdir. Giriş seviyesi dslr makineler arasında imaj kalitesi olarak çok çok az fark var ve bu farkı anlamanız çok zor. Bu makineler arasındaki tek fark size kolaylık sağlayabilecek özellikler ve body malzeme kalitesi. Af noktası sayısı, mp farkı, daha hızlı olması, lcd ekran boyutu ve pixel sayısı, iso avantajı, 720 veya 1080p video çekmesi vs. bunların hiç biri sizin kaliteli fotoğraf çekmenize engel değil. Hepsi pazarlama stratejisi, birbirinin benzeri cilalanmış makineler. Geçen gün 500px yi gezerken bir fotoğraf gördüm. Hangi makine ile çekildiğini yazmasa prof. Makine ile çekildiğini zannedecektim halbuki 1000d ile çekilmişti. Lens kaliteli olduktan sonra hangi bodyi kullandığınızın pek bir önemi kalmıyor bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

550d ile yaptıklarınızı 1100d ile de yaparsınız. Kendi düşüncemdir. Giriş seviyesi dslr makineler arasında imaj kalitesi olarak çok çok az fark var ve bu farkı anlamanız çok zor. Bu makineler arasındaki tek fark size kolaylık sağlayabilecek özellikler ve body malzeme kalitesi. Af noktası sayısı, mp farkı, daha hızlı olması, lcd ekran boyutu ve pixel sayısı, iso avantajı, 720 veya 1080p video çekmesi vs. bunların hiç biri sizin kaliteli fotoğraf çekmenize engel değil. Hepsi pazarlama stratejisi, birbirinin benzeri cilalanmış makineler. Geçen gün 500px yi gezerken bir fotoğraf gördüm. Hangi makine ile çekildiğini yazmasa prof. Makine ile çekildiğini zannedecektim halbuki 1000d ile çekilmişti. Lens kaliteli olduktan sonra hangi bodyi kullandığınızın pek bir önemi kalmıyor bence.

+1 ellerinize sağlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felixculpa -- 18 Kasım 2011; 2:06:39 >

• 1100d
    mediamark'ta 999tl
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.